|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bax Of Death
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Hawks
Świat: Isara
Poziom: 27
Skille: ...
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Moj calkowity plan po popzrednich wypowiedziach (radze skozystaj)
Hack ---> pogadaj z jego dziewczyna zeby sie spytala czy ja jeszcze kocha-----> wrazie czego jak powie z enie niehc ona mu listopada rabnie w policzek i przywroca mu sie wspomnienia ----> jak nie zadziala to lepiej idz z kolega do psychologa ![]() ![]() ![]()
17:51 Hajeva [14]: buy 10k for 1k 12:54 Lenack Aneiter [19]: SELL KANAPKA Z HELLMANSEM 15:28 Raphollas [16]: 11:03 Yu si Orszabal. gazu do gobilow jak do glesta goblin cave 18:44 Terrus [12]: Ja i piotrus jestesmy zebraczkami z carlin. Kto ma duze serce niech nam pomoze... poszukujemy pieniendzy i jedzeniajestesmy glodni i bezdomni , mieszkamy w depo kto nam pomoze. prosze. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
Ja na szczęscie tego nałogu nie mam, i mam nadzieje nie będe go miał. Jedynie te papierosy... ![]() Spróbój wyciągnąć na siłę kolege z tej gry, znajdzcie inne rozrywki. Może to pomoże. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Prawdziwemu nałogowcy nawet zrokowanie chara niepomorze to musi sie samo znudzic zacznij mu w mawiac ze jest maniakiem i tak dzien w dzien wbijasz sie w tibie i mowisz "ty nadal grasz nieprzeginasz" itd terz tak mialem kiedys wstyd sie przyznac jak dostałem neta to 3 miechy to zombi bylem tylko tibia całe rzycie namow go na przejscie po miescie itd to trzeba stpotniowo a dziewczynie jego ot najlepiej wyjasnij oco idzie on ci z domu bez zadnego celu niewyjdzie a nalezało by go wyciagnac z domu
Ostatnio edytowany przez Asthan - 11-09-2005 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Far, far away...
Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
|
![]() Porzycz mu jakas dobrą gierke to sie odzwyczaji od tibi [100%] ja gram w tibie do momentu wyjscia Gothica III
![]() ![]() ![]() ![]() ps gothic rlz pozdro
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Palladyn astery
Profesja: Paladin
Gildia: Super Boys
Świat: Astera
Poziom: 13
Skille: 40/33
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
---->porozmawiac z jego dziewczyną albo tibia albo ona . ( UWAGA !! nie odpowiadam że on wybierze tibie i straci dziewczyna ) ---->wmawiać mu że ta gra jest nudna i już w nią nie grasz i że pujdzcie pograć w noge lub w jakąs inna grę. ----> hack jest chyba najmocniejszym sposobem postawi go na nogi ale może być inaczej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Sad but true... Btw. Mysle ze on nie jest uzalezniony.. jesli jest tak jak mowisz, ze gra od nie dlugiego czasu, jest po prostu zafascynowany gra (tak jak ja bylem), jednak widze ze jego problem jest powazniejszy niz moj, bo wiedzialem ze jest szkola itp. Jest z nim powazny problem, wiec mysle ze samo mu nie przejdzie... zrob to co nalezy ![]() Good luck... Ostatnio edytowany przez roXen - 11-09-2005 o 19:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Zrokować
Shakować Dać mu w mordę Wstrząsnąć nim PRzemówićdo rozumu ![]() Drastyczne sposoby ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |