|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
Pokaż wyniki sondy: kto wygra wojne? | |||
IF |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 100.00% |
Arc |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujących: 1. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Philo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Gdzie szwedy MAdejka to my rządzimy ![]()
21:25 XXX [138]: o kurwa 21:25 XXX [138]: ;/ 21:25 Philo [140]: gdzie? 21:25 XXX [138]: nie przgladalem nasza klasa wpsialem pedały i wchodze na profil 21:26 XXX [138]: Pokaz. profil Geje Pedały z całego świata łączmy sie; (Nie wstydze; sie; tego kim jestem ) Cały gejowski świat 21:26 XXX [138]: i chcilem dac galeria a dalem 21:26 XXX [138]: ... 21:26 Philo [140]: i dodales do znajomych? 21:26 XXX [138]: tak >.< |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Połomia
Imię: Sir Luk Lagger
Gildia: Resurrectors
Świat: Iridia
Poziom: 127
Skille: 87/80
![]() |
![]() Szwedy ządzą, ale mnie jeszce nie zaczepili
![]() @Soferim <dół> Ty myszlisz, że ja wysune moje tłuste dupsko przed DP w czasie wojny? HAHA mam zamiar żyć ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Luk Lagger - 22-09-2005 o 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak bedzie wojna to padniesz pierwszy juz ja tego dopilnuje ![]()
21:25 XXX [138]: o kurwa 21:25 XXX [138]: ;/ 21:25 Philo [140]: gdzie? 21:25 XXX [138]: nie przgladalem nasza klasa wpsialem pedały i wchodze na profil 21:26 XXX [138]: Pokaz. profil Geje Pedały z całego świata łączmy sie; (Nie wstydze; sie; tego kim jestem ) Cały gejowski świat 21:26 XXX [138]: i chcilem dac galeria a dalem 21:26 XXX [138]: ... 21:26 Philo [140]: i dodales do znajomych? 21:26 XXX [138]: tak >.< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druidka on Iridia
Profesja: Druid
|
![]() Oj Rondel Rondel
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
bo tak naprawde to prawie kazdy "shackowany" sam ponosi conajmniej 99% odpwiedzialnosc za "hack". ja naprawde nie rozumiem jak 105 lvl moze dac sie nabrac na takie gowno! z calym szacunkiem to trzeba byc totalnym idiota zeby wejsc na fake tibia.com i podac swoje passy! Cytuj:
ktos napisal ze na Iridi ubywa ludzi. no nie moge sie z tym z godzic bo jak 1 miesac temu robilem postac to na roku byly pustki a jak 2 tygodnie temu robilem kolejna postac to bylo naprawde gesto ogolnie mowiac: Iridia ROX!!! in my opinion of course = ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() Ale mimo wszystko statystyki ludzi online wypadają blado na tle pozostałych serwerów... Poza tym, pricelist uchwalony na Iridii nie jest przestrzegany przez gildie która go stworzyła, więc coś jest nie tak... Ekonomia Iridii jest w opłakanym stanie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Gralem na iridi i to jeszcze dluuugo przed update ale gdy zaczela sie wojna potem mnie hakneli ( gralem dalej i tak ) lecz padlem 3 razy w 1 dzien wkoncu sie wnerwilem i poszedlem na Guardie bo tam non-pvp a ja chce grac dla przyjemnosci
![]() @topic: Iridi zaniedlugo pewnie bedzie serverem owned i trzeba bedzie bulic kase zeby nie miec hunta.... |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
takie jest zycie! jak ktos nie chce PA,PK i innych bajerek to tylko na non pvp ![]() jak juz sie na iridi dostaje hunty za free to .........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Poziom: 40
|
![]() Ehh nie znacie sie ja gram od początku Iridi i to wcale nie było tak że pierw panowało Triad przed Triad była inna gildia nie było to kompaniet ale była inna było tam pare swe ,br ,ukraińcuw wtedy gdy ja miałem 40lev to triad zaczynało to Triad powstało do ostaniej wojny w Kturej zapadła całkowita władza Triad zdonzyłem nabić 56 lev to była wojna z kompaniet uczestniczyłem w niej potem było wiele powstań na Triad ale to tylko bunty szybko ugaszane na 2 wojnie co walczyłem przeciwko nim dostałem bana ;/ i od tamtej pory gdy muj ukochany rl frend Royal demonic wyprzedził mnie z lev bo nie walczył w owej wojnie postanowiłem sie nie mieszać w wojny aż pewnego cudownego dnia wstąpiłem w szeregi Triad potem były bunty ugaszaliśmy je w ekspresowy sposób a potem postanowiliśmy zrobić wojne Traid sie rozbiło i polacy poszli do jednej gildi a swe do innej a potem cóż hack i the end my story
![]() Nie zwracać uwage na błędy bo sie śpieszyłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2005
Lokacja: Świebodzin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord-Saimon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Samurais
Poziom: 42
Skille: 73/45
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() myślę ze temat mi sie udał xD pozdro dla wszystkich niedługo dowale jakis nowy temat i sie dalej bedziemy kłuić
![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() mi tam sie fajnie gralo na iridii dopoki bylo triad ;] puzniej zbanowali polowe gildi i sie zaczely rózne dziwactwa :/ tzn gralo sie coraz to gorzej tak czy inaczej dobrze wspominam początki Iridii :* pozdrawiam
Green Leady ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Czasy Triad to byl najleprzy okres gry i dla mnie
![]() Btw. Fajnie sie skonczyla wojna na Obsidii więc moze wroce na Iridie
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
Profesja: Knight
|
![]() Ja jak jeszcze TRIADA zadzila Iridia dopiero zaczynalem gre na tym swiecie. Ale prawde mówiac to wtedy nie bylo takiego czegos jak sie teraz dzieje na Iridi czyli :
- PA i to bardzo spore - Hunted za free - Wyganianie z expowisk - i wiele wiele innych Ale ja uwazam ze najlepeij bylo za czasów TEBU. Pamietam jak kiedys w Ab.. Tebu zabil na Solo Tao Fao ( wtedy best lv na iridi ). Nie widzialem jeszcze nikogo kto by mila lepsze PvP niz Tebu ![]() Ale czasy szybko sie zmieniaja i miejmy nadzieje ze i te szybko sie zmienia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Kto panuje na Iridia ??? Pewnie szwedzi , którzy mają account share
![]() ![]() Może zróbcie topic o runach , o tym że trudno są dostępne ![]() Ostatnio edytowany przez zwirek - 03-10-2005 o 08:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() Iridia -.-? Grałem na tym servie od początku i zauważyłem że nikt nie dostrzegł wojny Avis vs Soprano
![]() ![]() czyli: Zapraszam na Askare ![]() Server jest naprawde udany, bardzo dobra gospodarka, liczba graczy ( w poruwnaniu do innych new servow jest znakomita , rekordem jest 752 a na obsidii 548...), a gildia panująca na servie w poruwnaniu do: dr,nr,ss ( ![]() Ostatnio edytowany przez Nerion - 03-10-2005 o 09:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
To tyle, pozdro 4 all
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() Tak to prawda na początku tak ci powiedzialem ale wtedy poprostu tak mnie poinformowano
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Dokładnie... Gratz dla Rapo
![]() ![]() ![]() ![]() Hail Royal Demonic, Green leady, Mirrage family i reszta przyjaciół z mojego najlepszego serva ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
|
![]() Cytuj:
![]() |