![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No i ten obiecany spam...
Fajny ten elfik. Jeśli go ładnie wycieniujesz to będzie ekstra. No, ale możesz go też potraktować photoshopem. Jedyne do czego ten program się nadaje to do kolorowania, ale za to można w nim uzyskać perfekcyjny efekt. Czekam na następne prace. Acha! I jeśli będziesz robił ten płaszcz, to pomarszcz go mocniej w zgięciach. Fajnie to będzie z mocnymi cieniami, wtedy nabierze nieco realności. Jak już mówiłam niemoge się doczekać następnych twoich dzieł ^^ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() stary z dwarfem i smokiem wymiatasz ;]
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() To jest Elf? TO jest Elf?? TO JEST ELF?! Z całą pewnością nie.
Btw. Fakolpet, po co robisz już... * Shanhaevel liczy ...trzecie konto? Krasnolud jest nawet niezły. Smok też. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() No ten elf to zdecydowanie słabiej wyszedł, szczególnie wzgledem ostatnich prac, ze wskazaniem na tego suuper smoka
![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Khazad-Dum
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() dlaczego 3 konto? hmm... pierwsze zbanowane za nie wiem co... A teraz wymyśliłem sobie nazwisko do Fakolpeta więc postanowiłem używać. A czemu to nie elf? Nie wszystkie elfy muszą być w kapturach np. LOTR. Ale to twoje zdanie więc nic nie mówie.
o widzę, że lubisz elfy. Ja wole krasnoludy dlatego bardziej się postarałem przy nim. Ale specjalnie dla ciebie mogę postarać narysować pożadnego.
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" Ostatnio edytowany przez Fakolpet Fendadra - 21-09-2005 o 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() @Shanhaevel
a co to wedlug ciebie jest? no ale coz, ty wiesz lepiej i w sumie co cie obchodzi ktore ma konto? jego sprawa nie? @Fakolpet elf brzydki, narysuj wiecej krasnoludow (Chesster: jakich vikingow?) i ten smok do zludzenia przypomina mi wiverne (tak to sie pisze?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ufff,,, Wreszcie skończyłem rysować ten obrazek. Rysowałem go przez miesiąc... Mam nadzieję, że się podoba bo się zdeczka umęczyłem ;/ Kurczę, teochę się spłaszczyło, jak żle widać to pwiuedzcie to troche postaram się pomniejszyć. No teraz jusz takie spłaszczone nie jest
![]() ![]()
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" Ostatnio edytowany przez Fakolpet Fendadra - 21-09-2005 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() up: o.O
![]() Bardzo ładne, wyglada jak stare czarno- biale zdjecie, albo porfesjonalny portret. Ostatnio edytowany przez Skenone - 21-09-2005 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Musze zedytowac tamten ostatni ponieważ jest tak splasczony ze..
edit: No wystarczylo obciac troszeczke u dolu u już nie jest spłaszczony. Ale mogłem uciąć troche mniej ;/. Chyba zedytuje jescze raz ;/
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" Ostatnio edytowany przez Fakolpet Fendadra - 21-09-2005 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Zenek Zlo'cznca
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Secura
Poziom: 20
Skille: 59/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() wow obrazki rób dalej!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 22-09-2005 o 08:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tiaa... A jak pisałem, że smoka już gdzieś zamieściłem, i Dwarfa tesz gdzieś zamieścilem. Tylko elfa nie zmaiesczałem reszte gdzieś napewno... Czytaj uważnie...Ahaa. Stary jest? A data zamiesczenia? Spojrzałeś może? hę... ale z resztą nie będe się tłumaczyć... Nie przed Tobą bo nie warto najwidoczniej...
aaa i odmienny styl? Ja nie rysuje jeden po drugim więc po primo. Nie zawze będa tak samo wyglądały. po 2 primo... Może mam 2 takie same smoki , bo jak jsuz inaczej cieniowany to żle. Ja się uczę rysować więc trenuje różne spodoby, cieniowania, kreski, ołówki i wogule...
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" Ostatnio edytowany przez Fakolpet Fendadra - 21-09-2005 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Kuraj
Śmiem wątpić szanowny panie. Jeden link nie jest dowodem. Pozatym on sam podkreślił, że jego obrazki były już wczesniej publikowane. I jest jeszcze coś, co mnie przekonuje, o tym, że on nie kłamie. Ale to niestety muszę zachowac w tajemnicy, bo obiecałam. I wtedy, kiedy patrzyłam na ten obraz, odrazu na 100% byłam pewna, że to jego praca... Więc, zaufaj mi na słowo. Wiedz, że ja mówię prawdę. Jeśli to nei rozwiało twoich wątpliwości to zapraszam na osobista wymianę zdań na gg... Z uszanowaniem: Eileen Ostatnio edytowany przez Eileen - 21-09-2005 o 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, już mówiłem, że mogę się mylić. To tylko moje przypuszczenia... zresztą, wskocz na GG, jestem niewidoczny.
A, zapomniałbym: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() i oto wlasnie przyklad czystej zazdrosci, dziekuje.
fakolpet ostatni rysunek jest swietny, czy tylko mi sie wydaje czy to ta aktorka ktora gra hermione? (a moze jednak nie) @Eillen dziekuje za oswiecenie /edit rzeczywiscie, dzieki (blad celowy nie byl) Ostatnio edytowany przez SadeXoVe - 21-09-2005 o 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niew chodziło mi o to, że może mam specjalnie jak coś będe zamiesczać to w 2 kopiach żeby nie było że nie ten sam stajl
@down: Dobranoc
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" Ostatnio edytowany przez Fakolpet Fendadra - 21-09-2005 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, może przesadziłem. Jak już mówiłem, jestem tylko człowiekiem i mogę się mylić. Najwyraźniej w tym momencie się pomyliłem... jutro to przemyślę a na razie idę spać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Imię: Seba neo
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Piękne, a ten ostatni obrazek strasznie przypomina aktorkę grającą Hermionę
![]()
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Maluj dalej ^^ @acha, Sade, masz błąd w nicku naszego kolegi. Mam nadzieję, iż nie był on celowy ![]() Ostatnio edytowany przez Eileen - 21-09-2005 o 23:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() właśnie mam nadzieję, że nie celowy
![]()
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" |
![]() |
![]() |