|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Bogatynia
|
![]() Raz na cyckach zginalem to moj kumpel zabral mi wszystkie rzeczy ktore wczesniej mi dal
![]() (bylem noobem)
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() Ja jestem po prostu oburzony zachowaniem polskich zebrakow. Zawsze kiedy sie loguje na swojego druida ( polski nick niestety
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Ogólnie z Polakami jest tak jak z każdym innym narodem - trafisz na skurwy**** to Cię wyroluje, trafisz na spoko ziomka i będziecie łazić na expowiska 8)
Wczoraj poszedłem z ziomkiem do kopalni koło Kazoo (on 16lv pallik, ja 16lv knight), jakoś nie było nic łatwego do zabicia, więc zaatakowaliśmy najniższy poziom ![]() ![]() Zaraz po wyjściu na Main okazało się, że mam z deka za mało kasy ->raptem 320gp. Jeden Polak zaoferował pomoc: kupił mi tarczę (Dwarven Shield), za którą miałem mu oddać w przeciągu kilku dni 200gp. Patrząc na ceny, ową tarcze można kupić za ~100-150, ale patrząc z drugiej strony -> koleś mnie nie znał i zaryzykował swoją kasę... Dzisiaj też byłem w kopalniach. Spotkałem Polaka (nick Grass). Nie wiem czemu po chwili zaczął mnie atakować. Nie pozostałem mu obojętny. Po chwili podszedł Brazylijczyk i zapytał o co to tu chodzi. Mówię mu, że koleś ma coś z głową, z kolei Grass mu wciska, że zassałem jego Bag z Chain Armorem w środku. Grass jeżeli przez przypadek Cię wpuścili na forum i czytasz tego posta, bądż pewny -> ścignę cię i zabiję jak PSA ! (Przy okazji zmieniłem zdanie o "br"). Trudno jest generalizować, że wszyscy Polacy próbują każdego "wyrysować" na kasę i sprzęt. Faktycznie zebrzą pod Depo, są chamscy itd, ale są to raczej debile niekochani przez rodziców, oszukiwani na codzień przez cobardziej sprytnych i wogóle mający całe życie pod górkę. To samo tyczy się innych narodowości.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Polak Polakowi morze ale nie musi pomuc. Zazwyczaj jest tak że pomogą, a co najwarzniejsze, nie oszukają ani okradną jednak pomogą. Na największą pomoc mają ci którzy niedawno wyszli z roka i mają słaby ekwipunek. 8)
PS: Ja zawsze chętnie pomoge polakowi w potrzebie, a przynajmniej postaram się pomóc. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() na rokgardzie kiedy wychodzilem zostawilem tkz smieci kilku osobom gdy mialem 1 lvl kolega ktorego dopiero poznalem dal mi viking helm studed armor i studed shieldaxD teraz ja go przescilgem w lvlach
a ludzie duzo razy mi pomogli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh ja sam kiedyś pomogłem jakiejś polce
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() Co myslicie o:
- wyjściu z Rook z 2k, - wy.?.ebraniu lepszego sprzętu od Polaków, - za kase z Rook i po sprzedaży wy.?.ebranego sprzętu kupić supr eq - DE...ZM CO NIE?! LIFE IS BRUTAL, WE ARE BRUTAL, WE ARE BRUTAL BO RESZTA JEST SŁABA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Rozumiem jak pomóc polakowi to pomóm ,ale pod...wiajom mnie goście kturzy muwią że jaki z ciebie polak i rodak jak niedasz mi 1k albo sprzętu że jesteś skur..takich to trzeba tępić ale jak widze że chlop jakos tak w sposóp normalny i kumaty chce coś odemnie to spoko a więc postulat do wszystkich noobopoczątkujących jak coś chcecie to grzecznie poproście a nie na chama z butami OK
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Do mnie kiedyś podszedł gostek i zapytał sie czy jestem polak. Jak powiedziałem że tak, zapytał się czy mu coś dam. Powiedziałem że mu dam mace, a on zapyał się czy mu jakąś zbroje dam, to powiedziałem że mam leather armor w depo
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() mnie na rooku pomogl jeden polak, dal rapiera (na 1 lvl to bylo cos! ) Teraz ja pomagam, ale tak jak wszyscy, newbie, nie n00bom. Jesli podejdzie do mnie polak i zapyta sie czy moge mu pomoc to pomoge, nie wazne jak. Jesli podchodzi do mnie polak i pyta sie "dasz mi cos" a jak mowie ze akurat nic nie mam, to zaczyna spamowac, ze jestem cham, straszy high-lvl (ktorych tylko widzial kolo dp) to wiadomo n00b i nic nie dostanie
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2004
|
![]() Ja najczesciej daje jakis scale armor, czy brass legsy. Od czasu do zcasu jaks bron sie trafi to tez dam ale nie w takich przypadkach: polak? tak. dawaj cos bo Cie pobije!! za to Ci nie dam!
