|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() thx za poparcie
Cytuj:
btw. czy możecie pisać moj nick z malej literki? ![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() hehe...a ja musze byc przy kompie bo speary musze podnosic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja tam lubie drudiow afkerow ;]. Brakuje mi uhow, biore postac do zabijania, ide w ab nad wode i mam juz ze 2 bp uhow, swietny zarobek, nie polecam!
![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Jaki jest najelpszy sposob na mc?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Nie zabijac AFK ?!? CHyba zartujecie [afk = macro afk <-- przynajmniej dla mnie, jak ktos odejdzie odebrac telefon to ok
![]() nie chodzi mo o to ze kadzy powinien postawic sobie makro MC na 8 druidow, ale to nie jest az tak zle... NIE MOWIE ZE TO FAIR WZGLEDEM INYCH GRACZY !! wiec badzcie mili i sie mnie nie zepiajcie... > ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Co wy bredzicie??!! Rozumiem sytuacje ze koles na nielegalnych programach leci i w ten sposob zbiera korzysci ale to ze ktos odszedl na moment od kompa albo trenuje z kumplem bedac AFK nie ma nic do rzeczy...to sprawa tej osoby. Jesli nie szkodzi tym nikomu i nie blokuje respa to nie wiedze powodu aby go zabijac.
![]() |
#27 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Mysl w ten sposob: Wiecej MC = wiecej run = wiecej huntow = tanszy sprzet = trudniej zarobic na huntach = mniej ludzi jest w stanie sobie pozwolic na hunty = Wiecej MC Wyczuwasz o co mi chodzi? Oczywiscie ze dzieki MC mozesz sobie pozwolic na huntowanie smokow codziennie, ale dzieki temu samemu MC loot ze smokow jest fige warty i zamiast isc na smoki raz w tygodniu, zdobyc dragon shield i miec UH na nastepny tydzien to przynosisz 3 dragon shieldy dziennie za ktore nawet nie kupisz UH na nastepny dzien. I pozniej mamy ludzi na 50 lvl ktozy maja juz najlepszy mozliwy sprzet i sie nudza bo nie ma nic innego wiecej do osiagniecia i zamiast setek-tysiecy godzin zabawy tak naprawde miales kilkadziesiat godzin zabawy a reszte komputer sobie sam w pokoju stal. Ps. Jesli ktos umie grac to sie dorobi kasy bez MC, a jak ktos nie umie to bedzie cieszyl pale ze ma 2 M kasy (nad ktora sie niewiele napracowal) dopuki go nie hakna. Ludzie pamietajcie ze to jest gra i chodzi o zabawe a nie o to zeby miec lepsze skille/wiecej kasy niz kolega.
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: Takie miasto na B...
|
![]() Nie popieram macro afk.
Za to czasem robię takie 5 - 10 minutowe przerwy kiedy np. idę do toalety, muszę komuś pomóc w domu itp. i dalej tak będe robił, bo nie mam ( i nie będe miał ![]() Dzisiaj stanąłem pod depo, ponieważ iść do kuchni po kanapke. Coś mnie tknęło i stanąłem wewnątrz, cóż mana nie będzie lecieć ale życie ważniejsze. Wracam, a tu wszyscy w środku stoją oprócz jednego, którego zabijał zlurowany minotaur guard. 5 sec. później wszyscy rzucili się na ciało i zatłukli minosa ![]() Od tej chwili nie będe zostawiać chara bez opieki na zewnątrz PZ ![]()
![]() |
#29 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() osobiście do AFKerów nie mam nic ... ale sam rzadko afkuję zupełnie bo już kilka razy deadnąłem przez AFK w AB. A trening afk czemu by nie, oczywiście co jakieś 10 minut podchodząc do kompa, a nie że na noc zostawić. A MC i robienie run na macro-afk to inna sprawa ... ale ją przemilczę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ja tylko afkuje przy robieniu uhow. Zazwyczaj wtedy siedze na forum i slucham muzy. Oczywiscie od czasu do czasu (tak gdzies co 10 many) zerkam co tam slychac.
|
![]() |
![]() |