|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() POWTARZAM PO RAZ OSTATNI - ILOSC RANG JEST TAKA SAMA - TO CO PODAŁEM TO TYLKO PRZYKŁADY!!!
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Gratuluję pomysłu na zmianę nazw rang postujących: przybysz,uczeń,giermek itp.- dużo fajniejsze od poprzednich! Ale runy zamiast strzal nie za bardzo mi się podobają.Strzały są super!
![]()
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Ja proponuje inna grafike. Mianowicie tarcze ktora przy kazdej kolejnej randze bardziej sie zuzywa ale tez lepiej wyglada.Prosze ktoregos z modkow o ograniczenie mnie wielkoscia obrazak to postaram sie cos ladnego narysowac tak testowo.
#25 |
Fallen Angel
|
![]() Fajnie, że są zmiany ale ja bym proponował mini potworki dać. Przybysz był by ratem itp.
#26 |
Guest
|
![]() hehe, dawno mnie tu nie było , zaniedbałem swoją reputacje , trzeba powrocic do tibii, ale to nie ten temat, co do nowych ikonek to chyba tylko strata czasu bo komu to jest potrzebne? zeby miec satysfakcje ze nabijamy posty , nie sadze, ale pod wzgledem ciekawosci jednak te runki sa lepsze wiec głosuje na runki
DLA WSZYSTKICH MODKÓW I ADMINÓW : DZIĘKI wasz seksik ![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Może lepiej zamiast run dać emoty:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() A może zamiast strzał czy runów ikonki tostów? Przybysz by miał nie podgrzane, kolejni podgrzane, potem trzy ziarna.... To jest dopiero pomysł, jakie tam runy, tosty to dopiero coś...
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() Mi to wszystko jedno,lecz runy ŁaDnIeJ by wyglądały ...
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Wez ty mnie nie wnerwija juz z tymi tostami. Nawet ty jeszcze nam tu wyjezdzasz z tostami. Ja zaczynam chodowle tosta zabojcy, za 2 lata bedzie dobry zeby zabic nim bosala za te tosty.... |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() So Evul~
Avatar size delux~ ładnie teraz wygladają rangi, nie ![]() ~~Zamykam~~ Thx za głosowanie ![]() |
![]() |