|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() jak bylem w banku, to expedientka podala mi kwote okolo 10 zlotych.
:-) Mam jeszcze takie pytanko odnosnie Premium: Kupie sobie premium, poszaleje, tytul wykupie, pozbieram stuff. I Premium sie skonczy. Czy i co trace ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() tracisz tytul i czary aa ile kosztuje pacc na 3 miechy i czy kazdy moze go wykupic??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niecale 20$ (Dolars)
Hmmm... slyszalem,ze tytulu sie nie traci ![]() Jasne, ze PAC'a moze wykupic kazdy, Oni na tym przeciez zarabiaja :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Nie chcialem tej sprawy zostawic nierozwiazanej, wiec napisalem maila z pytaniem, czy przyjmuja Visa Electron.
Odpowiedz przyszla jak nastepuje: Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Masz Racje ale cos mi ten dlugo przelew idzie i pisza ze w ciagu 3 dni powinien dojsc ja chce pacca
I znów szkoła ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Matises, mozesz mi podeslac scana przelewu ?
Albo mniej wiecej bys mi napisal, co gdzie wpisac :-) Znam sie na przelewach, ale przelewow Miedzy narodowych jeszcze nie robilem ![]() [email protected] Z g00ry thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Jak mowa o prowizjach facet poszedl do banku i chcial wymienic 300 groszowek na 3 zl najnizsza prowizja to 3 zl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Jakby ktos mial scan albo chociaz moglby napisc jak wypisac ten przelewe. Z góry THX.
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() ZA podanie złego konta coś grozi wiezienie czy cuś >??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hmmmm... mi grozi obcięcie placów za stracenie kasy przez rodziców. Jak ktoś wiem jak wpisać przelew to PLZ. ME EMIAL IS ME
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
![]() |
![]() Byłem w banku PKO BP i dowiedziałem się następujących rzeczy:
-opłata za przelew 45 zeta (jeśli płacisz w euro) -musisz znać numery SWIFT i IBAN W przypadku tego banku: GermanyBank: Postbank Koeln, GermanyBank Code: 370 100 50 Account#: 692 77 506 SWIFT / BIC: PBNKDEFF370 IBAN: DE60 3701 0050 0069 2775 06 Memo: Order number xxxxxxxxx Amount: USD 21.99 |
![]() |
![]() |