|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Gildia: hmm...bez gildi:]
Świat: Azura:] :[
Poziom: 15
Skille: 55/54
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() hej
ja Ci radze wynajac blokera na PoH albo dobrego kumpla o to porosic |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() hej
a ja Ci radze wynajac blokera na PoH albo poprosic jakiegos dobrego kumpla o to |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Derkases
Świat: Pandoria
Poziom: 46+
Skille: 76\75 +
Poziom mag.: 5+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Sasuu
Świat: Asteria
Poziom: 48
Skille: 88/84
Poziom mag.: 7
|
![]() O boże... prędkość chodzenia jest taka sama! (jeśli lvl ten sam)
![]() ![]() życze udanego hunta ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Matmnich - 30-09-2005 o 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() ta? Ja mam 62royal pala z bohami of course na 61 lvlu jak probowalem nie moglem uciec gsowi jak mial haste, z utani hur szlo jak po masle ale z samymi bohami nie mialem szans, mysle ze z 65 lvlem mozna solowac OPLACALNIE bo bez zadnych life ringow ani utani hurów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: z daleka
Stan: Na emeryturze
Imię: Turilot Hedis
Profesja: Paladin
Gildia: All Stars
Świat: Pythera
Poziom: 60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() yO aLL
![]() mam pytanko cZy ja z 2 qmplami damy rade GSkowi?? ja: knight<bloker> lvl 34 i skille 65/53 4 mlvl (umiejetnosc grania powyzej sredniej ![]() eq: plate legi, knight armor, crown helmet, bright sword, medusa shield i szalik 1 kumpel: pall lvl 27 i skille 53 distance 8 mlvl (umiejetnosc grania powyzej sredniej ![]() eq: to kusza i bolty knight set, crown helmet i szalik 2 kumpel: sorc lvl 24 mlvl 32 (umiejetnosc grania powyzej sredniej ![]() eq: knight set,scull stuff i guardan shield, crown helmet (sorc moze nawalac z sd jesli bedzie trzeba) acha i na tego gs chcemy isc na ghostland bo nie wiemy gdzie jest ten na bloodherbie, ale tam w gl to jest malo miejsca i sie boje ze sie przerzuci ![]() co radzicie?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() P.S
pomylksa jest w moim skillu z shieldingu tam nie ma byc 53 tylko 63 sry za blad pOOzdrOO |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jesli nie zmieni celu spokojnie padnie.
jesli zmienia cel pada jeden/ obu atackerow. Gs na ghostland ma sie tak, ze po zejsciu schodami za plecami pojawia sie krata i nie mozna wrocic, wiec to nie jest dobry pomysl, zwlaszcza ze sile ognia macie mala. moja rada : dowiedzcie sie gdzie jest bloodherb, macie tam idealne miejsce do blokowania i w miare szybki resp.
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Imię: Rilo Quin
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Steel
Świat: Nova
Poziom: 48
Skille: 75/xx
Poziom mag.: 16
|
![]() mnie prawie dogonil na 41 lvl z bohami i time ringiem wiec uwazaj ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Dzieki Ci Wil za odpowiedz, a co do kraty to wiedzialem^^
ale sile razenia mamy mala? liczylem na www.tibia.xx.pl to mi wyszlo ze palek bedzie walil cos kolo 80 z boltow a sor z sdkow to kolo 180 to chyba nie tak malo, chyba ze na gs inne hity wchodza:/ a nigdzie nie moge znalezc jakiejs dobrej mapki do bloodherba nie ja nie moge znalezc zadnej mapki do bloodherba:[ P.S jak masz takowa to podeslij plzZz |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jelsi pal ma faktycznie 53 dista ( wtedy mu bardzo wspolczuje ) to o hitach po 80 w gsa moze sobie pomarzyc ( nie testowalem tego ale spodziewam sie ze bedzie woogle trafiac co kilka boltow ). Jesli chcecie bic gsa z sd to faktycznie wszyscy 3 macie " umiejetnosc grania powyzej przecietnej ". _chyba_ ze chcecie go ubic dla sportu, ale wtedy nie potrzebny wam palek. Z hmm macie faktycznie mala sile ognia.
Co do szybkosci... Gs bez haste ma szybkosc porownywalna z graczem okolo 25-27 levelu, z haste cos pomiedzy 67-70 lev, z prostych rachunkow wynika, ze z samymi bohami trzeba okolo 50 levela. http://img.photobucket.com/albums/v3...arious/2gs.jpg <-- moj waste char lurujacy gsy pod temple ( przed ostatnim update - gsy nie znikaja ), sztuk 4, spokojnie dalem rade uciec na 30 levelu.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Skąd? - Z kątowni
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sylvien Angel
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Bezpiecznie można expić od 50 lvla + bohy.
Chociaż mój dobry kumpel ma 39 lvl + bohy i expi na pohu. Lecz gdy GS wrzuca utani, to on też wrzuca utani i jest git.
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Ja na 32 lvl'u bohy+utani hur 0 lagów i gs solowalem uzywajac max 1 uha(jak mi sie utani skonczylo i zapomnailem znowu zrobic
![]() @Down(profil, opis postaci) Lol Thaldus to 100% Szwed, gral na azurze jako Ambellyn. Z poslkich słów zna tylko kilka m.in "KU*WA" i ma około 20 lat. Wiesz mi to wisi ale po co kłamać że jesteś super? zrób dobrą postać pochwal się, bo to corobisz to jzu chamstwo Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 08-10-2005 o 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Najbardziej optymalne rozwiazanie po update to 50 lv + BoH i jak GS pusci haste to ty takze miej je w zanadrzu. GSy som bardzo grozne, i jezeli nie masz 70 + dista to nie zranisz ani jednego. Malo tego, musisz bardzo dobrze manewrowac. Na 50 lvlu probuj zabijac po jednym gsie, jezeli bedom 2 albo wiecej, to uciekaj. Nie radze nawet probowac ich wtedy zabic, bo w zamieszaniu mozesz bardzo latwo sie zgubic i trafic do innego respawna jakiegos innego diabelstwa, i na pewno zginiesz. Warto tez miec w pogotowiu utamo vita troche mana fluidow UHy i SD, bierz tez GFB o jak rafisz na respawn innych monstrow to z gfb latwiej ci pojdzie. Na GSy eq nie ma znaczenia, majom za silny atak, wiec NIE POZWOL zeby cie dogonily, bo nie uda ci sie uciec. Masz za malo hp.
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 78
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() błagam was ludzie... a co mnie obchodzi ze 'twuj kolega zabial gsy na 30 lefelu'? Sprawdziles? nie? to po co sie do holery odzywasz? ten kto poluje , nie soluje jednego badz dwa gsy przed 55lvlem prosze o ssy< chodzi mi tu o pala z bohami> , bez uzycia ANI JEDNEJ SEKUNDY TIME RINGA/ UTANI HUR..
|
![]() |
![]() |