|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Cytuj:
Z drugiej strony, mamy przecierz tibianews.net, więc po co nam więcej. Ja każdego dnia rano wchodze sobie na tibianews, czytam szybko newsy i oglądam PotD (to może odrazu też PotD dodacie). Więc po co więcej. Jak kogoś to interesuje to idzie na tibianews, a jak nie to nie. I nie pytać co z tymi co nie umieją anglika!
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Bardzo dobry pomysł moim zdaniem. Można wybrać reprezentantów poszczególnych światów (raczej nie wszystkich myśląc realistycznie), którzy pisaliby takei shorty. Nie mówię tu o stronie głownej, wystarczy po prostu zrobić oddzielny dział.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom moim zdaniem codziennie jakis news nie koniecznie jakis super ciekawy przydałby sie, bo ja np. wchodze co kilka minut na tibia.pl jak gram sprawdzic czy jest jakis news a tak zawsze był by no i looz
![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Larin Lurini
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 87/74
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ;D
![]() ![]() nareszcie i doczekalismy sie nateszcie moze nie dokonca jest to oc co mi chodzilo ale jestem zadowolony