|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |||
Master Alucard
|
![]() Poruszacie tu wazna kwestie "Czy tibia to tylko gra skoro wydajemy na nia pieniądze i tracimy czas?". W sumie smieszna kwestia. Niektorzy uwazaja, ze skoro na gre wydali kase i mase czasu (przez co czesto zawalali zycie prywate) to niemoze byc tylko gra. Smieszne. Wydajac pieniadze na tibie musieliscie liczyc sie z faktem, ze kiedys to wszystko moze pojsc sie... "kochac".
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 31-08-2005 o 10:10. |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Ja popieram powiedzenie "tibai to tylko gra..." Ten 105 ek pewnie też zabijał i pewnie też komuś gre uprzykrzał (jak większość) a haker popisał siesowim zdolnościami...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() @Bysiu
Wrong... Cracker (z ang., dosłownie łamacz) to osoba zajmująca się łamaniem zabezpieczeń komputerowych. Generalnie możemy wyróżnić dwa cele działań crackerskich: * łamanie zabezpieczeń serwerów (zobacz: exploit, gry crackerskie). * łamanie zabezpieczeń zamkniętego oprogramowania (zobacz: crack, cracking, patch), Pozatym cracker to osoba która niszczy - włamuje się i niszczy...
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() Tu padają takie słowa "tibia to tylko gra " lub żeby podchodzić do tego z dystansu . Popatrzcie ile ten gość się napracował .. i ile by miał kasy za taką postke !! mój kolega robi sobie postki 2 robi nimi 30 lvle i potem sprzedaje to i ma za to trochę kasy . Jak ktos z was zginie to sie nie przejmujecie że wam np. lvl , skille , i sporo eq wypadnie ? (to słowo wypadnie jest do eq , nie do lvl i skille ) ten gość ma przechlastane - jego postka siedzi na rooku bez eq , skilli
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() Tibia jest grą to fakt, ale w tą gre grają ludzie. Przyjeło się że swe, br itp. to wrogowie jakich świat nie widział a każdy z tego kraju to zwykły człowiek i swojej polityki ("swe to nooby") nie możemy opierać tylko na jednej osobie (coż to taki mały offtopic). Teraz przejde do tematu przeszkadzał w wygraniu wojny i dlatego go hacować? coż jak wygraliście tą wojne (te słowa kieruje do tych co go shakowali) to szczcerze wam mówie jesteście tchórzami jakich świat nie widział. Coż shakowaliście go bo baliście się stanąć z nim do walki? postawcie się teraz na jego miejsciu 105 EK coś godnego podziwu u każdego gracza, a wy psujecie to wszystko ;/ coż ciekawe jak wy byście się czuli gdyby was ktoś shakował nawet na 60 poziomie. Tibia to gra, ale każdy kto w nią gra własnym wysiłkiem dochodzi do tego aby stać się lepszy i kogoś wysiłek trzeba docenić nie ważne czy zabija innych czy nie. On pracował na to żeby stać się lepszym niż wy i teraz zabijaniem was udowadniał że jest silniejszy.
Dla ciebie ktoś jest całym światem , dla innych jest tylko zwykłym człowiekiem Ostatnio edytowany przez Karher - 31-08-2005 o 15:49. Powód: literówka ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() . tibie, hackerow, a najbardziej . tych co mnie wrobili w hackniecie calej kafeji i przez to mam klopoty -.- (pozdro moj drogi kuzynku -.-)
WWW.RZALIBUL.PRV.PL - macie niepowtarzalna mozliwosc wyrzalenia sie i wyrazenia swoich buluw xD Ostatnio edytowany przez Zaglada - 31-08-2005 o 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem, moze to podle.. ale przeciez keylogger sam sie na kompie nie zmaterializowal.
Jesli chodzi o rookowanie chara.. to byla przesada.. no, ale stalo sie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() To tylko gra mmorpg jedna z wielu . Stworzona po by sie przy niej relaksowac po ciezkim dniu w szkole w pracy, by sie oderwac od codziennosci, i poniekad stworzona dla osob samotnych.Tak jak w normlanym życiu kazdy jest ambitny na swoj sposob i proboje piąc sie w gore. Czy to chodzi o pozycje w pracy czy o oceny w szkole, dosc czesto oszukujac przy tym samego siebie jak i innych. Gry tego typu pochlaniaja strasznie duzo czasu, bo czasami z relaksu gra przeradza sie w uzaleznienie. A gra wymaga spedzenia coraz wiecej czasu przy niej skoro chce sie byc najlepszym. Bardzo czesto gracze porzucaja inne zajecia tylko po to zeby grac. Jesli chodzi o kradniecie postaci gracze to robia to po to zeby samemu sie wzbogacic ( prosty przeklad na normlane zycie ) lub po to zeby komus " zepsuc " postac. Na jawe wychodzi prawdziwe oblicze osoby. Bo przeciez jak by mogla ona " zabrac torebke , która tamta pani zostawila nitk by sie o tym nie dowiedzial ". Tego typu gry to dobra maszynka na wyciagnie kasy od uzalerznionych dzieci. Mojim zdaniem to jest kompletnie chore, ale jak wiemy sa ludzie i sa parapety.
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Rookstayer
Imię: Austin Vantage
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Iridia
|
![]() Skoro to wojna no to wojna. Wszystko jest dozwolone w krainie wirtualnego świata w czasie umownej "wojny". Nie ma "ciosów poniżej pasa".
Jak powiedzial jeden z Amerykańskich dowódców w czasie 2 wojny światowej: "(...) gdybyśmy przegrali wojnę, byłbym oskarżony o zbrodnie wojenne i rozstrzelany (...)". Moje zdanie - robić absolutnie wszystko aby wygrać, a jeśli pomyśli się o wrogu jako o człowieku - przegra się. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Tibia to ''niby'' gra.Tak naprawde,to jakby twoje drugie życie,jeśli jesteś uzależniony,to po taki hacku możesz się nawet zabić,więc dla niektórych tibia to nie jest gra(takie jest moje zdanie
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() Cytuj:
Wojne prawdziwa to nie Tibia, nie mieszaj życia w Tibi z życiem realnym. Wojne to wojna masz racje ale obowiązują jakieś reguł. Dlamnie przeciwna strona (wrogowie) są poprostu tchórzami, pokonali wroga najgorszą i najbardziej godną miana najgorszych ludzi strategią. Wojownikiem jest ten co nawet jeżeli przegra staje do wali - to czyni poczciwych ludzi bohaterami. Biorąc pod uwagę mitologcznego goliata, którego pokonał Dawid. Coż Dawid był słabszy i o wiele mniejszy a jednak walczył i wygrał. To dowodzi że mały człowiek który ma strategie potrafi pokonać "olbrzyma".
Dla ciebie ktoś jest całym światem , dla innych jest tylko zwykłym człowiekiem Ostatnio edytowany przez Karher - 02-09-2005 o 22:23. Powód: Kocham swoją spacje :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() Są hakerzy nooby i hakerzy bardzo doświadczeni (mądrzy).
Noob haker : www.frihack.noob.pl/gejlodzer***** , www.friprimiumac.nob.pl Doświadczony haker : Zachowuję się bardzo w porządku podam przykład : Mój kumpel zakolegował się z bardzo rozwiniętym umysłowo ziomkiem (polak), skoro był tak fajny i miły- podał mu swoje gg. Obudził się rano , nacisnął "power" w stacji dysków komputera , zalogował się z 21-13 lvl stał się all empty i w skrzynce list "Byłeś fajnym ziomem , szkoda mi Cię , żegnaj..." A więc są różnice. Heh tibia to tylko gra ... ![]() @down oj nie powiedziałbym ;> hakerzy to hakerzy a myślisz , że jak włamują się do komputerów bankowych które mają 100 razy lepsze zabezpieczenia niż tibia ?! wysyłają im strone www.nob.moneyplax.pl<(zmienne)/frihak lol ty nie masz pojęcia co człowiek potrafi zrobić przed komputerem ;>
"Słuchaj , Ja Mówie Po Pierwsze Mam Serce Po Drugie - Rozumiem " Jeśli chcesz mnie zbluźnić przeanalizuj najpierw swój układ lędźwiowo-śluzowy. Koniec kropka. Ostatnio edytowany przez Buffon - 03-09-2005 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
![]() |
![]() offtop
Buffon- co ma gg do haka?:|Co jak co ale informatyka jest rozwienieta..i to bardzo ale nie do takiego stopnia ze przez numer gg mozna cos zhakowac
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Warszawa :)
|
![]() Tibia to tylko gra!!! Mnie hackowali, gdy uzywalem tbi. Wywalilem TBI, jest ok.
Nie rozumiem tych, którzy się załamują. Gra się po pierwsze DLA PRZYJEMNOSCI!!! Osiągnięcia są na drugim miejscu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() strata 105 ek to nic w porownaniu z niedawno hacknietym i zrookowanym Master Sorcem 126 lvl na Infernie mial wszystko o co chial , miec taka postac na infernie to cos pieknego piekny domek ktory zniknal , zrookowany byl w nocy w niecale 4 godziny mozna go bylo jedynie potem spotkac na rooku to jest strata wieksza niz 105 ek
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Nooo.... niby Tibia to tylko gra ale jeśli ktoś (jak ja ,\,,/) loguje się tylko po to żeby pogadać ze znajomymi to jest coś lepszego niż gra... Mnie hakneli 3-8 razy... Miałem doła no ale wszystko mija... Koleś co mnie hakną podał mi swój nr koomy i powiedział "żebym się nie przejmował" bo postać trafiła w dobre ręce...
![]() ![]()