![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() Villen - gratuluje ekwa
![]() ale ekw mojej sorcki na 51 lvlu tez byl niezly, chociaz nic znanego. mianowicie - chako 108 def, +1 do skilli, jakieśtam resisty, po 30 każdy chyba, nastepnie amulet - rzadki, nawet ne pamiętam jak się nazywa - +2 do um. nastepnie na klacie zbroja 500 defa i +3 defa na lvl co daje ponad 650 defa, wymagała tylko 80 siły ![]() ![]() ![]() no i moja sorcka miala +6 do skilli, resisty na koszu w okolicach 70-80 kazdy ![]() ![]() pozdrawiam. btw. Villen podsunal pomysl na pisanie swojego najlepszego ekwa w blo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
![]() |
![]() Ja zaznaczyłem Aske bo była moją drugą postacią i osiągnąłem nią mój najwyższy levelek 67....Ahh te jej szpony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() ja duzo gralem w dialbo ale po siecie z kumplami bo wtedy kiedy mialem se kupic diablo ++ all czesci to podobno wycofali z produkcji i nie moge teraz kupic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() eh... widzicie, co drugi z Was pograłby w blo
![]() ![]() ![]() ![]() zaczynam lubiec bg2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Dinozaur
|
![]() kto wie gdzie da sie teraz kupic diablo 2 ?? zalezy mi na tym lubvie ta gre jest to jedna z moich ulubionych i chcialbym se BN pograc ale nie mgoe bo nie mam orginala
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A ja nie lubie metalu bo metale to pedały i wyglądają jak debile w tych popierdolonych glanach i skórach a w diablo gram ale metalom nie odpuszcze pierdolic metali to huje.
![]() |
#27 |
Dinozaur
|
![]() jak nie lubisz metlau to sie pierdol i jak mozesz ot nie komentuj opdpisow !!, aha i ten dzial nie jest do krytykowania tylko do....mmmm.......hmmmm... to jest dzial diablo i tutaj ludziska zadaja rozne pytania wiec jak mozesz to nie zamiecja tego forum =P, WIE KTOS GDZIE KUPIE DIABLO (jak zalapalem porazke piscie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Głuchołazy
|
![]() Mi sie zawsze najlepiej druidem grało.
W rękach tego który wie jak trenować postacie , może stać się prawdziwą maszynką do zabijania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() @Mleczyk
Akurat tutaj sie mylisz, gralem duzo w dII. Sam mam 65 lvl pal (ciagle rosnie ![]() ZAZNACZAM ZE NIE KORZYSTAM Z ZADNYCH PROGRAMOW, MOJ EQ JEST PO PROSTU ZBIOROWISKIEM Z 4 ROZNYCH POSTACI (siec w domu to potega..) Edit: czemu "pi3rdolka" jest ocenzurowane? (dla niewiedzacych 3=e ![]() Przeprosiny przyjete ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() sorry Caspius, zwracam honor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diablomaniacy wszystkich krajow - laczmy sie! a oryginal diablo mozna chyba kupic na play.com.pl - wszystkich chetnych zapraszam, ale nie gwarantuje, ze tam co jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
I pamiętaj: "Nietolerancja jest cecha głupców".
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Nie maj to czarodziejka
![]() Najszybciej sie nio hyba wszystko zabija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Grałem wszystkimi postaciami w D2 i LoDa i wyszstkimi przeeszedłem hella ... Z tego co zauważyłem to :
do exp najlepiej mi się grało amazonką + tytany , poprostu krowy szły w dziesiętkach na sekunde ![]() (i najlepiej dużo ml i ll ) do robienia taxi czarka ( teleport ) oraz do mf również świetna jest czarka , okulus + reszta itemów z mf dawało niezłe rezurtaty ![]() To właśnie są dwie moje ulubione postacie , a co do reszty : zabójczni grałem tak do 80 lvl a pomimo 2 bartuców ta postać wogóle niedawała rady na cow hell , jedyna przydatna rzecz u niej to płapki z wybuchem zwołk , to potrafi nieżle namieszać ... necrus jest nawet fajny , jeżeli mamy dużo itemów do skilli powołamy do życia niezłą armie , wadą jest że potwory wolno leją a my czekamy z boku i rzucamy co jakiś czas klątwe bądź urok... Barb średnio mi się podobał , mimo dwóch świetlików słabo dawał sobie rade ... Z silniejszą bronią napewno grało by się lepiej . Podobnie ma się sprawa z palladynem... |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() w D2 grałem tylko w trbie singiel,a jego przeszedłem wszystkimi postaciami, po jednym poziomie. Wyjątkiem jest czarka - wszystkie poziomy trudności... Z tego względu najbardziej lubię czarke.
Cytuj:
P.S. Mój qmpel na piekle rozwalił czarką diabla z ognistego pioruna ![]() ![]() ![]() P.S. 2 Co do pana, który nie lubi metali, poszukaj tematu, co kto słucha. Duuuuża większość to metale dlatego zwymyślająć im wszystkim długo na tym forum nie pożyjesz (np. podpis raynold'a albo dr. omander'a jush nie pamiętam) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2003
![]() |
![]() Gralem w diablo 2 necro fajna postac nie narobisz sie wszysko za ciebie robia stworki ......... mialem chyba 25 lvl dlatego tak maly bo mialem formata i juz potem mi sie nie chcialo grac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() ja tam doprowadizlem kazda postac powyzej 70 lvl ale najlepiej i najciekawiej sie gra necromanta ( 2x 99 lvl)
DIABLO 2 ROXXXXX |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Nie ma co Palladyni rządzą !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Mi się najlepiej gra sorcka, najwyzszy lvl z moich postaci (87 chyba), ogólnie wszystkie postacie są fajne, ja sam grałem wszystkim, sporą ilością miałem ponad 70 lvl, mogę sie pochwalić że gram na Battle.necie
![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja zaznaczylem necrosa bo mi sie nim najabrdziej przyjemnie gralo doszlem do 60 lv i wsumie w same golemy i klatwy szlem.
The falleen ja sie nie dziwie ze nie lubisz metali, bo swoja wypowiedzia potwierdziles mnie w moich podejzeniach. Mianowicie uwazam ze jestes drechem , ktorych w Gdansku jest od hhhh.Brat mojej kumpeli ( wsomie moj kumpel tez) jest akurat metalem i z swoja paczka lubi specjalnie przejsc sie na biskupia czy inna ulice tylko po to zeby dressy takie jak ty wyszkoczyly do nich . A chlopak zna sie na fachu, wiec zycze ci abys go spotkal.
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Ja wybrałem barbarzyńcę - jest bardzo dobry, ale niestety miałem okazję go przeprowadzić tylko i wyłącznie do Diablo... którego niestety nie udało mi się pokonać.
Czarodziejka - 5 poziom ![]() gram tylko na singlu |
![]() |
![]() |