![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ps. MOZE BY KTOS DAL KOMENTY?
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Blachownia
Stan: Niegrający
Imię: Green Sorcer of Doom
Profesja: Sorcerer
Gildia: żadna
Świat: Fortera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Czekam na wiecej plax
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MORE |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Nowa część też fajna. Chociaż (nie wiem dlaczego) bardziej podobała mi się pierwsza. Ale mnie jednak wciągneło...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Faaajne tylko te tarcze ludzi cos małe ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() Es-u-pe-e-er (s-u-p-e-r
![]()
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wiem ze male, ale zrobilem tez czlowieka z wieksza tarcza i wygladalo to bez sensu :/ A tak wogole tarczy Rohirrimow (lecz to nie sa Rohirrimowie xD) tez byly male ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wiem ze male, ale zrobilem tez czlowieka z wieksza tarcza i wygladalo to bez sensu :/ A tak wogole tarczy Rohirrimow (lecz to nie sa Rohirrimowie xD) tez byly male ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorry ze 3 razy wyslalem ale mi internet nawalal i myslalem ze sie nie wyslalo
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() fake zapowiada sie za***iscie teraz zabierz sie do next czesc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lucky 7 - 26-09-2005 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Bardzo fajny fake. Ci, którzy czytali Władce Pierścieni będą wiedzieć o co chodzi i będzie im się bardziej podobać. Tylko na ostatnim obrazku odwrotnie wkleiłeś orców
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
To jest specjalnie ![]() Mialo to przedstawiac taka sama scene jak w ''Powrocie krola'' gdzie orki wbiegaly do Osgiliath. Tam Gondorczycy patrza przed siebie ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Hmmm, dobra jak sam chciałeś,
Błędy: 1) Na jednym z pierwszych fotek jest tekst odrazu po "****** says:TEKST" - wiesz oco chodzi 2) Troche dziwnie wyglądają te.... em, nie pamietam jak się nazywało to... te "ząbki" na murach (te do osłony przed strzałami itp.. ) ... takie zbyt wysokie 3) Mógłbyś troche przyciemniać podziemia (Opcja taka np. jest dostępna w Paint Shop Pro) 4) Te tarcze ludzi.... shit Więcej ci nie wymienie.... tak na szybko oglądam, wiesz że chce se pograć tera w Civ 3 .. Tera plusy: 1) Outfity Elfów 2) Ładne widoki 3) Jeździectwo na Wilkach 4) Że też ci sie chciało robić to... :> Dobra, tyle wystarczy... cya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A wiec tu mamy czesc 3! ,, Zdrada''
Podczas swojej podrozy Elrond zostal zaatakowany przez Orki! ![]() ![]() Jakis czas pozniej... ![]() ![]() ![]() W koncu poszli... ![]() ![]() Wiec Elrond poszedl wypoczywac... Jednak... ![]() ![]() (nie chcialo mi sie robic tylu obrazkow wiec daje rozmowe tak) Elrond says: Co? O co chodzi? Grishank says: Od dawna jestesmy w zmowie z krasnoludami. Gimli says: I tak oto zlapalismy Elronda, jednego z ''najlepszych'' wojownikow Elfow. Zalosne... Elrond thinks: Coo..? Czy to Gimli? Tak, to jego glos... nie rozumiem ze on mnie zdradzil... Elrond says: Nie uda wam sie... Gimli says: Nie musi nam sie udac, bo nam sie juz udalo! ![]() KONIEC CZESCI 3! I jak sie podoba? ![]() Obiecuje wam, w 4 czesci bedzie juz Akcja ![]() Sorry za ten ostatni obrazek, ale bylem (jestem) tak zmeczony ze wkleilem jak popadnie... I jeszcze jedno: Mam nadzieje na wiecej komentow, bo nie wiem czy mam robc dalej ten fake :/
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Prudnik
Imię: Zimahe
Profesja: Elder Druid
Gildia: Great Nightmare
Świat: Harmonia
Poziom: 63+
Skille: 21/26
Poziom mag.: 56
|
![]() Ogolnie fake spoko ;] tylko byloby lepej jak by czesciej byl
![]() ![]() Moja ocena: Fabuła- 6/10 Wykonanie- 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Eh... no nie wiem... cos ''malo'' komentow widze :/
@Up Tego wcale sie nie robi w 5 minut.
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 02-10-2005 o 10:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Home world: Coruscant (RZ-ów)
Stan: Niegrający
Imię: greenninja Thoria <WoW>
Gildia: Death and Taxes <WoW>
Świat: Thoria
Poziom: 666