|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#22 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
To, że krytykuję ludzi, nie znaczy, że mam kompleksy i się dowartościowuje. To, że zachowywałeś się jak półidiota na kanale i cię wypieprzyłem z niego, nie świadczy źle o mnie, ale o tobie. Nie czuję się lepszy i ważniejszy od całej rzeszy ludzi, których opieprzyłem, a którzy mnie przez to nie lubią. Bo 'psy szczekają, a karawana jedzie dalej'. Po cholerę mam przejmować się słowami takich ludzi, jak chociażby ty? Nie znasz mnie, nigdy mnie nie poznasz, a ja cię nigdy nie polubię. Ot, i cała filozofia. Cytuj:
Cytuj:
@maciuś A ja się wcale do ciebie nie zwracałem, a do ludzi, którzy narzekali na irc.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() Ostatnio edytowany przez Baron Kaldrick - 16-09-2005 o 19:20. |
|||
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Straszne... Agresja :< Wydaje mi sie ze okolo 85% z wszystkich zakaldanych tematow mozna znalesc w poradnikach, i w opcji szukaj. Jak widzisz po raz setny ten sam temat to cie szlag trafia... Zauwaz ze takie nromalniejsze tematy nei sa usuwane, co najmniej zamykane. Usuwane sa te z ortami i zle napisanymi lub: Mam 25 lewel knajt i nei wiek gdzie expic
![]() Co do irca to sie nie wypowiem. Bylem ze 3 razy, atmosfera byla mila ale nie wiem jak jest zawsze.
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Cytuj:
Nie mówie, że sam jestem idealny, ale staram się zachowywać na forum i kanale #tibia.pl tak jak w RL, a jeżeli komuś się to nie podoba to w żaden możliwy sposób mnie to nie interesuje, bo poprostu nie zmienie się dla człowieka poznanego przez Internet... Więc prosiłbym o zaprzestanie wypisywania pierdołów wyssanych z palca o tym jak to źle jesteście, wy dysmózgi, traktowani na kanale #tibia.pl i forum. No ale kto się mnie posłucha... Ostatnio edytowany przez Klimmek - 16-09-2005 o 19:42. |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Ale to jest wina "ofiar", nie oprawców.
Cytuj:
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() oho.. widzę, że pierwotna rozmowa o forum i nawiązanie do irc'a przeszło w stricte irc'a bez uwzględnienia forum.. choć nie.. właśnie że jest bardzo tematycznie!
bo wszak agresja bucha tutaj ze wszech stron.. Kaldriczek gnębi jakowyś idiotów, których tutaj nie ma.. niech pełni w spokoju swą funkcję.. byle nie rzucał się dokoła na wszystkich, którzy go kijkiem tkną <tyka go kijkiem czekając na reakcję> ktoś ma do kogoś uraz, bo dostał albo od nadgorliwca kicka, albo przez nieuwagę, albo od osoby, która się nudziła.. no to trzeba było pójść z tym 'dawno temu' porozmawiać bądź na forum pisać.. przypomniał mi się pewien topic z jednego forum, gdzie poszkodowany założył topic z zażaleniem za wywalenie go z chata.. a osoba ta nie przestrzegała zasad nawet jak się ją upominało... tu w drugą stronę, mowa o czymś co było dawno, jest nie wyjaśnione i nigdy nie będzie.. po co więc o tym mówić? ot kolejny przykład agresji.. wpasowany w temat.. swoją drogą musi być zabawnie na tym waszym irc'u.. albo przebywanie na nim przyprawia ludzi o walenie głową w ścianę ![]() d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ale mi humor poprawilas ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Świat: Nova
![]() |
![]() Niestety, niestety... Tibia.gery zabiły opłaty ale także... Elita! Forum stało się elitarne, stronę zabiły opłaty i wszystko poszło w ch*j. Czasem rzeczywiście odnoszę wrażenie, że siedzi tu pare z kanału #tibia.pl , dzięki którym to forum zaczyna być elitarne, ale cóż... Jeśli pokara was tak jak pokarało gery, może ktoś coś niecoś zrozumie.
Dopiszę jeszcze... Jeździć po nowych... Hmm... Można, ale trzeba umieć zrobić to z klasą.
