|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() To na poczay\tek ghoule najczestrzy exp dla druta
![]() ![]() ![]() Tutaj ciekawostka ![]() ![]() Troche Archerow tez nie zaszkodzi. Byly trzy ale byly pojedynczo -.- ![]() GFB w kopalni ![]() No i na koncu troche Guardow ![]() ![]() ![]() Bylo nawet 79 i 83 ale nie zdazylem uchwycic ![]() I na koniec postanowilem wbic sie w lepszy repik ![]() 1 pietro 3 D Guards i 2 D Soldiers Na 2-im pietrze bylo to samo ![]() ![]() To by chyba bylo na tyle ale jak cos znajde to wkleje A do katedry nie wiem kiedy sie wybiore bo nadal zbieram na AoL'a ale juz nie duzo mi brakuje ![]() Comment plx ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze sie wstrzymam z 40 lvlem, bo czekam na update'a
![]() Czytalem ze te Spell Wand'y sa tylko do 40lvla ![]() ![]() A na 40 ide na Questa wiec Nosfe szykuj sie juz z ekipa ;P bo to juz nie dlugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juz jestem w drodze do Ab wiec spokojnie zaraz wkleje ss'ki
![]() nawet hity ladne byly a jego jeszcze lepsze :/
![]() ![]() Jest taka zasada, nie każdy ją zna, WOLNOŚĆ zaczyna sie tam, gdzie kończy się STRACH! Ostatnio edytowany przez Vorden - 03-12-2005 o 10:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak obiecalem zabilem tylko jednego gs'a bo mana fluidow malo mialem
Ale poszly mi tylko 4 pelne hmm'y ![]() No to zaczynamy ![]() ![]() Ladnie mi wycial -.- ![]() No i beznadziejny loot z tego cieniaka ![]() ![]() No i na koniec jego hity 156, 128 i 199 a reszta byla cienka tak do 40-50 ![]() Comment plx ![]()
![]() ![]() Jest taka zasada, nie każdy ją zna, WOLNOŚĆ zaczyna sie tam, gdzie kończy się STRACH! Ostatnio edytowany przez Vorden - 03-12-2005 o 10:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wczoraj bylem na quescie i mam ss'ki z niego
![]() Zaczynamy Przed wejsciem na questa zaszedlem na beho ![]() ![]() No to jazda ![]() Ds'y ![]() ![]() Pietro wyzej i tak z nienacka ![]() ![]() Swiezosc ![]() Ubicie monka<<<Jego Best Hit 75>>> ![]() ![]() Musialem zadzwonic po Ekipe Remontowa bo z geomancerem nie dawalem sobie rady(za szybko sie leczy s****...) ![]() Dobrze sie trzyma -.- ![]() No i oczywiscie nadrody ![]() ![]() To by bylo na koniec Comment plx ![]()
![]() ![]() Jest taka zasada, nie każdy ją zna, WOLNOŚĆ zaczyna sie tam, gdzie kończy się STRACH! Ostatnio edytowany przez Vorden - 18-12-2005 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: neverland
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bajer~
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 30~
Skille: 70~/70~
Poziom mag.: 5
|
![]() Swietne sski widac ze lubish GFB hehe ;d pozdrawiam i powodzenia w daleszej grze !!
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Takie małe pytanko po co ci tak dobre eq. Przecież jesteś druidem i bijesz z dystansu. Tylko strata kasy. No i capa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry koles ale ja nie bije z dystansu bo Tempest Rod bije na melee
i dobre jest EQ. bo moge chodzic na cyce w przeciwienstwie do innych dzisiaj wbilem 40-50k expa od 6 rano do 15 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Wawa
Imię: Xantarek
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 45
Skille: 73/71
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Troche słabo jak na tyle godzin 50-60k expa ale w sumie jestes druidem ![]() ja najtem bije 100k+ w 5h na Tiqundzie @topic Fajne ss'ki ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie kurcze komentujcie bo ten temat juz pajeczyna zaczyna zarastac :/
Mam nowe ss'ki a teraz ferie wiec bede mial duzo czasu na wklejanie ich ![]() Pozdrowionka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam teraz troche ss'kow ale nie moge post za postem bo juz zostalem ukarany
![]() EDIT: I tak jak mowilem ![]() ![]() i dzisiejszy wylootowany black shiled po raz 3 ![]() ![]() EDIT: dzisiejszy fishing ![]() ![]() Mlvl ![]() ![]() I kolejny fishing ![]() ![]() Comment plx ![]()
![]() ![]() Jest taka zasada, nie każdy ją zna, WOLNOŚĆ zaczyna sie tam, gdzie kończy się STRACH! Ostatnio edytowany przez Vorden - 16-01-2006 o 08:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten temat juz jest do kasacji bo nikt w nim nic nie pisze
cya all |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Bardzo ładne zdjęcia ... ;].niezłe eq ;>
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 200
|
![]() Świetne ss'y moja ocena 9.9/10. CZemu nie chdozisz na dragi ?? Masz mlvl i lvl w sam raz na dragi ;]Powodzenia w daleszj grze i nie uzuwaj tego teamtu ;]
~23:51 You advanced from Level 99 to Level 100.~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bylem na dragach ale ss'ka musialem wziasc z "Only Harmonia" bo tam byl first ![]() #EDIT Cytowanie swoich postow ... ![]() Cytuj:
![]()
![]() ![]() Jest taka zasada, nie każdy ją zna, WOLNOŚĆ zaczyna sie tam, gdzie kończy się STRACH! Ostatnio edytowany przez Vorden - 11-02-2006 o 21:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() grats ;p fajne ss' ale dawaj więcej!
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na razie nie bede dawal nowych ss'kow
![]() Thx za commenty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|