|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Albo tobie się bardzo nudzi na tych polowaniach, albo jesteś użędnikiem. A jeśli jeszcze nie pracujesz, to zastanów się nad tym. Mi by się nigdy nie chciało tego notować (to z kolei typowy nawyk programisty, nic nie notuje, a potem się zastanawia, skąd on to wziął i dlaczego to działa, skoro nie powinno
![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2003
![]() |
![]() Ja mialem wieeelka lipe otoz w jednym dniu uzbieralem:
-3x p-armor z Valkire -2x protection amulet z Valkire -2x jakis amulet nie wolf tho chain z Wiedzmy |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ma'jok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nikt mnie nie chce :S
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Ktoś rozpuścił plote, że zwiększa szczęście, ale ja osobiście w to nie wierze. NIGDZIE na necie ani w Tibii nie znalazłem jeszcze pewnego potwierdzenia (ciągle tylko "chyba" i "może"), że ów naszyjnik podnosi nam farta. Chociaż mi przyniósł: wcisnąłem go jakiemuś kolesiowi na low lvl za 1,2k... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
http://tibiaspy.com
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Za to ja jakiś czas temu (z miesiąc gdzieś) na forum tibia.org znalazłem odpowiedź komuś tam od któregoś SGM, i gośc mówił, że to nic nie daje, więc pewnie ma rację.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja na szkieletów w jaskini w ab dendriel znalazłem zwłoki jakiegoś nieswiezego czlowieka gdy go zdjalem byl czlowiek swiezy i w nim znalazlem 2 pelne backpacki z macami.Pozniej sprzedalem je wszystkie za rozsadna cene.
![]() Siema @LL
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to mnie wczoraj fart nieziemski spotkał...
Po dwóch dniach lagów (ani na hunt, ani nigdzie iść nie mogłem... ![]() <<<GUARDIAN SHIELD>>> |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2003
|
![]() Ja 3 dni temu maile mnieziemskiego farta(o ile to byl fart)....
poszedlem z kumplem na demony a w drugim demonie demon shield...i to jest najwiekszy skarb jaki zdobylem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() Ja znalazłem na ziemi bag a w bagu 2k to był mój najwiekszy fart a z potwora to wypadł mi raz fs ze smoka
![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sir Dzidek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 137
Skille: 113/103
Poziom mag.: 24
|
![]() Ja znalazlem:
silver amulet w trollu bronze amulet w minosie dark helmet w cyklopie 2 helabart (niewiem jak to sie pisze ![]() steel helmet w dwarfie guardzie 7 dwarven ringow w dwarfach (to chyba jednak niejest nic szczegulnego) Hmm i to chyba wszystko narazie ![]() Btw. Nie nosze tego naszyjnika wolf costam costam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() u mnie jest skromnie:
4 axe ringi w depo znalazlem [jeszcze na danubii] a i kiedys na rooku jak zaczynalem grac: 0expa schodze do jakiejs jaskini, patrze: zwloki, natrudzilem sie troche zanim udalo mi sie je otworzyc, a tam: studded armor, sabre, jakis helmet i kilka stow zlota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Najsmieszniejszy loot jaki zebralem to 1gp z zabitego bh
A najlepszy to p armor w ciele szczora domyslam sie ze ktos zostawil bo niemogl uniesc. Szczor byl schowany pod gruba warstwa cial. A ja jak chodze to kazde cialo przeszukuje taki juz jestem. Mialem farta. Oby i wam sie vcos takiego trafilo. Pozdro i dozobaczenia w tibi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ja znalazłem w jaskini rotów koło kazo baga longswordów. A w moim trzecim DSie w życiu był guardian shield. W amazonie znalazłem Crystal Necklace. Wie ktoś co to daje i za ile można sprzedać? ?(
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() A ten wolf totch chain zwieksza loot czy co? ?(
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
|
![]() ja jak narazie takiego rzadkiego znalazlem silver amulet w trollu, dragon neckle w hunterze i wedke w guardie
![]() Balien> jak bys czytal uwaznie ten temat to bys zauwazyl, ze nic niedaje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() mi
1x wypadl Small Rybby z amazonki 2x ---II--- Crystal Neackle i tyle moich rartuchuf a i jeszcze raz znalazlem 2 k w torbie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Buuuuu
|
![]() Tez sie pochwale:
1. Zabilem smoka paladynem na 18 lvl w czasie disconecta (bloker padl) 2. Na cyklopach ciagle mi sie wpychal pewien rycerz na 19 lvl, w pewnym momecie walczyl z cyklopem i w miare rowna sie okladali do czasu gdy koles nagle dostal ciosy na 79, 80 i padl, podchodze do ciala a tam jakies smiecie typu kilka UH, kilka gp, jedzenie i worek, a w worku 20k kasy (pewnie chcial promocje kupowac), po chwili wraca i pyta sie czy nie widzialem (tu podal imie) bo byl tu przedtem jak on padl (nie bylo tam nikogo poza mna, ale pomylilo mu sie imie), ja ze nie i juz mam rzucic kase na ziemie a koles "dang" i sie wylogowal ![]() re: Cibboz Nastepnym razem sie z toba na hunt wybiore ![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() U mnie może nie ma nic szczególnego, ale zawsze coś
![]() Od 8lvl do 10 -6x silver amulet kopalnia, w której często robię runki i expuję - 10dwarfen ringów Parę GSÓW -knight legsy 8) A moim najwięklszym fartem w grze było to, że kupiłam od mojego kuzyna Guardian shielda za 2k... ![]() ![]() ![]() On kompletnie nie zna się na handlu, no może tylko na paru rzeczach. Uważał, że i tak drogo mi sprzedaje i był zdziwiony, że się nawet z nim nie targowałam.Hehehehhe ![]() Oczywiście nigdy mu nie powiem ile kosztuje ta tarcza naprawdę, ale by sie wtedy wkurzył... 20lvl, a taki NOOB. Szkoda mi go... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |