|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ze spirami powinni ustalis jakas granice ze napszyklad po ~20 rz(ż?)utach sie niszczy.. Wtedy mozna by bylo mniej wiecej ustalic ile spearow trzeba na adva a teraz to totalna loteria jest..
Czasami spir wystarcza mi na te 20-30 rzutow a czasami po 1-2 znika.. zaduza rozbierznosc wedlug mnie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arashis
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Hmmm... ja gram palkiem i nie narzekam pomimo tych utrudnień
![]() Nie mam pojecia po co ten temat :/ Wyżalić sie ?? ![]() Nie chcesz to nie graj, zmień profesje, nie wiem, ale takie tamaty juz były i do nieczego nie prowadziły, więc po co robic nowe :/ Co do nowych reczy dla knajta, a palek to arma etc. nie nosi ?? :O Tarcze też może, tylko po co i tak ucieka..... Sorc / Drut kto grał regularnie przed update po nim teżnie miał problemów.... To tyle ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Mogli by zrobic jeszcze dla palkow moze czar, ktory wytwarzal by speary (10-20) moze... exevo spear " troszke spearkow na trening plz P.S. Moze przesadzilem ze 20 spearow sie robi. To pisal moj brat knight ![]() Ostatnio edytowany przez Matheavyk - 13-10-2005 o 14:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() Jak tak sobie czytałem ten temat: No jak noobek sie chce na forum wypowiać to niech sie wypowiada.. ale jak doszedłem do tej teorii że rycerze są faworyzowani to myślałem że padne przed kompem.. a więc tak:
- Przecież zbroja i inne itemki są dla wszystkich !! np. taki warhammer czy two handed sword (lub gs) tym nie walczą sorkowie lub druidzi ? - Czy profesja rycerza była ostatnimi czasy jakoś uleprzana? .. nie wydaje mi sie
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Agalloch
Profesja: Knight
Gildia: Carphatian Forest
Świat: Balera
Poziom: 45
Skille: 86/85
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Ja myślałem żeby zrobić Palka, ale mam za często lagi i jeszcze by mnie cos rozwaliło. Co do spirów, można kupic w sklepie, albo od ludzi. Ja mam kolegę pala i jak mi tylko kasy starczy to kupuję mu spiry. Zdaję mi sie, że kamienie wolniej znikaja od spirów (nie jestem pewny) jak cos to idz do Goblinów sobie kamieni pozbierać. Jakby CipSoft tak bardzo faworyzował knightów, jak mówisz, to zrobiłby tak ze mogliby bez problemu 15mlvl nabić i z SD walić. Palle miały za łatwo to trzeba im było utrudnić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Wydaje ci się. CipSoft faworyzuje tylko0 PACCów i uwierz mi nie zawsze. Prawde powiedziawszy oni graczy mają w du*** obliczają swój honor w Euro przywyknij.
@ DOWN: W sumie. . masz racje "Widze drzazge w oQ bliskich a nie widze belki w swoim." Ale komercja troche mnie irytuje. . .
Ostatnio edytowany przez -=HuRu=- - 13-10-2005 o 18:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Imię: Agalloch
Profesja: Knight
Gildia: Carphatian Forest
Świat: Balera
Poziom: 45
Skille: 86/85
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2005
|
![]() Według mnie palladyni maja duzo zycia... predzej bym sie klocil dla zycie dla sorcow i druidow a palkom tez szybko mlvl chodzi. Ale jesli chodziu o soul pointy i o wszystko to sie zgadzam- faworyzowanie knightow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() Wybaczcie nie wiem czy ktoś to mówił:
Moim zdaniem, CipSoft dobrze zrobił że wprowadził robaki (łowi każdy nie tylko palek) po kolejne, rozpadające się włócznie... bardziej realistyczna gra i utrudnienie gry niegdyś najlepsza profesją. Dla czego najlepsza? otóż odpowiedź jest prosta paladyn = walka z dystansu (jeżeli jest szybszy od przeciwnika i nie ma lagów jest nie do pokonania ![]() A knightowi wiele tych cech brakuje ![]() SP wcale nie jest takie denerwujące ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Krakow
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Terrorysci Pacery ;O
Świat: Pacera
Poziom: 37
Skille: 70/53
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Niewiem czy tam wczesniej ktos pisal a jak pisal to sry ale do lukow przeciez ludzie uzywali puklezy nie przeszkadzaly one bardzo w strzelaniu a strzelac sie dalo
![]() |
#32 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Tyle ze puklerz nijak mial sie do typowej, duzej tarczy zolnierzy pieszych ( maly, lekki, zapewnial skromna ochrone ).
Mozliwosc uzywania dowolnej tarczy razem z lukiem zaburza balans. Mozliwosc uzywania tylko wybranych tarcz jest nie do wprowadzenia.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() po prostu nie mozna zrobic jak narazie nic, by np. knighci nie trenowali afk. Z tymi spearami to byla duza przesada. Znikaja tak szybko, ze nawet na trollach poczatkujacy pally nie ma szans zrobic skilli...
![]() Soul pointy takie strasznie nie sa, moze troche uciazliwe, ale tylko dla tych, ktorzy nie graja magiem/druidem na coedzien, tylko maja ich po to by robic runy. Od wprowadzenia souli runy podrozaly czyli knighci tez maja troche gorzej.
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2005
|
![]() ja tam problemu nie mam. Kupiłem sobie 5000 tys spears i teraz mam zamiar trenic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Imię: Brus Li Karatemistrz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 49
Skille: -/24
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Po czesci to racja ze faworyzują, w koncu knighci tez afkuje ( train, nabijanie mlvla), tylko ze rzadziej.
A co prawda to prawda czarow juz od dawna nie dali nowych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Czepiacie się do cipsoftu za to że chciał jak najlepiej. Moim zdaniem bardzo dobrze że wprowadzili te zmiany. Spiry znikają i to jest uciążliwe bo na godzinke treningu zeszlo mi 60+ spearów na skliku 65 jesli to ma znacznie. Cieszę się z souli przynajmniej nie ma farm druidów na 11lvl. Knight wogóle nie jest faworyzowany przecierz ceny UH poszły w góre no i tu jest problem bo pal,sorc i drut ma vitke a knight bez UH sie nie rusza na powarzny hunt. A robaki to mi się nawet pdobają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 49
Skille: 75/62
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Ja na początku bardzo wkurzyłem się na tego update'a bo odkąd pamiętam gram Paladynem ( ta postać w moim podpisie to trzeci char
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Powiem to tak,sam gram paladynem na 20 levelu i znam początki takiej profesji,i powiem wam że po update rzeczywiście knightowi sie łatwiej gra ale może cipsoft miał coś na Celu robiąc tak.Przed update większośc chciała być paladynami,moze chodzilo cipsoftowi o to aby wyrównać szanse miedzy knightem a palkiem ruinując po cześci palków??Ale w dalszym ciągu palem na niskim levelu można zabijać mocne potworki i da sie skillować mimo znikających spirów.Trzeba tylko chcieć,Palem na 15 levelu czy wyższym można iść na Draga jeśli sie skille wyrobi i 4 mlvl.
![]() ![]() ![]() |
![]() |