Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-10-2005, 00:23   #21
*Ryspeht*
Użytkownik Forum

*Ryspeht*'s Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Nowa Huta

Stan: Aktywny gracz
Imię: Naina
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: +50
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir_Mani
Nie czarujmy się... Jaką rolę mają polacy na selenie?
Odp.: "Żadną. jeśli masz wysoki lvl to się komuś przydasz, reszta będzie tępiona na wieki!"
Jaką pozycje mają Polacy na selenie?
Odp.: "Najgorszą. Zabijają się nawzajem, plują na siebie, chociaż jest ich duzo to leża na dnie całego społeczeństwa.Nie są opozycją a chociaż była szansa żeby ją byli.Jest to naród traktowany jak naród meneli i biedaków.Duża część z nich ma duzo w mordie, mało w umiejętośćiach.Brak znajomość języków, zero ambicji, brak zrozumienie samych siebie i zła organizacja.Dno."
Czy mamy mieć szansę żeby kiedyś być lepsi?
Odp.:"Jedyną dobrą wiadomośćią jest to że mamy.Ale popatrz!Za to co tu piszę za chwilę jakiś po*** mnie zabije.Nikt nie poslucha bo każdy uważą że ma swiętą rację.Popatrz co się tu k...wa dzieje?! Mojego najlepszego kolegę zabija polak.Jakiś koleś mówi pod dp do mnie że jest k...urwa nie tyklany i że jest misztrzem chociaż jego pvp jest na poziomie ślepego boksera.Setki Polaków którz cwaniakują do Polaków!"

Oni se z nas robią, jaja a wy k...a się op....alacie.Co wy k...a robice?
RATUNKU, PO CO WAM WOJNA, WY....DALAC Z TYCH GILDI! O CO SIE BIJESZ!TO NIE JEST NASZ WOJNA! A ALFIS TO NAJWIEKSZY NOOB NA SERVIE!A RESZTA TP TO JACYS KOLESIE KTORZY NIE UMIA SAM ZROBIC GILDI I WYGRAC WOJNE TYLKO SA Z TAKIMI NOOBKAMI!
A TERAZ K...A ZABIJ MNIE ZA TO! NO JUŻ K...A!

Hail Pokój!
Hail Polska!
Hail Polacy!

P.S.
I proszę o jedno, nie podlizujcie się do lepszych!

Amen.
Niestety masz rację...
*Ryspeht* jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-10-2005, 17:26   #22
Azakus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 117
Skille: 93/70
Poziom mag.: 20
Domyślny

Jedno wam powiem ta wojna to sprawa, ktora nie powinn interesowac takich noobku jak co niektorzy powyzej. Powtarzam ta wojna nie jest przeciw POLAKOM!!! Do Monhisto: Alfis i Popeye i tak by go zaatakowali oni bija kogo popadnie, niewazne czy wojna czy nie. A co do Nemesis nie powinni byli tak kozaczyc. Ilosc nie znaczy jakosc. Teraz musicie placic i to tylko wasza wina a nie rasizm SWE. Takie noobki z 30-50 lv to tylko mieso armatnie na wojnie. Czego oczekiwaliscie? ze nad serwem zapanujecie? Chcecie wojny to bijcie sie z graczami na waszym poziomie a nie na najwieksze lv wyskakujecie. Ta Wojna toczy sie miedzy TP a Breath~ i jak chcecie walczyc to dolaczcie do kogos, ale to wasze ryzyko.
Azakus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2005, 18:28   #23
Sir_Mani
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Tutor
Imię: xxx
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: xxx
Świat: Furora
Poziom: 80
Poziom mag.: 52
Sir_Mani ma numer GG 4422236
Domyślny

Azakus! Widać że nie oglądałeś za dużo filmików z wojen, bo ja widzialem wiele razy jak "mięso armatnie" fraguje większych od siebie twardzieli.
I plax, podaj mi jeden powód dlaczego jesteś w BS.Nie czarujmy się, Aew i inni to nie są jacyś twoi wielcy znajomi, więc podaj jeden powód! Chcę tylko wiedzieć.
Sir_Mani jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2005, 23:10   #24
Azakus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 117
Skille: 93/70
Poziom mag.: 20
Domyślny

Ludzi z AEW znam pobierznie ,ale takich ludzi jak Laros, Seth Collyan, Appitjuh, Koti Conqueror i Leoks znam prawie od poczatku serwa. I sa to qmple ktorzy nie wystawia cie do wiatru ani nie okradna jak ludzie z TP.
Azakus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2005, 14:22   #25
Blood Angel
Użytkownik Forum

Blood Angel's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Mława

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Blood Angel ma numer GG 7998390
Domyślny

Gram w tibie ze 3 lata.... na jakim bym niebył servie to zawsze polacy niepotrawią sie zjedznoczyć....niema rady na to.... Polak Polaka za marne grosze zabije..... :/ no cóż..... taki los... niema zgrania ... na poczatku tego serva polacy górowali .... i teraz też to jest możliwe ale trzeba tu współpracy co u niektórych polakow niema takiego słowa... :[

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania