|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Myst'Sharion
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kingdom of Eternal Souls
Świat: Refugia
Poziom: 69
Poziom mag.: 64
|
![]() Wiesz dla mnie nie ma takiej koniecznosci zeby sie przylaczyc do wrogow. Chocbym mial byc zrookowany to sie do fanty bym nie przylaczyl. Moze i jest on neutralny... ale glownie tu mi chodzi o Stasia, a tego juz nikt nie wmowi ze on jest neutralny bo zabil mojego kumpla za to ze jest w HA.
Co do Damera to jeszcze nei widzialem zeby kogos zabil z Polakow, ale wynika to z tego co pisali inni kilka postow wyzej. @Edit Patrz co znalazlem na tibia.com Damer Jakura Inhabitant of Thoria Profession: Elite Knight Level: 78 Hail fanta! you can only insult me!! Dont call me Polish Traitor i know the true reason of the war! I co dalej uwazasz ze on jest taki neutralny i niewinny? Ostatnio edytowany przez Myst Rydan - 24-09-2005 o 15:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Robiłem Ss'y ostatnio potem napisze nowy temat i je dodam albo napisz komenta z nimi ... no To Tyle
![]() BIAŁO-CZERWONA thoria! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 | |||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
Ze co! jaki wkret! Cytuj:
@EDIT Dobrze... Masz racje jest takie cos na forum. Po czesci jednak zgadzam sie z tym, bo wiem mniej wiecej jaka jest sytuacja na serwerze wsrod high lvli.
Ostatnio edytowany przez Pramus - 24-09-2005 o 18:45. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() No widzisz... najpierw sprawdzaj potem besztaj -,-
Slyszalem plotki, ze Sta'siu moze przylaczyc sie do HA. Jezeli to zrobi - zwróce honor. Co do sytuacji to jest taka jak na wiekszosci serwerow. Najwyzsze lvl probuja sie pozbyc innych z czolowki aby im nie zagrazaly. A fanta szuka byle powodow zeby kogos huntowac a nie wyjsc na PA. Choc troche im to nie wychodzi.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Tupac Legacy
![]() |
![]() Ale trzeba spojrzec prawdzie w oczy... Szwedzi ogołem sa lepsi od Polakow w Tibie i to kilka razy. Oczywiscie wszedzie sa n00by, ale ogolnie szwedzi przezyzszaja Polakow i innych w PvP i samoorganizacji...Miedzy innymi dlatego Damer, Sta'siu i inni maja takie zdanie, bo moga sie wstydzic nawet swoich rodakow. Przyblize moze sytuacje z Aurery - Byla wojna Riders of Morag vs Zorros. Zorrosow bylo 2,3x wiecej, ale mimo to przegrali... Nie chodzi o liczbe.. Chodzi o organizacje, bo jakie szanse ma ta druzyna/gildia, ktora lata sobie w grupkach po 2-4 osoby, jak druga lata całą kupą, lub po kilkanascie osob. Tak bylo takze na Thorii podczas wojny NS vs CS-dlatego NS przegralo...
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Tupac Legacy
![]() |
![]() OMG Double post. delete plax.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
![]() Czyzby sta'siu i damer wstydzili sie ze sa Polakami? a tak w ogole to w HA jest kilku naprawde doswiadczonych graczy ktorzy wiedza jak zorganizowac reszte. pokazali to ostatnio podczas bitwy gdzie byla przewaga liczebna szwedow, a jednak szwedzi przegrali. jesli stasiu z damerem by sie dolaczyli do HA to byla by to tylko kropka nad i w ostatecznym zwyciestwie polakow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Szwedzi po prostu trzymają ze swoimi a polacy liżą dupy szwedom
Gorthard zaczoł wojne a potem sprzedał chara. Damer też się palił do wojny a teraz liże dupe z nadzieją że go nie tkną Stasiu już chyba nie chce być drugi raz huntowany przez Sikewsa ale i tak będzie.. bez sensu.. zapominają że z początku Cwanish też był kumplem Sikewsa, tak samo z resztą gorthard. Polacy mają małe szanse ale problem jest taki że w Fancie są 70+ w większości a u nas 30-50+, troche 70+ Organizacja naszej guildi też nie jest najlepsza, prawie nikt nie ma problemu z dostaniem się, tylko każdy dochodzący może być szpiegiem ;/ Szanse że wygramy są znikome ale i tak 99% nas jest hunted,walczymy po to żeby szwedzi nie mogli sobie spokojnie pograć
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() dlaczego do powiedzenia maja najwiecej low levele o wojnie ,ze ktos kogos zdradzil itp ;/ niedobrzemi sie robi od tego;| poprostu swe potrafa grac w tibie w porownaniu do wiekszosci polakow;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Kosmoss Hill
Profesja: Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 40
Skille: -
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() DLA MNIE TA CALA WOJNA JEST CONAJMNIEJ BEZSENSOWNA... WOGOLE PK DLA MNIE JEST BEZSENSOWNE... PO CO WALCZYC? PFFF NIEKTORZY LUDZIE TO DUPKI
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() wojny wogole sa nie porzebne...bez sensu to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() po to że jak nie będziesz walczył to przyjdzie ci ktoś z fanty albo jego kumpel i ..."Leave"...
Albo bez powodu ci napisze ktoś "50k or hunted"
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua
Imię: Xarturo
Poziom: 130
|
![]() Cytuj:
wez to zedytuj i skasuj posta to smieszne ze pytas sie kim on jest a sam pierdo lisz od rzeczy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Mimo wszystko jestem calym sercem za polakami i mam nadzieje ze bialo czeroni wygraja z tymi gejami ze szwecji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() nieźle nas dziś zmasakrowali ;/
http://rapidshare.de/files/5529231/warsara.rec.html tylko kawałeczek ;/ strasznie lagowało
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak wiec dzisiaj byla wojna. Ja jko ze ejstem troche za slaby aby byc w HA to przylaczylem sie neiobficjalnie. Ta wojna to byla masakra.
Tak jak przewidywalismy Damer zachowal sie jak ch*j zabijajac kilku polakow nie wiem dokladnie ilu. Ja sam nabilem sobie red skulla a to dzieki noobcharom ktorych bylo wszedzie pelno. Rzucilem jedno gfb i 2 poszlo. Pozniej jeszcze jaims cudem jeden padl i red skull sie pojawil. Po deadzie stracilem wszystko ale na szczescie mialem noob eq ![]() Co do samego serwera to bedziemy go musieli opuscic. Btw wole po stokroc opuscic serwer niz dac chocby 1 gp ktore poszloby na tych szwedow i zdrajcow. Mam andzieje ze sikews dostanie wreszcie bana za account sharing. Szkoda ze trzeba opuszczac thorie ale coz... bywa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Gallar
Profesja: Knight
Gildia: Allstars
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 5x/5x
Poziom mag.: 2+
|
![]() Polacy odchodzą ? Qniec wojny ? A ja tam zacząłem robić war chara... mam juz 14lvl
![]() Szkoda troszke... A do mnie sie szwedzi nie przyczepili... ba.. jeden mnie nawet przed PKerem na foldzie obronił ![]() Jesli mógłby ktoś bardziej przybliżyć mi sytuacje to byłbym wdzięczny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Tupac Legacy
![]() |
![]() Cytuj:
Po 1..... To bylo dawno. Wtedy jeszcze Damer nie mial scisle okreslonych celow Po 2..... To ja Pramus Fire'Claw. Ladnie to tak obrazac qmpla? ![]() @UP Masz racje... Tyle, ze to nie twoj pomysl, bo ktos juz to wczesniej na forum tibia.com napisal ![]()
![]() |
![]() |