|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: lodz
Imię: Outsider Rebrith
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rebirth
Świat: Nebula
Poziom: 66
Skille: 79/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: zywiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: zelarz
Profesja: Royal Paladin
Świat: nebula
![]() |
![]() Ja mysle ze cano padl bo mu lvl zawysoko podskoczyl a ze sie postawil to sie mu drugi raz dostalo ogulnie to zal mi goscia chociaz go nieznam moze sie mu uda i nieskonczy jak kylea i reszta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ma'jok
Gildia: nikt mnie nie chce :S
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() mi to przypomina eternie za czasów jej 3miesiecznego istnienia... byly wojny, PA itp w praktycznie takim samym stopniu co na nebuli. Wiec ja tu wytrzymam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
![]() hehe wroce moze jak CIPy zrobia cos ze spirami zeby mozna bylo trenowac.... jednego dnia ubili mnie za nic i spadlem z 32 lvl na 29 lvl ... no i przy okazji m lvl a prawie byl 14
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Ostatnio coraz wiecej osob przewaznie polakow pada z free od szwedow...
Jesli dalej tak bedzie to raczej bez wojny sie nie obejdzie... fakt faktem ze male sa szanse, ale powalczyc mozna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() gowno nie polacy maja spokoj moze ty koqu friida i reszta ale tak to ni c***a
jakby wtedy IC sie wlaczylo do wolfpackow to bysmy teraz ownowali nebula aff macie spokoj ale na ile...wbijecie wieksze lvle i bedzie hunted a reason free a tak naprawde za to ze sie was boja ze mozecie zrobic niezla rozpierduche hankie i inne poxar(moj kumpel;s) subie plix przeciez ludzi jest w c*** do walczenia z nimi akva pozdro pamietam chcialem cie kiedys za***ac jak miales name virus czy cos takiego ![]() madzia przekonasz sie o co chodzi jak wbijesz 10 czolowych osob na servie ![]() ja np dostalem hunta za to ze mialem 2 bohy na servie(tzn 3 pary xd) maxio za co dostal h niepamietam chyba za to ze przyszedl po mnie jak mnie lali(prawdziwy kumpel ![]() benek teraz gra na obsidi tam gdzie ja^^ friida tez hunta dostaniesz za bardzo NABROILES ![]() bylem juz 5 w expie kiedy te s****ysyny....grrr.. ![]() zrobilem sorca to dostalem hunta od jakiegos nooba geardus ktory robil sd dla whiffa oczywiscie nikt niewiedzial ze to ja oprocz nebulasa(pozdro ![]() powiem jedno,wole stare phy niz te attitude itd fajny ludek tez dlugo grac niebedzie im sie wszystko przypomni i bedzie kupa z was mowie strata czasu bardziej przyjazne servy(nie furora too many noobs online)
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() Teraz i tak nei ma co walczyc bo przewaga liczebna napewno by byla ale co z tego (patrz post Koqu). Co z tego ze np taki wizz albo baxter padnie? Onni maja kase na 10 takich deadow. Jednyna nadzieja w polskich pg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh a co daje 100 a 90 ****a lol
i co ma kasa do deada ze kupi uh tak no i c*** ze kupi uh ale lvl skills zawsze miejszy policzmy ze 5 razy go za***iecie no i bnedzie podlamany psychicznie lol aff pomylilo mi sie ale glupi jestes ta a kiedy bedzie miala sens kiedy wizz bedzie mial 150 a reszta po 130? po servie
JA MAM W ZYCIU JEDEN CEL,UBIC SZWEDA BO TO **** ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Duet - 02-11-2005 o 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() taa 55 razy za***iecie. co z tego ze ktos padnie, to oni beda ciagle expic, a po deadach maja taka motywacje ze straca jedenlvl wbija 5 takze wiesz... poza tym nie ma takiej sily sd zeby cokolwiek zrobic, no i poki co rebelia nie ma anjmniejszego sensu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: zywiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: zelarz
Świat: nebula
![]() |
![]() Mi sie bic z nimi niechce bo to sie tylko tak dobrze o tym mowi ale dlaczego piszesz ze rebelia niema narazie sensu jak nie teraz to kiedy?? jak oni beda jeszcze silniejsi niz sa???
