|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Lol! Jakby była teraz taka loteria na Eterni to poświęciłbym nawet 25k z moim 30k jakie mam! To są ludzie którzy trzymaja klimat tej gry!!! Taki ludzi więcej trzeba!!!! (ostatnio wszyscy mnie wkurzają i chyba skoncze z Tibią
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do RPGowania - faktycznie RR to chyba gildia, ktora jako jedna z nielicznych wciaz trzyma ten klimat.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2004
![]() |
![]() Czy to wogule jest LEGALNE na tibi ??
Jezeli tak to ja tez zalze na Lunarze ![]() Lotto w Lunarze good : Lotto :: Lotto :: Lotto :: Lotto :: Lotto :: Lotto :: Lotto : |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Ej ja też gram na antice jakbyś mogl to wez napisz do mnie bym byl chętny do wziacia udzialu jakby co to pisz do:
Koreten Dovixo |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @re up
Myslisz, ze co dzien takie rzeczy sie dzieja? ![]()
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Luuudzie!!
Czemu ja o tym nic nie wiedziałem!! ![]() Taka okazja była ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2004
![]() |
![]() Mam tylko pytanie w jakim miescie byla ta loteria?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() @re up:
Na Fibuli jak mozna raczej latwo zauwazyc.
#29 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Świetne Screeny
![]() Jeśli masz jeszcze z jakiś "eventów", to prosze zamieśc ![]() Ja jeszcze widziałem wystawe rarów na Tibianicu, turniej międzygildiowy w piłke nożną i coś tam jeszcze ![]() Antica to piękny świat ![]() p.s Wróciłem do Tibii na ten właśnie świat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dobo
Wystawa rare'ow...mhm ![]() Czy chodzi ci o to? Tak ogolnie to ja nie naleze do ludzi, ktore duzo SSow robia (nawet mi sie nie chcialo sciagnac jakiegos programu do robienia printow). Jak cos juz 'printscreenuje' to wklejam do painta i tyle ![]() ![]() Wiem, ze mam jeszcze serie obrazow ze slubu Sanday'a z Zakleta. Example: A wiecej to bym musialem poszukac ![]() Btw Jakby to powiedziec... Have a nice living here ![]()
#31 |
Dobo Srobo
|
![]() @Zami
Ślub Sandaya też widziałem ![]() ![]() A wystawa rarów - chodzi mi tą z TIbianica (BTW ten screen też juz widziałem ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj...to powiedz pierw czego nie widziales
![]()
#33 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
![]() - www.cobalt-tower.de znam na pamięc - Przez jakis rok regularnie ogladalem ssy z tibia.de - ogladalem forum sarmatów, strone sarmatów + to co np ma Goldy (chyba) na stronie (ASAIK tak był ślub Sandaya) - Widziałem tematy o antice na gery.pl ![]() Ogólnie gdybyś zamieścił tu swoje zdjęcia, to byłoby świetnie, bo nie sądze że "nowa generacja tibijskich graczy" wie "jak to wygląda na Antice" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to ciezko bedzie Ciebie czyms zaskoczyc
![]() Na poczatek cos 'not from Antica'. Jakby nie bylo to mnie zdziwilo troche... ![]() A teraz - dlaczego wzialem udzial w loterii G-Axe ![]() ![]() Replaya jednak nie bylo ![]() A z czegos zyc trzeba i jesc tez cos trzeba. Zgodnie z Sarmackim zwyczajem....kolacja - kotlet z jaszczurki (w trakcie przygotowywania). ![]() A po kolacji do lozka, myk... (podziemia Suntower - siedziby Sarmatow) ![]() A niegrzeczne dzieci bedzie czekac kara... ![]() Jak tylko nadarzy sie znowu jakas fajna okazja to mozesz byc Dobo pewny, ze kilka SSow odemnie tu wyladuje ![]()
#36 |
Guest
|
![]() chlip chlip.....
![]() ja nic niewidze :/ |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ano nie widac juz nic, bo okazalo sie, ze przekroczylem miesieczny limit transferu na republice! (no i zablokowali konto) :/ Totalny bezsens...Jakbym mial troche czasu to przerzuce zdjecia na jakis inny serv.
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() o qrwa nawet sobie tego nie wyobrażam a screenów nie widze poczekam bo napewno jest jest transfer przekroczony
![]()
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() Powiedzcie mi plx jak zrobić żebym widzial te zdjęcia... też bym chciał sie nimi porozkoszować, a niestety widzę tylko białe kwadraciki z czerwonymi X
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie, przeczytajcie moj ostatni post i bedzie wsio jasne.