i gosc sie drze na cale depo THIEF!! n00b!!(gosc ma 8 lv) ja troche wyzszy) ![]() ![]() bo dostawal nawet z trollem! pozd. paxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2004
|
![]() teraz to ja ma nerwice!!!!!!!
niedawno jakis polak wszedlnamaina bo sie w carlin w sowiatyni pojawil to ja go do ab zaporwadzilem dalem eq i kasy troche pokazalem coi jak! a tu patrze dzis rano nie moge wejsc na chara! kurde cos nie tak swtprzylem nowego i tak dom vipow dodalem swoja dawna postac a tu aptzre dostepna... i pytam kto on i takie te a tu mi ten polak co ja mu pomoglem to mi chara zhackowal! a anwet mu nic nie podawalem! paxx i tak to jest z polakami!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() a ja powiem tak...
jak zrobilem se postac na titani to: poszedlem na minosa a wszyscy tam byli polacy.... wziołem bic minosa ale ziomek cuiekl i zara wszedl mino zaczol bic mnie a polacy blokowali mnie żebym niemógł wyjśc dopiero jakiś anglik sie znalazł i dał mi life fluidy i zabil minosa...... -jaki z tego wniosek? anglicy nie są tacy źli!!!!!!! a polacy jak mnie jeszcze minos bił a anglika niebyło to wołali: Haha masz pecha stary, haha przykro mi że zginiesz.... ale niewszyscy polacy są tacy źli naprzykład moj dobry kolega: Mack Mystyfikater zawsze pomaga zhakowanym itp. itd ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() ja dostalem na dziendobry calkiem dobry sprzet i potem tez zaczelam dawac rozne rzeczy ale jak widze ze ktos potrzebuje a nie ze sie prosi o to
np dalem raz d-hammera tj sprzedlem gosc dal 1k odrazu powiedzial ze 500gp doniesie i donisl nawet 1k:| i niewzielem kasy bo gosc uczciwy |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() ja tam lubie czasem pomuc polakom ..... Dajac jakies itemy . Na przyklad mam do rozdania 8 luków pytam sie czy ktos chce i serio nikt neichce... az dziwne
![]() albo taka sytuacja ON :masz pozyczyc 15 gp JA : tak ON plz Narrator : ashganek gundam daje 15 gp On :thx Narator : on idzie do drugiego boxu odklada kase i wraca do ashganka On : masz pzoyczyc 15 gp ?? Ja : lol ...
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Szczecinek
![]() |
![]() Polak polakowi pomoze ale wiekszosc na cos za to liczy ale zdazaja cie nie liczni zapalancy kturzy pomagaja i brona przed lolkami pkowcami ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
uwarzaj żebyś ty się kiedyś w takijej sytuacji nieznalazł... co prawda niekturzy kłamią że są po haku.... ale zawsze można dać tam scale armor albo plate itp..... bo to słabe:d |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Wy to macie farta...
Ja mam durny nick (Aneczka najukochansza) i teraz cierpie chodz sama dostaje duuuuzooooo prezentow dostaje (caly eq mam za friko nawet nie zebralam ![]() Wyjdziesz za mnie? To odpowiadam nie a oni mi dziwka i takie tam |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Demiphant on Galana
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Powerpuff Girls
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 97/70
Poziom mag.: 20
|
![]() Ja może nie jestem długo na Tibi ale zawsze pomogę komuś.Dzisiaj patrze Polak z 7lvl na mainie.Pytam się jaki panceraz,a on,że nie ma no to daje scale,plecaka tez niema to tez daje,chain legs bo mial leathers no i longsworda i copper shield.Po chwili pomyslałem,że pożycze mu na brass legs i tak zrobiłem.Później pokazałem gdzie może sobie bezpiecznie cwiczyc czyli trolle i kanały.Mi tak nikt nie pomógł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() TAk jest tylko czasem niekturzy ludzie naprawde pomagaja nawet najwiiekszym noobom...
Przynajmiej ja pomagam ale tez do czasu ale zeby placic za skalla to mala przesada hyba rze to jest jakis nowy dopiero co powstaly server... |
![]() |
![]() |