![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2004
|
![]() panowie, burżuazyjny zachód wyraźnie olewa naszego zdolnego kolegę
http://forum.tibia.4players.de/forum...89#post2173389 forumowicze robić medialny zamęt, do dzieła : ) |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() Ok. dzieki za wszystkie komentarze.
Mlotek rzeczywiscie wyglada bardzo 'domowo'. Ale gdyby ktos eksperymentalnie walnal takim czyms kolege moglby sie przekonac ze to tez moze byc swietna bron (to zart- nie probujcie) ![]() Mhmhmhm. Do tego postu nie dolaczam grafik. Beda wieczorem. Wczoraj zachowalem sie jak ostatni len i poszedlem spac ![]() Niestety musze przyznac ze komercji sprzedalem sie juz ze 2 lata temu ![]() ![]() co bedzie z tymi grafikami (a przynajmniej co chcialbym zeby bylo), sprobuje napisac w ciagu kilku dni. Nawet nie wiecie, jak taka prosta sprawa moze byc skomplikowana ![]() tlo bedzie naprawione przy wkladaniu kolejnych grafik ![]() ![]() ![]() Narwik: witam ![]() Chmm. Jak ludzi nie interesuje watek (mowie o tibia.4players...) to ich strata i tyle. I jezeli ktos nie czuje specjalnej potrzeby, niech nie torpeduje linka podanego przez narwika swoimi komentarzami... w sumie i tak jakos sobie poradze.
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() BRAWA!!!
Ty masz chlopie zadatki na grafika ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Ożesz ja cie pierscsszcz.... Zajebiste
![]() Jakiego programy graficznego używasz ? |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po krotkiej absencji spowodowanej nawalem wszelkich zajec - wymeczylem pierwsyz outfit. a przynajmniej projekt graficzny outfitu (nie wiem jeszcze jak powinien byc przygotowany outfit do wlozenia do tibii-zmiana kolorow itp).
No coz. nie jest idealny. ta tibianska izometria mnie dobija ![]() ![]() aaa. animacji nie zrobilem. moze zrobie, moze dopiero przy kolejnych outfitach. 2 wersje, dla fanow jasnego i ciemnego tla ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz powroce do tematu programu graficznego ![]() ![]() ![]() ![]() Mi sie fajnie pisalo, mam nadzieje ze to o czym pisze przynajmniej 1 osobe zainteresuje (nie ciebie Narwik ![]() admini: mam nadzieje ze nie przeszkadza wam ze wkladam outfity do tematu 'bronie'. chyba nie ma po co zakladac nowego watku.
![]() |
#27 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Powiem tak WOW!!!
Zazdroszcze ci takiego talentu graficznego... I wrzocaj wiecej swoich prac na forum bo az milo na takie cos popatrzec ![]() ![]() Edit: mam mala prozbe, czy mogl bys dac linki(jezeli masz) do tych programow?? albo tutaj lub na pw. byl bym bardzo wdzieczny ![]()
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() nie no chłopie wyprowadzasz mnie z równowagi ..
#29 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bogatynia
|
![]() Fajniusie tez chcialbym umiec takie cos robic
![]() ![]()
#30 |
Nikt ważny
|
![]() hmmm czyli będę siedział za współudział ale co tam.. WARTO!
![]() gratz... masz do tego ręke.. a jesli chodzi o przygotowanie do wlozenia do tibii to wiem tylko tyle ze te czesci ciala ktorych kolory mozna zmieniac w odzielnym piku sa pomalowane na podstawowe koory( red yelow itp) nie wiem dokladnie jak to diala bo tibia.spr wyladowaem do folderu kiedys przy pacy w OTS calkiem przypadkowo ![]() ![]() ![]() ![]() no ale jak tylko patrze na ten Outfit to tylko mysle kiedy go w tibii zbacze! to wszystko przez ciebie( wygodne jest zwalanie winy) Edit: przyszło mi coś do głowy... wiem, że zrobienie Outfita jestdość niewyjaśnionym zagadnieniem ale gdybyś zrobił do tego Outfita animację to można by go wstawić jako ptworka.. np był by z niego świetny hm.... Hunter
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() To ja zacytuje asteriksa (nadal to lubie i czyatm
![]() ![]() Super wdzianko.... Takie elfowe, nie sadzicie... ? |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() have fun. po raz kolejny jest to juz pokolorowane (a nie szare z maskami - juz mniej wiecej wiem jak to zrobic). Ale przygotowanie tego do wlozenia do gry zajeloby mi nie wiecej niz kwadrans.
Poprzedni outfit wykonalem podobno zla metoda. Podobno chodzenie w boki otrzymuje sie przez obrazanie chodzenia w dol/gore. Ten jest juz tak wykonany. A poprzeniego nie zaluje ![]() ![]() Co do umieszczania tego w tibii. to wiecie, ja narazie do tego bardzo relaksacyjniepodchodze. Ale wiecie, jakby to kiedys wyladowalo w grze to raczej zly bym nie byl ![]() A wogole, to wiecie juz jaka bronia walcze w Tibii (zobaczcie ktore bronie byly jako pierwsze), jaka postac chcialbym miec.... ![]() ![]() gewof: a tel (od tla) juz bys nie chcial zobaczyc? ![]() link do promotion (ten program jest platny) http://www.cosmigo.com/promotion/index.php GFX (darmowy) moge wyslac, bo to juz ciezko znalezc. Dajcie mi znac na priva.
![]() |
#33 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() "gewolf(Gewof
![]() " Jezeli dobrze poprawilem to i zrozumialem, to ta tez bym chcial zobaczyc, mi przypomina troche takie czlowieka z lasu lub cos w tym stulu, ale naprawde twoje prace sa ladne. I ponawiam swoja prozbe o linki do porogramow ![]()
#34 |
Nikt ważny
|
![]() motyw faktycznie ala człowiek z lasu ale bardzo mi się podoba... taki hipisowski
![]() ![]() dalej rób te frykasy bo chcę więcej ![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() moze pogadasz z GM
twoje outfile i weapiony sa wypasione moze wreszcie pojawilo by sie pare nowych outfili dla facc :rolleyes:
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Eh ... Nie moge na to patrzec ... Ból dla moich oczu ...
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Yon po prostu jestes najlepszy!! Te grafiki przypominaja mi oldschoolowe gierki konsolowe typu Metal Slug
![]() ![]()
#39 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Rysunki zaje.biste, full wypas i co tam jeszcze jest
![]() 3D!T: Zostałem zmuszony zedytować mój post, po napoczątku niezobaczyłem pozostałych grafik. I one są wypas ![]() ![]()
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() och. od Metal Slugs mi sie lezka w oku kreci. Ta gra miala taka boska grafike (mowie o starej wersji. wiem ze teraz wyszlo x nowych)....
![]() Wlasnie nie wiem czy ten drugi outfit jest za maly, czy pierwszy za duzy ![]() Weekend sie zaczyna, i jutro na bank cos wrzuce. Dzisiaj od wielu dni mialem okazje zagrac w gre - temat tego forum ![]() ![]()