|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ja piedziendze dostaje okazjonalnie(swieta itp.).I gdy jestem grzeczny,lub ptrzebuje to mi mama/tata dadza.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() Ja kiedyś około 5zł dziennie się zbierało. Teraz nic niebiore(czasami nawet mama mi proponuje kase a ja odmawiam) od starych biore kase jak mam kupić koszulka gel albo coś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie kiedyś dawali, tera nie. Tylko co miesiąc wpłacają na konto kase i jak ide pić na miesto czy gdzieś indziej to zawsze z 15-20 zeta wyciągnę, za taka kasę się naprade można niźle schlać.
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() ja dostaje 1zl dziennie i mi z tym dobrze
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() @Dranit: widać, że świeży user
![]() @topic: nie
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Ja nie dostaje kieszonkowych.
Ogólnie jak coś chcem to rodzice mi to kupują. A jak sam chcem coś sę kupić to zbieram, jeżdże do babci i pomagam jej w czymś. Albo ide do mojej pracy(no to nie jest do końca praca ale da se zarobić)- nie myślcie sobie że żebram. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
|
![]() Moje kieszonkowe w formie:
mamo daj mi moje 50 zł bo już jest 1.02.xx, nie istnieją. Dziennie, ale tylko 5 dni w tygodniu pobieram od rodziców jakies 2,5 zł do szkoły na picie i ewentualnie jakieś jedzenie ( drożdzówka itd ), gdyby tak podliczyć to dostaje właśnie 50 zł na miesiąc, do tego dochodzi kasa na jakieś okazje ( święta, urodziny i kasa na wakacje), czyli około 100 na 3 miesiące. Do tego 2 razy w roku dostaje 100zł od cioci, a czasami ojciec kupi mi plyty cd lub rzuci kasę na koncert, no i to już niestety koniec....po podliczeniu wszystkiego wychodzi, że....... dostaje jakieś.....100 złotych miesięcznie ( + czasami jakies ekstra dodatki,np. 30 zł) ale połowę i tak wydaj ę na ubrania, albo na hobby ( a wiele ich jest i drogie są........) W sumie uważam, że dostaje dosyć dużo, ale jeśli moich rodziców na to stać to czemu nie mam korzystać :tongue: |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja jako takiego kieszonkowego nie dostaje np. 100 zł na miesiąc, ale za to mam wjazd na konto mojej mamy i osobną karte, wiec jak czegos potrzebuje to sobie biore, mimo to często z tego nie korzystam bo wole sam sobie jakoś pieniądze załatwić, nie ma to jak samodzielność ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Pokuj 206..
![]() |
![]() U mnie z kieszonkowmymi to niezadobrze
![]() Wlasciwie to ich niedastaje wogule ![]() Kiedys to dostawalem co kilka dni cus ![]() ![]() "Zebys dostawaB kieszonkowe to musisz sie dobrze uczyc Synku" - Mówi Mama ...... aaaa uuuu eee yyy a u Mnie dobre oceny sa zadko widziane ![]() Nie mowie ze sie Zle ucze .... ale Rodzice duzo wymagaja :tongue: Ostatnio edytowany przez RP Pleszka... - 31-08-2004 o 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Szczecin, przy kompie
![]() |
![]() jak potrzebuję kasiorkę to ide do ojca i mówię, że matka mi nic nie daje [poczym ojciec daje kase]. Potem ide do matki i mówię, że ojciec mi nic nie daje [i kolejna wypłata]. próbujcie, to działa
![]() |
![]() |
![]() |