|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() tylko komentuje to przez pryzmat moich znajomych h lvle na aurei ale niebęde wymieniał nickow !! |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Ja ciebie tak.
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() @topic: też nie lubię rodzinki Ninja i innych takich (plxnokeal???????? dalej mi wisicie 80k, tak btw), co nie zmienia faktu że wiele nie możemy poradzić - trzeba ich jakoś przeżyć, może jak się skapną że ich "kumple" chcą ich wykorzystać jako mięso armatnie w wojnie to zmądrzeją ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: boje sie powiedzec
|
![]() Muwicie mam isc z aurea ale to nie takie latwe bo bowiem sprzedaje pacce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() no ale z drugiej strony chce gac na novym serverze mam dosc tych wrzyskich romuw i ostanio prawie mialme hunta za stanie przed dp ... moze sie przejde na na inny server ale jak cos to no pvp albo jak wejdzie mony to na e pvp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Świat: Kyra
![]() |
![]() na kazdym servie znajdzie sie taka gildia ktora bedzie rzadzic swiatem
![]() najlepiej grac bezkonfliktowo a Ty dzieciak ( damq ) daj sobie spokoj bo Ci mowie ze niegram na aurei ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Nienapisze bo pedofili jest za duzo ;p
Imię: Tajne
Profesja: Sorcerer
Poziom mag.: 46
|
![]() Kiler co ty odwalasz juz ci mowilem niezmieniaj serva! ! ! (z czyich glupich tekstow bede mugl sie wtedy smiac:>?) a poza tym i tak sie ciebie nie czepiaja(przynajmniej mozesz spokojnie wyjsc z depo) nie to co do mnie...
![]() @down przeciez masz juz jednego dobrego hara, zostan plzzzzzzzzzzzzzzz
sory za bledy ![]() ps. mam slownik(niezamiezam go czytac ![]() Ostatnio edytowany przez Marcin wymiatacz - 30-09-2005 o 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() zawsze chcialem miec knighta za skilami 90 ale na aurea to nie mozlive zmienie server szybcej lub puzniej wole szybciej...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Imię: Steryd Magus
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
Poziom: 59
Skille: 23/27
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Nawet jeśli zapłacisz ![]() np. miesięczna przerwa, zmiana gildi itp. a pa pamięta Dead kolegi: Sep 30 2005, 19:47:23 CET Killed at Level 41 by Misima Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Steryd - 01-10-2005 o 21:34. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
|
![]() Moze mi powiecie ze im placicie? To chyba najgorsze co mozna robic.
1.O Stringach i reszcie top fraggerow wszyscy wiedza 2.Isaris pewnie za macro dostal. Jeszcze jeden ban i game over xD 3.Liam moze kiedys poleci w co watpie bo filmik to nie dowod... :S - Aha jak ogladacie filmiki Liama to sie nie podniecajcie ze on ma dobre pvp bo on z botem lata. Kolega mi zwrocil uwage na to ze Liam ani razu nie missnal uhem a mial time ringa, bohy i utani gran hur. Ale on dobry no nie? xD 4. PVP to nie tylko strzelania z runek - ja bym to okreslil jako "przewidywanie ruchu przeciwnika" 5.RoM tez sie boi Murders Inc. bo jak Catsoomoto padl to sobie zrobil permanently i chyba chcial poczekac az wojna minie bo wiecej razy nie chcial pasc - jednak zmienil zdanie i zdecydowal ze straty nadrobi power abusingiem. 6.Elysia nawet z Toba w gildii bylem - w Darkbladach -.-. Szkoda ze Ciebie RoM spotkal :/ 7.Up! Co masz na mysli ze im duzo kasy idzie? Gdyby takie n@@by jak Martini Van'Castelian nie placili im tylko czekali az wojna sie skonczy to by Zorros wygrali , bo wszyscy poplacili i RoM nawet jak padal to mial w holere szmalu. 8. Kiedys Paco napisal na forum "Co jest zlego w ubijaniu ludzi w grze RPG?" Jak padna jego koledzy to ktos da mu odpowiedz. Wiem ze szkoda zostawic postac ale nie masz wyboru. Najlepiej poczekaj az skonczy sie wojna zobacz kto wygral i albo opusc albo zostan - tylko nie plac! Bo bez sensu jest czekanie az RoM da loga i wtedy ja biegne na expa z otwartym VIP listem - to sie nie trzyma kupy. //Noob
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Dobre Miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van Flimon
Gildia: Fighting Alliance Group
Poziom: 8
|
![]() Mam dużo kumpli z RoM :Liam , Buti itp ... jednak uwazam iż Raks i Ninja przesadzają troszke :/ często widze jak latają po thais i ścigają lvl tak do 50 i trapują ich i każa oddawać army :/ . Niewiem tylko czemu to akurat oni Polacy robią to dla Polaków a np Liam niepodchodzi do Polaków i niepowie "Pay armor" :S dziwne sie rzeczy ostatnio dzieją na Aurea. Tak szczerze mówiąc to wydaje mi sie iż ninjas to robią bo chcą zarobic pieniądze na odzyskanie tego co stracił po dedzie Sting (Sep 21 2005, 19:23:44 CET Killed at Level 80 by Thor Arteva and by Nexoriu) lubie Ninja i all RoM ale to jest z lekka przesada :/ . C 'ya i trzymajcie sie
![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Nienapisze bo pedofili jest za duzo ;p
Imię: Tajne
Poziom mag.: 46
|
![]() Moze gdyby nikt im nieplacil to by sie odeczepili w koncu(do mnie juz codziennie ktos pisze hunted za free...glownie polacy z romu)
sory za bledy ![]() ps. mam slownik(niezamiezam go czytac ![]() Ostatnio edytowany przez Marcin wymiatacz - 02-10-2005 o 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ninjas TO PA
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Imię: Sting
|
![]() Cytuj:
Jak nie grasz na tym servie to sie nie odzywaj^ Btw.Jak chcialem zobaczyc co to naprawde znaczy pa to idz na Thorie albo zobacz za co bana dostal Sergio Demonslayer to moze inaczej o nas powiesz^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Imię: Sting
|
![]() 5.RoM tez sie boi Murders Inc. bo jak Catsoomoto padl to sobie zrobil permanently i chyba chcial poczekac az wojna minie bo wiecej razy nie chcial pasc - jednak zmienil zdanie i zdecydowal ze straty nadrobi power abusingiem.
HAHAHAHAHAAHHHHHAHA Ten tekst roxX!!!! AHAHAHAHAAHAHAH Ja sie boje MI?! HAHAHAHAHAHHA Moze liam sie boji MI?! AHAHAHAHAHAH Czlowieku wygrales dla mnie ***niij sie w leb albo cos takich glupot to dawno nie widzialem HAHAAHAH!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() hahaha
Sting zabawny jestes!!!!!! ![]() A on nawet bez Liama jest nikim ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Stan: Początkujący
|
![]() No nie wiem -.- Jakbys sie nie bal MI to chodzilbys na OPen Battle xD Liam tez sie boi bo nie expi sam (a moze nie jest tak glupi jak ty i nie kozaczy tak)
Stringi pisze sie "boi" a nie "boji" ;> Nie wiem Liam mu chyba dobrze robi ze sie tak "zzyl" z nim ![]() Gyx padl :/ //Noob
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died Ostatnio edytowany przez Eny the Noob - 03-10-2005 o 15:08. |
![]() |
![]() |