Mi sie zdaje ze im wczesniej tym lepiej a juz i tak jest troche zapuzno |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() zelarz ja tam mialem 50 palka klasowalem sie 5 w expie 2 pal z 15 m lvl itd
a 18 lvlu wojna nabilem reda zaplacilem za wolnosc 10k gralem i pewnego dnia stwierdzam po co ja gram patrze wpadaja i pizagaja mialem 2 bp uh trap padlem i stwierddzilem ze ic mogla sie wtedy do wolfpackow przylaczyc teraz zaluje strasznie
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
glupi to ty chyba jestes.. przypomnij sobie ile razy sqeensy padal i co? wbij trzeci 100.. jak sie ma paru ownerow to sie ciezko zalamac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() ee teraz nie ma NAJMNIEJSZYCH szans na wygranie jakiejkolwiek wojny z nimi. jedyna szansa to bylo IC kiedys tam, nawet duzo ludzi z aktualnych h lvli szwedzkich w rozmowie przyznawalo ze wtedy mogli przegrac, ale Polacy nie umieja sie zgrac. A teraz jak oni sie sami nie pokloca i nie zaczna walczyc, co jest baaardzo malo prawdopodobne, to juz nikt ich nie zdetronizuje. A po co ludzie maja isc walczyc i tracic chary jak i tak nic sie zdzialaja. Poki co sytuacja na nebuli poprawila sie, tylko nie wiadomo na jak dlugo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() No chyba żę zebrać kilka/kilkanaście polskich h-leveli i ubić jakiegoś szweda, ale coś czuje że zemsta byłaby za to straszna
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Buehehehhehe na nebuli juz nigdy nie bedzie spokoju byl przez troche 1-2 miesiace a teraz znow szwedom od*******a... ale coz pozyjemy zobaczymy oni chyba by chcieli powalczyc ale nie maja z kim... tak mi sie wydaje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie w6ydaje mi sie zbey im od*******alo bo narazie jest spokoj, a gdyby chcieli powalczyc to by po prostu zaatakowali jakas gildie, takze mysle ze jestes w bledzie.tak samo zbieranie polskich h lvli i ubicie szweda jest bez sensu, poza tmy polacy nie maja takiej sily w sd zeby kogos na tyle szybko zabic znaiom reszta sie zjawi.Chyba ze ci nowi sorcowie w ich gildiach. Mysle ze temat rebelii czy jakiegokolwiek ataku mozna skonczyc bo jest on kompletnie bez wsparcia w tibii no i bez sensu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh ****a jeden sie zalamie jest klotnia sie wszyscy kluca i c*** wiec nie*******...
tak ic moglo to wygrac ale....wtedy jakbysmy sie dolaczyli do WP bo u polakow to jest tak ze musza miec zdecydowana przewage oczywiscie pol IC poszlo pilnowac yesl bo za friko rozdawala d hammy zostalo nas mozew 15 przy domkach reszty wyszli i sie zaczelo ooczywsicie wieksza polowa se gadala...tu byl 1 blad polowa ic popadala ![]() ![]() na 2 dzien mielismy ioch roz***ac jak expia ktos dal cynk phy i oczywiscie wparowali po nas ale wyszlismy calo... a pozniej to wiekszosc zaplacila za wolnsoc bbo to sensu niemialo =/ eala solria moze jakby nas poprowadzil to tak (pozdro)
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zaczela sie wojna...
Lithium vs Zomo. Narazie fraguje tylko Lithium poniewaz prowadza wojne partyzancka boja sie open battle i tylko loguja sie w nocy zabijaja jednego z naszych i all log, ale niedlugo mam nadzieje ze role sie odwroca... Kootka Nov 06 2005, 23:59:23 CET Killed at Level 56 by Gauwartt'Pulse Zelarz Nov 09 2005, 00:53:45 CET Killed at Level 53 by Gauwartt'Pulse and by Xian Xun Lis Zapinator Nov 01 2005, 19:34:01 CET Killed at Level 47 by Gauwartt'Pulse To narazie poczatek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Plock
|
![]() Gdybym Akvariumem nie mial bana to bym wam chetnie pomogl
![]() btw. Koqu lece teraz na nowy serv jak wyjde i teraz nie zrobie tego bledo co zrobilem od pierwszego momentu pokaze im kto tu rzadzi ;p Ostatnio edytowany przez Wiki - 14-11-2005 o 21:02. |
![]() |
![]() |