|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Heh, a ja mam dziecko na boku z zona GMa to mi GMkicki robi i bany za nic wiecie? xD nie moge z wami ... Hehehehehe niezli jestescie...
OStatnio padla ShtaheT (najwiekszy lvl na danubi) bo dragon lord ja zabil, i dostala spazmu, dala delete swoja postac i w drugi dzien deleta odwolala ![]() ![]() I niic, i tak jest najbardziej boska i tak ![]() btw: i nie bylo zadnego reseta ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Czy jesteście ślepi??? Przecież Bubble spadła o 2 lvle w dół więc nie ma żadnej korupcji czy oszustw. Po resztę mojej opini udaj się do moich poprzednich postów.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A ja to mam gdzies
![]() ![]() WG mnie to nieprawda bo to by byl kit na max i jakby to okazalo sie prawda to bym rzucil tibie w cholere-bo jest skorumpowana ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2004
|
![]() nikt nie jest doskonaly...............a to ze ma meza geme-mastera to jej duzo pomaga bo dostaje od niego prezenty magic plate armor...........itp............to sie wie........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
konfrontuje sie ze z opiniami innych użytkowników - plotkarstwo (call i what u want)
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Cytuj:
![]() po drugie... to się wie? a skąd...? widziałaś? masz jakiś świadkow...? więc dopóki nie masz i nie wiesz czegoś na bank i nie masz dowodow którymi możesz to poprzeć... to plotkujesz... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Gm nic takiego zrobic nie moze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Hej a pewni jestescie ze to przez reset?Bubble zaliczyła zgon coś koło 5 nad ranem.Może była zaspana...A to że przez lidera to poprostu przypadek bo bubble takie coś bierze na 1 strzal.Wiec pewnie zebrała się gromadka i akurat lider farciarz zadał ostateczny cios
![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Jej śmierć mogły też spowodować lagi, albo może kłopoty z internetem. W każdym razie chyba się zdenerwowała, bo od tego czasu jeszcze się nie zalogowała.
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() ale macie jazde...Jakiś high-lvl spadł o lvl!!Żałoba!!
Ludzie dajcie sobie z tym spokój!Nie znudziło wam się to plotkowanie?Codziennie gina tysiace( no może przesadzilem ![]() ![]() ![]() Dajcie sobie z tym spokój!! ![]() |
![]() |
![]() |