|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
![]() |
![]() Zgadzam sie z HAKUOH. Szwedzi sa spoko ja znam kilku na morganie i chociaz moj angielski nie jest wspanialy to jakos sie dogadujemy.
Co to polakow na 20-30 lvl moze sie sa doskonali ale tez sie mozna z nimi dogadac. ![]()
Ludzkość to eksperyment obcych, który stał się niezależny, dziki... Ostatnio edytowany przez Wariat Adamo - 26-10-2005 o 21:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
|
![]() Anandumim to noob. Osoby które grały kiedyś na morganie wiedza o co chodzi. Podczas wojny Sunblade i inni vs Avis na początku staną po stronie avis lecz po bitwie (podczas której dead wyłapał nizahe inferno ja go i Shopithia przeszedł na zaznosa i innych) lecz po tym jak zaz wyłapał hacka znowu wrócił do avis
![]() Nizahe Inferno Killed at Level 60 by Dark'Modor and by Dran Pran Gdy Zaznos nie byl idiotą wygralibyśmy tą wojnę [IMG] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Imra Ases
Profesja: Knight
Świat: Thoria
Poziom: 23
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 4
|
![]() Gram na Morganie i nie mam nic przeciwko Avis... Mam troche maly lvl i dlatego nie zwracaja na mnie uwagi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rayart Sand - 15-10-2005 o 21:37. Powód: zagubiony wyraz:P |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: szamotuły
Stan: Aktywny gracz
Imię: rekin lord vader :P
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() dla mnie ukochanym switem jest silvera
na morganie jest duzo pk... ![]() PvP ruleZzZz |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Ehhhh ja jush nie gram na morganie, ponieważ wspaniały Atzos Inferno mnie zhuncił ;/ ;/ ;/
![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Imra Ases
Profesja: Knight
Świat: Thoria
Poziom: 23
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 4
|
![]() Juz nie ma takiej gildii jak Avis
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Morgana to prze***any przez avis serwer ja dobilem 34 lv na pocatkach serwa i padlem 3 razy od awis i bylem hunted 4ever za zabice kolesia ktory mnie atakowal......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() no coz... po dlugim czasie przewaleniu sie Avisu teraz widze ze na morganie to jezeli w ogole ktos PAuje to tylko Polacy
![]() Przenioslem sie tam z chimery po dlugiej przerwie i niestety musze przyznac ze trzeba sie nie zle nameczyc zeby nie zostac zabitym ofkors przez swoich rodakow, bo spotkalem duzo osob z innych krajow i byli bardzo pokojowo nastawieni i to nawet wyzsze lv natomiast Polacy juz mnie dwa razy probowali zgladzic i to w ciagu dwoch pierwszych dni ![]() Pozdrowienia dla nich i innych z Morgany ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() tez mam tego screenka z wojny
![]() Co do Anandumima to bral udzial z nami wojnie ale jak to sie mowi wyli*** ci*** nizahe inferno i jest jak jest @xermef nie mow ze zaznos to idiota jak nie wiesz co i jak ogolnie marny swiat ale fajnie sie tam gralo |
![]() |