|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy wyłącznie licznika postów to dobra Decyzja | |||
Tak. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
87 | 60.00% |
Nie. |
45 | 31.03% |
nie mam zdania |
13 | 8.97% |
Głosujących: 145. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zauważyłem żadnych zmian. Wszystko kręci się po staremu, a licznik powinien być tylko do wglądu własnego (np. w controll panel). Co do systemu reputacji: plusy lub minusy powinny być przydzielane tylko przez osoby uprzywilejowane tj. moderatorów i osoby przez nich wyznaczone, grzeszące inteligencją. aaa... Za każdy post typu "jezt sóper ten fejk" powinien być przynajmniej ban. Iq number banished = Acc banished
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() przynajmniej skończy się panujące na tym forum "mierzenie przyrodzenia". "mam większego postcounta niż ty, zamknij się!!!!!"
ja tam nie mam nic przeciwko. nie bedzie mi tego brak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Nekromanta
no.. dodać na początek IQ owych spamerów i lenistwo, oraz to, że nikt nie będzie specjalnie się fatygował by sprawdzać ich, tak więc nikomu od tak nie pokażą nic ![]() trzeba wziąć na to tą drobną poprawkę i nie będzie tak źle.. można jeszcze dodać, że niektóre moje posty są jak wykład z fizyki - ten wchodzi jednym uchem, drugim wychodzi, więc problemu nie ma ![]() d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Trochę głupio, że tak późno... ale ważne, że nareszcie
![]() Wyłączony licznik, zapewne ograniczy liczbe głupich postów i ludzie będą pisać tylko kiedy będą mieli coś do powiedzenia. I tak dla mnie najważniejsza jest data przystąpienia do forum, i notki. Na liczbe żadko patrzyłem.
![]() |
![]() |
#26 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jak juz ktos wspomnial, reputacja byla bardzo dobrym pomyslem, tylko niektorzy wstawiali "dostajesz minusa, bo masz za duzo plusow!". Przez takich debili to wszystko upadlo...coz, trudno, gdyby nie oni, system sprawdzalby sie naprawde dobrze. A i tak uwazam, ze Kaldrick glosowal za likwidacja reputy, bo sam mial mniej pktow niz taki Yuri
![]()
![]() |
#27 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
|
![]() Cytuj:
Ajk. Mi to jakos nie robi roznicy, ze przy licznikach sa nabijacze, a niech sobie nabijaja jesli im to pomaga. Jesli na forum byliby sami ludzie "na poziomie", to by licznik mogl se stac jako ciekawostka, ale ze forum sie rozwijalo(i dobrze) i bylo coraz wiecej osob(a z nimi powahposterzy nabijacze), no to dobrym wyjsciem bylo licznik wyrabac (;. Ja sie wypowiadam jak sa spelnione warunki: a=chce mi sie, b=mam po co, jednak wole wiecej obserwowac ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Ja zaglosowalem na nie [mozecie juz zaczac mnie jechac]. Licznik byl przydatny, mozna zobaczyc ile juz sie napisalo przez czas jaki sie spedzilo na forum... Na wielu forach liczniki sa i jakos nikt nie robi z tego zamieszania. Niektorzy pisali co prawda tylko po to zeby napic cyferki, no ale takim mozna dawac ostrzezenia. Sam w miare czesto patrzylem na licznik z ciekawosci, ale za spammera sie nie uwazam, za leniwy jestem ;p. Sa osoby uwazane za spamerow ale forum.tibia.pl to przeciez bardzo duze forum i mozna udzielac we wszystkich dzialach a co za tym idzie licznik szybko rosnie i to raczej nie powinno byc dziwne.
Dobra koncze bo jak czytam te swoje farmazony to az sie w glowie kreci ;p. PS. Niektorzy mowia, ze przez licznik byl wyscig o cyferki, ale ja uwazam, ze wiecej ludzi patrzy na swoja liczbe notek niz postow ;p. I o notki jest wiekszy wyscig.
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 31-08-2005 o 08:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() A może innym ciekawym rozwiązaniem byłoby przeniesienie licznika do panelu kontrolnego. Dzięki temu posty nie mogłyby być powodem do chwalenia się, bo każdy znałby tylko swoją ilość, a zarazem każdy znałby swoją ilość postów.
Co do reputacji. Możliwość wystawiania reputacji miały wtedy osoby, które napisały przynajmniej 10 postów. Nie lepiej zrobić ograniczenie do 10-20 punktów reputacji(na początku tylko mody rozdają). Dzięki temu możnaby uniknąć masowego oko za oko, a zostałyby tylko pojedyńcze przypadki. Co myślicie o moich pomysłach?
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() ja mam takie same zdanie jak spider.
Mi licznik postow sie i podobal i przydawal. Milo bylo patrzec jak po prawie roku spedzonym na forum liczniczek dochodzi do wartosci 4 cyfrowej ![]() ![]() Bardziej draznia mnie linki 'plax, plax daj mi notke' niz spammerstwo. Spam sie wykasuje noobowskich tekstow nigdy ![]() Jednym slowem - glosuje na nie ![]()
![]() |
#33 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Licznik jest dobry. Pod warunkiem że ludzie umieją z niego korzystać. Tutaj, niestety, większość NIE umiała. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja uważam że wyłączenie liczników jest słuszną decyzją. Chyba nie chcesz założyć jakiś temat i przychodzi nO.obek który ci spamuje tylko dla nabijania postów.
![]() |
![]() |
#35 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() Ciekawe kiedy notki zostaną usunięte jeśli wogóle zostaną.te podpisy napisz mi notke<sciana>no właśnie ale ludzi którzy głosowali na nie jest troche to podajcie jakieś argumenty(dziękuje wszystkim którzy podali)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() W wypadku tego forum to była słuszna decyzja.
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
- My cock can walk right through the door! ;-) Mówiąc szczerze... Gdyby nie IRC, pewnie bym dopiero teraz się zorientował, że go nie ma. :P
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na***mitahata.
Postcount byl zbedny jak polowa zabawek w moim pokoju. Dobrze, ze go nie ma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum