|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() Moim zdaniem Huo daj edita w 1 poscie ze to jest film z GTA, a zimne piwo+Huo dajcie sobie spokoj, nie ma o co sie klocic, jednemu sie podoba, 2 nie to kwestia gustu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Masat:
Już dodałem :-). Chciałbym jeszcze wyjaśnić parę niedomówień: rapidshare.de czasem się myli prawda? np. jak jest backtothegame***** to on robi: ""...hegame*****" dlatego, też próbowałem 'podmienić' linki, by nie było niedomówień typu: "nie ma pliku!". I jak chcecie wiedzieć "SA" było już od początku pojawienia się tematu.
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Cytuj:
@topic: Filmik taki sobie...
![]() |
![]() |
#26 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@film Slaby. Triki nieciekawe, po 2 minutach praktycznie powtarzaja sie w kolko, muzyka imho zle dobrana. Jakosc video nawet dobra, ale to akurat nie ma znaczenia w tym wypadku. W dodatku kto to widzial, zeby stunt-movie montowac w Windows Movie Makerze, dajcie spokoj... zadnych efektow typu slow-motion, zadnych przejsc... w innego rodzaju filmach nie robilo by to roznicy, ale w stunt-movie robi, i to duza - przynajmniej dla mnie. Krotko mowiac, musisz jeszcze troche popracowac, i na pewno zmienic program do montazu. |
||||||
![]() |
![]() |