|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() mi chodziło o to, ze polacy tacy jak tarin, phil, karima itp. raz dedli i uciekaja. a taki tabias dalej gra chociaz go zhakowali. mogl przeciez grac inna postacia, ktora nie ma zrobionych questow (tego sam nie rozumiem ;p).
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
|
![]() Z tym ze Tobias ma 4 ownerow jak nie wiecej gra na nim wiele osob i jakbys nie wiedzial tobias ma eq z Della Escaldado czyli miedzy innymi StoneCatter Axe i inne eq i kase . A Philten , Kari wcale nie padali po 1 razie jakbys tez nie wiedzial Karima nie mogla spokojnie uha wypalic bo na nia polowali a ze padla tylko 2 razy nie znaczy to ze nie probwali jej pkowac . Karima grala jeszcze w sierpniu ale jakbys mial bac sie stac minute afk bo przyjdzie Pirilampu czy Abnadabe to nie wiem czy bys gral dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Iovis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Troskliwe Misie
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 21/22
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
A nawiazujac do questów to poza tym, ze Tobias posiada Stonecuttera Della to nie mial wykonanego Demon Helmeta oraz zapewne skompletowanego HotA. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2005
|
![]() Cytuj:
stracila all oprocz tego sworda...co tu sie dzieje polacy robic chary pacce robic POLAND GULID i jedziemy z maceio z tymi PIOPA**A*A**A* mi no! PECAE LOVE and ROCK & ROLL a co do huntow zawsze jest hardcore xD jak idizesz z ekipa przpuscmy 20lvl na voc. to jak przejdzie jakis 30lvl+ czuje sie ta adrenalinke xD WBIJAC! NA ! SAMERE!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
POzdro |
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2005
|
![]() Cytuj:
FILO PO*** FILO *** FILO ****A FILO PO*** FILO S****YSYN! (nie chdozi mi o filona na forum pl bo to ja xD) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
FILO PO*** FILO *** FILO ****A FILO PO*** FILO S****YSYN! " chyba widać jakie wyrazy tu miały być |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2005
![]() |
![]() Samera to wyrabane w kosmos swiat jest malo polakow ale jak juz jest jakis polak to jest zaden noob spoko gosc sam gram na tym swiecie mam 24 lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Gram na samerze mam 51 lvl bylem swiadkiem wileu wydarzen na tym beznadziejnym serverze nie bede wspominal juz o Karimie i Philtenie tylko o wspanialym graczu chyba o najlepszym polskim Sorcerze na samerze Fossils'Master ktory zostal wrecz wygoniony z Samery przez Pirlampu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Down Maceio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Daleko Od Warszawy
Imię: Moravovos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hussars Of Stronghold
Świat: Samera
Poziom: 56
Skille: 83/83
Poziom mag.: 6
|
![]() hehehe
Witam Wszystkich Potępiaczy Br ![]() Ja Chciałbym Żebby Wreszcie Była Wojna Br Vs. Poland i Jeśli Znajdę Ekipę To Będe Się Bił ![]() Narazie Jesteśmy Zasłabi Ale z Czasem Będzie Lepiej ![]() Tylko Pewnie Jak z Wykle Polacy Nie Będa Brali Udziału A (szczegulnie h lv polacy) bo Będą Się Bali ![]() ![]() Wielu Polaków z Większymi Lv Odeszło (Philten,Fossil Master,Karima) ![]() No Nic Ciekaw Jestem Ilu Polaków Brało By Udział w Wojnie ![]() Bo Czas Zwyciężyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Świetujmy i Płaczmy Odszedł Demones Hunter Prawdopodobnie Został Zhackowany Chciaż Mówił Mi Że Odchodzi ![]() Nielicznych Fajnych Br ![]() Ostatnio edytowany przez Bvbb - 25-09-2005 o 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
zostalem z knightem na 18lvl xD pozdro. |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
|
![]() mi tam maceio moze byc mam plecy nic mi nie robiom demones to byl ( i jest)spoko ziom a w szczegolnosci lubie szefa maceio Yomyaelz Sanctum -a spoko ziom i odpowiada do kazdego =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2005
![]() |
![]() Sam z chęciom bym walczył z br lecz ta wojna by nie miała sensu, hyba ze byli gracze by wszli na swoje postacie z samery o ile ktos je zachował i walczył o pokuj na samerze, a komu nie odpowiada to no to cuż mam do niego 2 dobre rady, graj na niskich lvl lub zmien serwer, ja sam chce byc w elicie i chce walczyc o niepodległość dla polaków
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: www.tibia.org.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 70+
|
![]() -EDIT- ehh za bardzo zareagowalem xD zaraz editne znow i podam filmik xD Samera AB nic ciekawego ale krotki film o polakach z samery ^^ grajcie...aha...jak zaczniecie grac jush na mainie na roku w sumie tesh to napiszcie do mnie dam jakis item ; ]
-EDIT2-Jak mowielm tak zrobie oto film na rapidshare http://rapidshare.de/files/5597546/polakowao.rec.html NIe ma wira jak cos to ze skanuj ktos ![]() Instrukcja jak sciagnac jedziemy an du nastepnie kilkamy Free,Potem czekamy znow jedzemy na do i czekamy lub jesli jest link to odrazu sciagamy plik ^^ Milego ogladadania xD Ostatnio edytowany przez Pekezu - 27-09-2005 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() humm.. a moim zdaniem wszyscy dup**ycie
![]() ze w wczesniejszych postach koles gada ze robi 2 miesace z 17 na 19 lvl , albo wam przeszkadza ze dziela konto... wy tesh tak mozecie jezeli chcecie miec tak szybko wysoki lvl , lecz to niezmienia faktu ze Samera jest sux Serwerem i nigdy nie beda rzadzic tu polacy ![]() ![]() ![]() ~~Hail Pink Party~~ ~~Hail Dream Team~~ ~~Peace in Samera~~ |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Ema!! Grałem na samerce dosyc dlugi okres czasu i uważam ze serwer jest totalnie do bani!! Mianowicie mialem wiele przygod na tym serwerze tych dobrych i tych zlych niestety pewien czas temu dostawalem hunty.
Cala ta przygoda zaczela sie jak zobaczylem u kumpla ta gre i w pewien nudny wieczor zrobilem se postac na samerce. Z poczatku bylem totalnym noobem nie wiedzialem jak sie w to gra robilem rozne niestwozone rzeczy az pewnego dnia dostalem ivna do guildi polskiej. Tam niejaka rodzinka silverow zaczela uczyc mnie jak w to sie gra ![]() ![]() Najgorsze jednak jest to ze polacy na tym serwie nasladuja br i hakuja konta innym polakom albo okradaja albo zabijaja a co najgorsze staja po stronie br. Ja obecnie zaczalem grac na furorze i serwer jest totalnie opanowany przez polakow ale narazie po 2 tygodniach grania malo obeznany jestem co do tego serwa. Pozdro dla silver family ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: z buszu :)))
Stan: Na emeryturze
Imię: Karima
Profesja: Druid
Świat: Samera
Poziom: 27
Poziom mag.: 40
|
![]() Widzialam tu kilka sprzecznych opinii na temat naszego ( mojego, Phila i kilkoro naszych przyjaciol ) odejscia z Samery.
Sadze, ze nadszedl czas co nieco wyjasnic, nie bede sie rozpisywac, skopiuje tylko pewna rozmowe, jaka odbylam po 30 minutach od zalogowania sie na ten serwer: Channel saved at Thu Oct 13 18:32:49 2005 18:28 Karima: hello ![]() 18:29 Karima: omg, its possible, Abnadabe talking to me? 18:29 Karima: im only 27 lvl druid 18:29 Abnadabe: Hi! 18:30 Abnadabe: HUNTED 18:30 Abnadabe: =D 18:30 Karima: nice ![]() 18:30 Abnadabe: KARIMA = RESISTENCE = HUNTED 18:31 Karima: but i like to be hunted ![]() ![]() Chyba nie musze niczego dodawac ![]() ![]() Pozdrowienia dla wszystkich znajomkow, ktorzy zostali na Samerce, tesknie za Wami ![]() Wasza Karima Ostatnio edytowany przez Karima - 13-10-2005 o 20:29. |
![]() |
![]() |