|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Świat: Arcania
|
![]() O lol jakcy niektorzy polacy sa durni powiesz cos na inny narod to odrazu cie zje****ia za to ze rasista jestes omfg. Powiedzmy sobie szczeze Br napewno nie maja takich problemow jada nas rowno i tyle tylko jest ku***a garstak sprawiedliwych polakow co zlego slowa nie dadza powiedziec na innych. Idzcie zmienic narodowosc jak tak kochacie Br
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() Co za noob . Nie mam pytan.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Celtharis
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Animus Necandi
Świat: Julera
Poziom: 116
![]() |
![]() Jets otwarty na ludzi na inne kultury ale jak BR mówi ja nie umime po angielsku wiec ty sei naucz BR -.- znimi sie nieda gadać oni tylko coś tam sue si pega a na koncu Hunted takie mam zdanie.
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Sorka, ale byłeś na jakimkolwiek brazylijskim forum? Ja byłem. I uwierz że oni są naprawdę skorzy do nauki i chęci porozumienia się. Wiem bo gadałem. Część z nich nawet chciała się po polsku uczyć troche żeby móc się porozumieć. A co by zrobił taki polak? "mam się uczyc brazylisjkiego?" i tutaj seria bluzg pod ich adresem. Prawda jest taka. Poza tym czemu nie nawidzicie BR? Ponieważ oni są tacy jak my poza jedną rzeczą - trzymają się razem, a nie jak polaczki- każdy chce swojego udupić. Taka ejst prawda. Polacy są bardziej żałośni. Założyłem temat o Polakach jako noobach i komentarze były o wiele milsze dla nas niż jakie u ans są dla nich. Po prostu większość obecnych graczy to nietolerancyjna gównażeria która myśli że pozjadała wszystkie rozumy. I tak to wygląda. Tak więc do widzenia dzieci - wracajcie do swoich zabawek bo nie dorośliście jeszcz żeby wyjść w świat. Poproście opiekunów żeby nauczyli was szacunku dla innych.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() eerion jak tak bardzo ich kochasz to siedz sobie na ich forum jak ci sie na tym nie podoba. I co mnie obchodzi ze oni chca sie uczyc polskiego, ja nie wymagam zeby uczyli sie polskiego tylko niech chociasz angielskiego. A poza tym my ich nie lubimy a oni nas i nie mow mi ze tak nie jest i czy malo jest sytuacji co bylo ze jakis br huntowal polaka za to ze nie lubi polakow?? Tylko nie wciskaj kitu ze tak nie bylo nigdy bo cie wysmieje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Z wyjątkiem jednej rzeczy - watahy dzieciaków które się wożą jak... I szanuje ich o wiele bardziej od niejednego Polaka. Cytuj:
Połowa polaków tam grających nie umie kompletnie NIC! A z brazylijskiego to panie daj pan spokój... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Coś jeszcze masz mi zamiar powiedzieć? Aha - jak masz zamiar ciągnąc tą dyskusję to musisz poczekać do czwartku bo wtedy wracam z wycieczki ^^ najlepiej żebyś sobie rpzemyślał do tego czasu co masz do powiedzenia
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 11-10-2005 o 08:42. |
||||||
![]() |
![]() |