|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Mój najlepszy fart to był dragon hammer z pierwszego smoka jakiego zabiłem na Tibii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Ja mialem dobra historyjke...
![]() Ide sobie moim sorcem (pierwsza postac) ide sobie ide ide ide ide ide na trolle i ide ide ide az w koncu doszeldem.... ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda ze jak wracalem to mnei Witch zabila ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Moja fartowna historyjka? Hmm...
2 dni temu poszedłem palkiem 12 lvl na PoH... ide ide ide ide ide... patrzę, mino guard... biję... zginał... loot? Double axe! Idę dalej - 2 cyce. Biję... zginęły... patrzę... w jednym halabarda i wolf tooth chain a w drugim club ring! Ide dalej, zobaczyłem że przydałaby miu się mana. Myślę... "ludzie zostawiaja żarcie w minosach" podchodzę... bronze amulet! I wtedy to dowiedziałem się o pewnym quescie i zdobyłem 5 power boltów, 12 burst arrowów i talon! TO był fart...
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() A ja chodze na te guardy i chodze... juz chyba z 5 lvl'i na nich zrobilam (wczesniej z blokerem
![]() ![]() W ogóle szczęścia do loot'u nie mam. Z cennych rzeczy jak dotąd znalazłam 1 guardian shield w DS (a ubiłam ich setki) i raz war hammer z ww (też po duuuuuuźej ilości zabitych ww). I tyle szczęścia. I wogóle zawsze na brak kasy cierpie i EQ mam do bani ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja uważam, że mam naprawdę zajefajnego farta. W jednym tygodniu: war hammer z wild warriora, plate armor z valkiri, beholder shield z beholdera, halabarda i club ring z cyklopa. Hmmmm... wydaje mi się, że coś jeszcze, ale nie pamiętam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() @Vorment
Wiem chyba o jakiego baga Ci chodzi ![]() ![]() ![]() A co do mojego farta to jest pewien loot z beholdera ![]() Otóz: Beholder Shield Morning Star i jeszcze kilka gp To wszystko w jednym ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() no jak fart to fart
nmiales naprawde duze szczescie zadko tak sie zdaza
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() ja tam chyba najlepsze co znalazłem to 6 macek podczas treningu tak żebym oczywiście nie expił i nie nastawiał się na hunt idę patrze a tu macka(mace dla niekumatych) biorę a tam następna, razem były 4 jedna wypadła z rotworma a jedna dostałem za darmo bo się zadarłem z głupia frant że potrzebuje podszedł koleś i mi dał 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Fajnie tylko po co mi to wiedziec.Chcial bym mieć takie szczęście na dsach same guardian shieldy
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja zawsze myslem ze jak dragona zabije to mi odrazu wypadnie dragon shield i wszytskie rare... Ale w pierwszym trafilme small diamond, nie ucieszylo mnie to ale jak na stronce sprawdzilem a tu bardzo zadko to bylem w niebo wziety
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Mi tam często z Valkyrii wypadają Plate Armory i
Two-handed axe. ![]() Na 14lv to bardzo opłacalne szczęście. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Pitagora
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
![]() |
![]() mi tam moim knightem z valkyri wypadlo z 7 plate armorow, a po 2-3 godzinach expowania na outlaw camp 2 war hammerki :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Fallen Angel
|
![]() WOWOWOWOWOWOW Ja otwrłem przypadkowego parcela leżacego w depo(potrzebowalem do treda, nie chodze i nie żuluje) i był w nim bow i chain armor, a że mialem szczęscie to opyliłem za 300gp
![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() Naprawdę miałeś farta ale mi z huntera wypadly 2 razy z rzedu dragon neckace wiec to tez fart no nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Mój best fart:
Zbieram se parcele bo na domku widziałem z 5 runków i zbieram zbieram mam 200capa jeszcze i parcel is too heavy. No to ja o co kaman i sprawdzam ile waży. 1678(sic!) do dziś pamiętam tą liczbę było w nim 15 scale armorów magic light wand loot bag z macek i viking helmetów spellbook i inne śmieci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2004
|
![]() ja mialem farta jak poknalem cyclopa i mialem 50 hp a tu wychodzi nastempny !!!
ja spiepszam a tu jakis gosc idzie i po cyclopie !! to byl moj fart!! moj brat mial farta bo znalazl 1,8k ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() no no farta masz ostrego. ale ne zabardo wiem po co o tym gadasz. muj fart :
z kumplem zabilem smoka otwieramy D-shield i d-hammer ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Moj fart
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz to DSy masowo wycinam z niewidka zeby nie tracic hp ![]() ![]() ![]() ------------- Wulkan of the druid -> Julera -> Carlin -> 17lvl i 22 mlvl (i rosna)
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() najwiekszy fart to dwa bronze amulety po kolei w dwuch mino
|
![]() |
![]() |