![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakbyscie nie wiedzieli ze na danubi juz od dawna kolo z fc z warlord swordem biega... ma tera 49lvl bodajrze
![]()
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
panowie to nie tak!!! nie wiem zkad ten chlam o iron piece... niewykonalem tego questa ale wystarczy ze do cyca powiecie "steel" a on wam wymieni chyba 8 metali(nie wiem po jakiemu).na zagadanie do niego nazwami tych metali on daje krutki, zagadkowy opis tych metali, wiec po krutkim uzyciu makówki logiczne jest ze potrzebuje tych metali a nie smieci ![]() mam kilka typów co do metali jak ktos bedzie je mial niech da znac ![]() lil'lil onec to musza byc dwarfy wiec jeden metal jest gdzies pod kaz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() powiedzcie mi dlaczego ponoc niekture questy sa tylko na niekturych serverach?? co to za dyskryminacja? to bez sensu, ludzie sie beda pchac na antice bo tam jest najwiecej? dlaczego niema wszedzie po równo, niechce mi sie pompowac w mojego knighta skoro niebede mógł zdobyc SoV
![]() powiedzcie sami, czy to nie chamówa??!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() ty jestes cala chamowka, i tak bys go nie zdobyl to po kiego czorta ci on??? zeby przyszeld taki vantae i killowal caly swiat????? pomysl tak ze ta osoba co ma taka bron dostlownie ZAMIATA reszta ludzi on sobie demony moze lac solo... wiec przemysl to co mowisz.
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() A bright sworda w jakim quescie mozna zdobyc na danubi ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() nie jestem pewien ale ten quest jest chyba w outlaw camp i trzeba miec 45lvl bo jest bramka levelowa:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: 100 lica :D
![]() |
![]() Co do pana spoconego. Slyszalem ze jest tam tak jazda ze sie da cooper shieldami handlowac. Prawda czy Falsz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1* Quest z cycem w Ab jest dawno zablokowany.
2* Bs quest 45+ level 3* Dawniej SoV sie respil z sali demonami, tam, gdzie teraz za fire elementale (za bramka na demon quest) 4* Thunder hammer jest na Antice, na Premi i na Eterni (dostal go Krin od Cipow) 5* Zadne bronie nie atakuja zadnymi spellami (jak wyzej napisane, ze thunder hammer piorunami -.-) 6* Bubble ma magic longsworda 7* Necromanta jest DTD quescie i trzeba znac 3 odpowiedzi zeby dostac klucz (musisz miec 1.000 gold coins) 8* Mirron sluzy do dupy... jak chcesz mozesz go sobie trzymac w domku, jak nie masz innych deco. 9* Warlord Sworda na pewno nie ma na Danubii. 10* Wszystkie quest sa na wszytskich servarach. 11* U Sweet Cyclopa nie mozna habdlowac zadnymi shieldami ani zadnymi itemami innymi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
CZEKAŁEM AŻ KTOŚ TO WSZYSTKO POWIE! ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
jedynym uzasadnieniem jest filmik wlasnorecznie nagrany przez bubble, ukazujacy MLS-a w jej rece. bo kazy glupi moze sobie zrobic fake'a z bubble i MLS'em w roli glownej. that is all cya
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() lol czytalem se i mi sie bubble przypomniala
po obejrzeniu filmiku jak bubble rozwala demona spawdzilem na stronie miala 14 lvl a za kilka dni patrze miala 198 ;/ nie wiem co jest grane |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Up@ buahhaha ,smieszny jestes, pewnie najpierw zle nick napisales, bo bubble gra od 10 lat w tibie -.-
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Takie bzdety pisac... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Tibia powstala w '96, a nie '94 ![]() @Bubble : wiele zrodel mowi, ze MIALA magic long sworda, ale juz go nie ma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() 2005-1996 = 9
czyli gra 9lat -_-'
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() $vboptions[postminchars]
Ostatnio edytowany przez Dejvo - 03-09-2010 o 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() RE@ Do wszystkich ktorzy sprzeczaja sie ile lat gra Bubble -.-
WEjdzcie w ten link i zobaczcie post nr 20 http://forum.tibia.pl/showthread.php...ghlight=bubble Rada na przyszlosc nie ublizajcie komus jak nie jestescie pewni tego co mowicie.....-.-
![]() |
#40 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |