|
|||||||
| Notki |
| Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Myst'Sharion
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kingdom of Eternal Souls
Świat: Refugia
Poziom: 69
Poziom mag.: 64
|
Wiesz dla mnie nie ma takiej koniecznosci zeby sie przylaczyc do wrogow. Chocbym mial byc zrookowany to sie do fanty bym nie przylaczyl. Moze i jest on neutralny... ale glownie tu mi chodzi o Stasia, a tego juz nikt nie wmowi ze on jest neutralny bo zabil mojego kumpla za to ze jest w HA.
Co do Damera to jeszcze nei widzialem zeby kogos zabil z Polakow, ale wynika to z tego co pisali inni kilka postow wyzej. @Edit Patrz co znalazlem na tibia.com Damer Jakura Inhabitant of Thoria Profession: Elite Knight Level: 78 Hail fanta! you can only insult me!! Dont call me Polish Traitor i know the true reason of the war! I co dalej uwazasz ze on jest taki neutralny i niewinny? Ostatnio edytowany przez Myst Rydan - 24-09-2005 o 16:18. |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
Robiłem Ss'y ostatnio potem napisze nowy temat i je dodam albo napisz komenta z nimi ... no To Tyle
![]() BIAŁO-CZERWONA thoria! |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Guest
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
#24 | |||
|
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
|
Cytuj:
Ze co! jaki wkret! Cytuj:
@EDIT Dobrze... Masz racje jest takie cos na forum. Po czesci jednak zgadzam sie z tym, bo wiem mniej wiecej jaka jest sytuacja na serwerze wsrod high lvli.
Ostatnio edytowany przez Pramus - 24-09-2005 o 19:45. |
|||
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
|
No widzisz... najpierw sprawdzaj potem besztaj -,-
Slyszalem plotki, ze Sta'siu moze przylaczyc sie do HA. Jezeli to zrobi - zwróce honor. Co do sytuacji to jest taka jak na wiekszosci serwerow. Najwyzsze lvl probuja sie pozbyc innych z czolowki aby im nie zagrazaly. A fanta szuka byle powodow zeby kogos huntowac a nie wyjsc na PA. Choc troche im to nie wychodzi.. ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Tupac Legacy
|
Ale trzeba spojrzec prawdzie w oczy... Szwedzi ogołem sa lepsi od Polakow w Tibie i to kilka razy. Oczywiscie wszedzie sa n00by, ale ogolnie szwedzi przezyzszaja Polakow i innych w PvP i samoorganizacji...Miedzy innymi dlatego Damer, Sta'siu i inni maja takie zdanie, bo moga sie wstydzic nawet swoich rodakow. Przyblize moze sytuacje z Aurery - Byla wojna Riders of Morag vs Zorros. Zorrosow bylo 2,3x wiecej, ale mimo to przegrali... Nie chodzi o liczbe.. Chodzi o organizacje, bo jakie szanse ma ta druzyna/gildia, ktora lata sobie w grupkach po 2-4 osoby, jak druga lata całą kupą, lub po kilkanascie osob. Tak bylo takze na Thorii podczas wojny NS vs CS-dlatego NS przegralo...
