|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Podobają Ci się grafiki? | |||
Tak! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 43.88% |
Mogą być! |
32 | 32.65% |
Nie! |
23 | 23.47% |
Głosujących: 98. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Jak bym zobaczł jakiegoś gościa, w takiej koszulce wysmiałbym odrazu. To już lekka przesada. Dla mnie gdzieś są jakieś granice, i teraz je przekroczona. Wiem, że strona się musi z czegoś utrzymywac, ale to jest lekkie przegięcie.
|
![]() |
#22 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() nie widze w tym nic przegietego ? to normalna sprawa i kazdy normalny serwis tak postepuje... sa konkursy ty myslisz ze skad kasa na to idzie... banery sa hostera wiec jak niby mamy zarabiac? To zadne przegiecie, chyba nie do konca sie zastanowiles nad tym co mowisz... chciales napisac posta ale ci nie wyszlo dzial smieci sa gdzie indziej!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Serwis obecnie stoi na 4 komputerach(co i tak ledwo wydala). Dzierżawienie takich komputerów wraz z łączem to kwestia około 10-20 tysięcy złotych miesięcznie (znajdź mi taniej hosting z 4 maszynami typu 2x P4 4.2Ghz+ 2GB RAM, i do tego jakieś 5-10 GB transweru dziennie, nie licząc downloadu). Na szczęście to mamy "za darmo" to znaczy za SMSy ze strony oraz te wszystkie reklamy, na które ludzie tak narzekają. My zarabiamy na sprzedaży PACC. Robimy to jednak legalnie, nie tak, jak większośc, czyli płacimy od tego podatki. Ile nam z tego zostaje, za tyle robimy konkursy. Lada moment ruszy drugi nasz konkurs (ale to jeszcze tajemnica ![]() Owszem, można robić konkursy bez nagród, ale przecież do niczego uzytkownikow nie zmuszamy, kto chce, ten kupi koszulkę czy zamówi przez nas pacc, kto nie, ten nie musi, wolny wybór. Ale własnie dzięki temu, że wkładamy swoją pracę w zorganizowanie tego wszystkiego, ludzie dostają za darmo PACCe w konkursach, a to już się podoba większości. Niestety, ale moje drzewko pieniężne uschło, w związku z czym muszę szukać innych źródeł dochodu ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! Ostatnio edytowany przez MatKus - 23-09-2005 o 21:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Bosal jak to fajnie widziec twoj post
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() zależy która grafikę, jak już mówiłem kubki i tańsze koszulki też będą ale na powielaczu też będziemy bo jak zrobimy tańsze koszulki to nie będzie możliwości zmiany wzoru, a nie wszystki się to podoba, no i jakośc gorsza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Nie potrzebne są tutaj pochwały czy bluzgi ... Chcesz koszulkę to ją sobie kupisz nie chcesz to nie kupisz ... proste ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Right behind you
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy koszulki:
1) Białą z nadrukiem http://powielacz.pl/catalog/images/u...0/463_4585.jpg 2)oraz czarną z nadrukiem http://powielacz.pl/catalog/images/u...0/463_4588.jpg da się jakoś kupic? jeśli tak to gdzie i za ile?
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 114
Skille: 98/69
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Rozumiem że potrzebne są pieniądze na utrzymanie serwisu itp. ale sami rozumiecie ;S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() Zamowilem kubek tibia.pl w czwartek, i keidy dojdzie "????????? potrzebuej go na jutro :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |