|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: leszno/poznań
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: titania
Poziom: 7
Poziom mag.: 60
|
![]() nikt nie jest szpiegiem poprostu Bw wykiwalo sampzora i reszte bw mieli pomuc gg
a ty dreathan + twoj dupoliz wal'dek no i oczywiscie wasz bodyguard althunus jestescie zakaly polskiej tibi tyle mam do powiedzenia + to samo do polakow tchurzow w dt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Świat: Furora
![]() |
![]() heh... dobry pomysl... Widac, ze nie wszyscy high lvle sa doswiadczeni...
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 45+
Skille: 70+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() up i czego cieczysz ryj?? ze ludzie cie uwazaja za frajera?? srry ale taka prawda nie wiem czy jestes taki glupi ze myslisz ze zostaniesz na serwie po wojnie no chyba ze zzaczniesz od dzis zbierac kase dla dt ale i tak beda chcieli wiecej i ty na tym servie dlugo nie pograsz
topic:eh no niby gz pomyslu ale ... tak jak zawsze dt uzywa sprytu jak nie ma szans w ruwnej walce powtarzam DT a nie te pacany polaczki grajace w dt Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 20-09-2005 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha bo dt wie jak wykorzystac frajerow
![]() ja nie wiem jak bw moga byc tacy po******************* i nie walczyc o swoj honor tylko liza dupe dt a co na temat excaila moze chce ktos pacc kupic za 100 k ? hahaha btw wal'dek i jego zdolna ekipa skullhunterow potrafi zabic swego wlasnego kolege z rsem dla loota potrafi takze zaj*************** 5 par bohow o***ac chatke kumpla nawet jak ten kumpel jest w niej ! co za zdolnosc i za szczyt hamstwa !!! Ostatnio edytowany przez Wistuvo - 20-09-2005 o 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
moze zle zrozumialem wiec pytam "a ty" to bylo do mnie czy chodzilo o dreathana? ja zrozumialem jakbys wymienial i po prostu nie wstawil przecinka miedzy "a ty" a "dreathan" ![]() jeszcze jedno wczoraj (chyba) waldek zaje.bal bohy beriathowi ^^ btw. moze lepiej pisac o tym w temacie "nowa rebelia na berylii" takowy jest w podforum wydarzenia ze swiatow @down I WSZYSTKO JASNE HAHA ![]() Ostatnio edytowany przez Exodus - 20-09-2005 o 20:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ty dreathan + twoj dupoliz wal'dek no i oczywiscie wasz bodyguard althunus mialem na mysli ze te 3 postacie to zakaly polskiej tibi noooooby pa thiefyitp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Exodus Lady Widuri najprawodpodniej powiedziala o planie poniewaz 1. Zaplacila 2. Odeszla z GIldi 3. Nieodpowiada do mnie 4. Wczoraj blokowala mnie gdy uciekalem od Reako 5. lyicanth mi tak powiedzial
![]() co to Sir~Drea~ Althunusa~ wal'dka to sa to naprawde niezle cipki a i jeszcze beriath gdy tylko zatakowalem dzisaij berihata on odrazu do dp spierdoil o samo bylo z Sir drea~ lecz gdy sa w grupie wtedy pokazuja swoja sile jacy sa dobrzi niestety dzisiaj padlem od Harl~ i Gutesco vito szkoda ale i tak zmieniam srv a szans nie mialem zadnych z Sd po 180 mi ***ali a mam 370 hp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oh tak jestem zły, jestem okropny i w ogóle zdradziłem polaków, tak wyrąbią mnie z DT po wojnie...........I CO Z TEGO KVR\/\/A ?? Ważne, że wykopiemy Sampzora i resztę zbędnych graczy z Berylii
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() co Ci zrobil np sampzor ?
on nikogo nie bil nigdy bez powodu nawet w wojnie nie uczestniczyl jak byl w dt ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() lord~ muaahhahahaahaha zastanow sie o czym ty mowisz jak sampzor zechce to wroci do dt a oni go przyjma z otwrtymi rekami i innych z gg terz przyjma a jedynimi zbednymi kogo sie wykopie z beryli bedzie wasza frajerska 3
down: podal bym ale nie gram juz a na beryli nigdy nie gralem Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 21-09-2005 o 17:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() To może cfaniaczki podacie swoje nicki huh ?? =] Mądrzy na forum a w Tibii to po Pzach się chowają....jacy wy żałośni jesteście >.<
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Swiety mikolaj of berylia
a drugi to wla'dek trzeci sir dretwhój |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boże co za rozwaleni ludzie............. mówiłem to już wiele razy, powiem jeszcze raz i będe mówić....Chcecie byc szanowani jako naród a sami nie szanujecie nikogo, nawet rodaków. Co z tego, że jestem w DT ?? Nie podoba się ?? Trudno, mam swoje powody dla których tu jestem i c*** mnie obchodzi co o mnie myślicie pierd0l0ne nooby
A co, może GG to święci, huh ?? Oni kvrwa pizgają innych za nic, zobaczcie sobie: -Rufus Skury zabity za nic -Bihdow ma hunta od gg -Korobskura pizgali noob charami więc pozabijał wszyskie, po chwili zalogował sie Sampzor i powiedział że ma hunta od GG. HAIL DEL'TORO
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 20-09-2005 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok ja je wymienie:
1 chcesz zaszpanowac 2 chcesz troche potiefowac i pozaslaniaac sie gildia 3 lubisz pa |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2 Nigdy nikogo nie okradłem i nie zasłaniam się gildia 3 Może.... a kto nie lubi PA ??
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117