-> regulamin (Goń się, dziadu /przyp. Gufat) Masz problem?/przyp. dziadu Tak, mam okres i jestem zdenerwowany. Ty pewnie masz ten sam problem /przyp. Gufat Ostatnio edytowany przez Gufat III - 16-09-2005 o 20:06. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Niedawno strzeliłem gafe z tym IM, metallica. No dobra, była gafa. Ale *****! Jak wchodze na następny dzień, to pierwsze co robi nikt (BK) to jest banowanie mnie. Napisał że zbanował mnie, "Bo nie lubi metalowców"
Nosz *****, musiał sie dowartościować, popisać i nie wiem co jeszcze... Tak samo GhostNieudany, nie wiem co on do mnie ma....
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Nie. Tolerujemy. Głupoty.
Jeżeli nie wiesz czegoś na dany temat, to dlaczego sie odzywasz? No po co? |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
Już nie chodzi mi o ta gafe, tylko o to, co zrobil BK dzien po tym (czy 2 dni, nie pamietam)
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#33 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() 4xup@ (Klimmek)
może żeby sie dowiedzieć? Taaaak az sie boje na ircu cos powiedziec bo jeszcze mnie zbluzgaja i wywalą... dlatego rzadko tam jestem.
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() "Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe"kaldric ile razy jeszcze musisz napisać coś jak spier****żebyś dostał za to ostrz??Sytuacja na forum nie jest tragiczna bo niektórzy nowi i starsi użytkownicy którzy mają jakieś tak argumenty walczą ze starą elitą.Walka widoczna w teologii,owionie,notkach,wszędzie;pNo ale jeśli nowy użytkownik wpadnie w taką trąbę powietrzną i zmiotą go obydwie strony to uuu
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Czasami aż szlag trafia jak kilka razy dziennie widzi się tematy typu: "Jak zrobić MC", "Muj odz", "Pomarancia fajnie ryczy!", czy "Halp Halp Halp! PLX PLX PLX! Ona mnie koha! omajngat ona jest kórcze super!!!!11111"...
Dla mnie ważne jest to, czy user pisze sensowne posty/zakłada sensowne tematy - nie zwracam uwagi na datę dołączenia czy na Warning Level... No sorry ale "Twój post mówi o Tobie". Mój 2post na tym forum był skasowany, a mój pierwszy post w życiu (forum pewnego czasopisma) został nie do końca zrozumiany i objechany... czy ja kogoś za to wyzwałem? Dużo jest nowych - nie objeżdżających wszystkich po kolei, którzy przyjmują krytykę i tych ludzi szanuje, bo potrafią się wbić do środowiska nie pozostawiając po tym śladu. Są też inni goście. Sami mamy takiego 'kolegę" w klasie (patrzcie komiksy o Tomku by Aval), który siedzi tylko na innym forum i pokazuje bezsensowne screeny, albo śle bezsensowne komentarze, na naszym forum założył temat o dokuczaniu i groził wszystkim prokuraturą... nie raz powiedział nam w twarz, że jego matka zrobi nam taki śmietnik, że się nie pozbieramy i... wiecie jak tego gościu jest traktowany? Wszyscy go ignorują, odwracają się od niego... czasem widzę, że na tym forum pojawiają się jemu podobni... Ostatnio edytowany przez Ara'Gorn - 16-09-2005 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#37 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Taka dygresja. Uzytkownicy Badzo i Baron Kaldrick dostali ostrzezenia za posty z omijaniem cenzury/wulgaryzmami. Z przyjemnoscia ostrzege/zbanuje jeszcze kilku userow, ktorzy beda robic to samo.
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() najbardziej mnie denerwoje że napisałem hoomik myslalem ze sie pisze Hoomik i sie poprawilem a ten sie na mnie rzuca "****a tak ma byc noenoenoenoenoe1111111111!!!!!!!" Klimmek mowisz ze nie tolerujecie głupoty a (c)hamstwo tolerujecie?
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Lokacja: Poza światem
|
![]() I niektórzy się dziwią, że tyle paskudztwa na tym świecie, jak już na forum takiej Tibi tyle nietolerancji i wrogości. Przede wszystkim chodzi mi tu o Barona Kaldricka (czy jaki on tam ma nick), który bezlitośnie neguje i wykorzystuje jakąkolwiek władzę jaką posiada gdy ktoś popełni, czasem niewielki błąd. Nie chciałbym go widzieć jako głowę jakiegoś państwa. Wiem, że na forum są debile, nooby itp., ale jak będziemy wykluczać każdego kto popełni jakiś błąd ze społeczeństwa to możemy zostać w tym społeczeństwie sami.
PS. Bardzo ciekaw jestem ile osób, z tych co się na forum wymądrzają, kiedyś było małym noobem, z którego inni się śmiali? |
![]() |