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Tupac Legacy
|
OMG Double post. delete plax.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
Czyzby sta'siu i damer wstydzili sie ze sa Polakami? a tak w ogole to w HA jest kilku naprawde doswiadczonych graczy ktorzy wiedza jak zorganizowac reszte. pokazali to ostatnio podczas bitwy gdzie byla przewaga liczebna szwedow, a jednak szwedzi przegrali. jesli stasiu z damerem by sie dolaczyli do HA to byla by to tylko kropka nad i w ostatecznym zwyciestwie polakow.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
Szwedzi po prostu trzymają ze swoimi a polacy liżą dupy szwedom
Gorthard zaczoł wojne a potem sprzedał chara. Damer też się palił do wojny a teraz liże dupe z nadzieją że go nie tkną Stasiu już chyba nie chce być drugi raz huntowany przez Sikewsa ale i tak będzie.. bez sensu.. zapominają że z początku Cwanish też był kumplem Sikewsa, tak samo z resztą gorthard. Polacy mają małe szanse ale problem jest taki że w Fancie są 70+ w większości a u nas 30-50+, troche 70+ Organizacja naszej guildi też nie jest najlepsza, prawie nikt nie ma problemu z dostaniem się, tylko każdy dochodzący może być szpiegiem ;/ Szanse że wygramy są znikome ale i tak 99% nas jest hunted,walczymy po to żeby szwedzi nie mogli sobie spokojnie pograć
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
dlaczego do powiedzenia maja najwiecej low levele o wojnie ,ze ktos kogos zdradzil itp ;/ niedobrzemi sie robi od tego;| poprostu swe potrafa grac w tibie w porownaniu do wiekszosci polakow;/
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Kosmoss Hill
Profesja: Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 40
Skille: -
Poziom mag.: 40
|
DLA MNIE TA CALA WOJNA JEST CONAJMNIEJ BEZSENSOWNA... WOGOLE PK DLA MNIE JEST BEZSENSOWNE... PO CO WALCZYC? PFFF NIEKTORZY LUDZIE TO DUPKI
![]() |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik forum
|
wojny wogole sa nie porzebne...bez sensu to
![]() |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
|
po to że jak nie będziesz walczył to przyjdzie ci ktoś z fanty albo jego kumpel i ..."Leave"...
Albo bez powodu ci napisze ktoś "50k or hunted"
|
|
|
|
#34 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua
Imię: Xarturo
Poziom: 130
|
Cytuj:
wez to zedytuj i skasuj posta to smieszne ze pytas sie kim on jest a sam pierdo lisz od rzeczy |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik forum
|
Mimo wszystko jestem calym sercem za polakami i mam nadzieje ze bialo czeroni wygraja z tymi gejami ze szwecji
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
|
nieźle nas dziś zmasakrowali ;/
http://rapidshare.de/files/5529231/warsara.rec.html tylko kawałeczek ;/ strasznie lagowało
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
|
Tak wiec dzisiaj byla wojna. Ja jko ze ejstem troche za slaby aby byc w HA to przylaczylem sie neiobficjalnie. Ta wojna to byla masakra.
Tak jak przewidywalismy Damer zachowal sie jak ch*j zabijajac kilku polakow nie wiem dokladnie ilu. Ja sam nabilem sobie red skulla a to dzieki noobcharom ktorych bylo wszedzie pelno. Rzucilem jedno gfb i 2 poszlo. Pozniej jeszcze jaims cudem jeden padl i red skull sie pojawil. Po deadzie stracilem wszystko ale na szczescie mialem noob eq .Co do samego serwera to bedziemy go musieli opuscic. Btw wole po stokroc opuscic serwer niz dac chocby 1 gp ktore poszloby na tych szwedow i zdrajcow. Mam andzieje ze sikews dostanie wreszcie bana za account sharing. Szkoda ze trzeba opuszczac thorie ale coz... bywa. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Gallar
Profesja: Knight
Gildia: Allstars
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 5x/5x
Poziom mag.: 2+
|
Polacy odchodzą ? Qniec wojny ? A ja tam zacząłem robić war chara... mam juz 14lvl
![]() Szkoda troszke... A do mnie sie szwedzi nie przyczepili... ba.. jeden mnie nawet przed PKerem na foldzie obronił ![]() Jesli mógłby ktoś bardziej przybliżyć mi sytuacje to byłbym wdzięczny. |
|
|
|
|
|
#40 | ||
|
Tupac Legacy
|
Cytuj:
Po 1..... To bylo dawno. Wtedy jeszcze Damer nie mial scisle okreslonych celow Po 2..... To ja Pramus Fire'Claw. Ladnie to tak obrazac qmpla? @UP Masz racje... Tyle, ze to nie twoj pomysl, bo ktos juz to wczesniej na forum tibia.com napisal ![]()
|
|
|