|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() nie mowie ze beznadziejne, ale wiadomo - ludzi rozne rzeczy smiesza. Niektorzy moga powiedziec ze nasz "krzakass" byl lepszy a was beznadziejny ale tez na odwrot.
Robcie tak dalej jak was to smieszy ![]() P.S. Pozyczcie nam kamere to pokazemy co to prawdziwy jackass ![]()
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() Chciałem dodać...to NIE miał być Jackass ani nic podobnego...po prostu totalny fristajl, czyli jazda bez trzymanki, mieszanka stylów, róznych parodii itp. Mieliśmy ogólny pomysł, ale i tak podczas kręcenia połowa była zaimprowizowana
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Slagolash - 31-08-2005 o 22:33. |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Mnie tylko zastanawia co tak cicho w tym temacie. Z tego co widać rozpoczętych downloadów jest kilka, a dopiero kilka osób się wypowiedziało. xD
@down: Ekhem... w poprzednich postach pisze, że film robiliśmy dla zabawy, miał on w ogóle nie być opublikowany... dlatego nie przywiązywaliśmy wielkiej uwagi do motażu. Wiem, że dla ludzi siedzących w temacie może to być profanacja, świętokractwo... ale cóż... dzięki za krytykę. Ostatnio edytowany przez Ara'Gorn - 01-09-2005 o 20:16. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Boże czemu dałeś TAKI sprzęt takim ludziom :'((((.
Według mnie o dupe rozbić ten filmik, żal mi było tyle czekać, patrzcie co my umieliśmy zrobić z 15 sekundowych odcinków bez głosu z kijową jakością. Nie było w waszym filmiku momentu który wymusił by we mnie chociaż lekki uśmiech. Cytuj:
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 28
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() A mam to w d**pie ze komus sie nie podobalo xD wazne ze sie dobrze bawilem z przyjaciulmi ! no.... i jeszcze cos ... MROK lol :F
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Nie tak ostro Bardziej Mroczny Tomku... z tym mieniem w dupie to imo trochę przesadziłeś... no cóż.
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: somewhere
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zdeczka zmulaste, napewno to nie było extra śmieszne
ale i tak was podziwam, ja bym nie wypił surowego jajka... "Wesoła Piosenka szatanistyczna" czy jak wy ja nazwaliście, wam kapke nie wyszła. M0ja ocena 5/10.
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() Jedyne co mnie rozbawiło to: LOSER ;> (fajny motyw patrząc na to jak wyglądał hardcore
![]() ![]()
#29 |
Guest
|
![]() Fajni Idioci z was lol
|
![]() |