|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Moj pierwszy numer jest z 99r. Kupuje je raz na jakis jesli sa jakies fajne recenzje i gry. Pazdziernikowego niekupie bo są głupie recenzje i głupie gry dali ;p
Najbardziej lubie działy: Na ludzie i Game Walker ;p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Master Alucard
|
![]() Dobrze sie czyta. Recenzje nawet gdy sa na temat gier, ktora mnie wogole nie interesuja, jednak potrafia wciagnac. Ale nie prenumeruje, bo mi kasy szkoda :S. Kupuje tylko jak ide do szpitala (a czesto tam bywam), bo to wlasnie tam mi sie najlepiej czyta CDA (pomijajac kibel
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Co ja widze coraz wiecej fanów CDA się odnajduję na tym forum
![]()
![]() |
#24 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Chyba kupie sobie ten numer, bo fajne gierki dali. Mam troszke tych numerow (kiedys kupowalem regularnie), ale kase sie zaczelo wydawac, i koniec
![]()
![]() |
#25 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Kiedys czytalem w miare regularnie, od 2 lat, od kiedy mam neta kupilem bodajze raz, kiedy dali w gifcie "Chrome". Mam duzo lepszych pomyslow na spozytkowanie ~20 zl niz kupowanie czasopisma o grach komputerowych : d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Jak już kupię nowe wydanie czytam od deski (czasem nawet niektóre reklamy są ciekawe ;-))). Pierwszy numer kupiłem w 2003, bo wcześniej czytywałem u brata (on 1 nr kupil chyba w 1997), ale się wyprowadził. Co prawda jest kilka lepszych celów niż wydanie 20 zł na czasopismo, ale nie żałuję tych pieniędzy, więc chyba wszystko gra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Kupuję od paru lat. Od paru miesięcy wmawiam sobie, że przestanę. Tego numeru miałem nie kupować. Dziś na porannych zakupach zobaczyłem go na wystawie kiosku.
Przepadłem xP
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Mam numery od pierwszego z pełną wersją gry na CD, od dwóch lat kupuję okazjonalnie (za 7zł;d), kiedyś było o wiele ciekawsze;p
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Ja CDA czytam od UWAGA! maja 1997 roku (12 numer). Mam prawie wszystkie numery (4 brakują chyba xD). Jak ktoś chce kupić całe 100+ numerów to msg me, moge też sprzedać jesszccze stare Bajtki xD
CZemu czytam CDA? Bo lubie ![]() ![]() Pozdro!
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() właśnie przed chwilą kupiłem cda... już się nie moge doczekać aż zaczne cztać a potem grać w Fallouta ;> w Tactics jescze nie grałem ;>
ps. ostatnio cda kupiłem... w sierpniu a moj pierwszy numer jaki miałem to chyba 99' tylko nie wiem czy go jeszcze mam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Pierwszy mój numer CDA pochodzi z Lipca-Sierpnia 1997r., chociaż później zdobyłem też pierwszy w ogóle numer tego czasopisma. Kupowałem regularnie do roku 2000. Później jakoś mi się odechciało, teraz nie lubię całego stylu CDA, na luzie mnie nie interesuje, bo wszystko dużo wcześniej w necie przeczytam, ogólnie porady itepe też takie nie bardzo... po prostu teraz kupuję CDA tylko wtedy, kiedy jest w nim jakaś gierka, którą akurat chciałem mieć, więc wykorzystuję płyty, a jeśli chodzi o czytanie... zajrzę co tam mają, wiadomo, ale ogólnie odkładam po kilkunastu minutach. Nothing interesting.
![]() Ostatnio edytowany przez Linek - 09-10-2005 o 01:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Lubię i zbieram regularnie. Głównie dla recenzji, NL i AR. Smuggler niezmiennie jest doskonały imho. Najlepsze pismo dla graczy w Polsce po prostu. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 08-10-2005 o 14:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Nie tylko w Polsce.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Mroczna dolina
![]() |
![]() Jak to powiedział mój brat, też BARDZO lubię CDA. Zbieram go ( dlatego "ja", bo Shan na początku nie interesował sie nim za bardzo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Pismo kiedyś całkiem fane, teraz cóż...
Za dużo gadżetów. Cytuj:
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() CD-Action wymiata o czym wszyscy więdzą jednak nie traci klimatu jak niektórzy sądzą, to po prostu wy zgrzybieliście. Tak samo jest z grami. Kiedyś w każdą gierkę zagrywałem się godzinami a teraz to właściwie mnie szybko nudzą :/ Ja kupuje chyba z 1,5 roku. Najbardziej lubię NL, AR, GW ale ponad wszystko bonusy z cover cd. Action Mag (w którym ukazał się txt mojejgo i Lysanderosa autorstwa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Czytam gdzieś od 2000, do 03 miałem regularnie, ostatnio mam, gdy pojawi się coś ciekawego na cd/w gazetce. Fajnie, że ostatnio staniało, ale odrazu widac na czym pojechali, już nie będzie piknych opakowań na DVDku
![]() ![]() ![]() Wzorując się na ocenach w cda, moja ocena: Cytuj:
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 08-10-2005 o 17:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Ty chyba nie czytalwes dawnego CDA. Albo nie rozumiales co w nich pisali;]
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
CDA fajne, ale chyba troche obnizyli lot jesli chodzi o poziom. Teraz to taka najlepsza "gazetka", ale jednak nastawiona na masy :F. Kiedys, jeszcze w '98 CDA wymiatalo, smuggler & ghost i nie bylo bata - AR bylo smieszne, teraz to czasem moze posmieje sie, ale najczesciej czytam bez zadnego polotu lektura.
![]() |