|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Witam
Powiec ci tyle Sam sie szlajałem pod Thais i znalazłem go i jest on od 40lev (Bramka) i jak tam wejdziesz to na wiazda idzie na ciebie Drag Gs i scorpion ![]() a potem to josz jest taka jazda że sorck z UE tam włazi i rozpierpapier wszystko wiec bed sorcka z pacc to potrzebujesz equipe conajmniej 5 osób wiec Quest jest tylko dla Kolekcionerów Ja go niepolecam Stracilem tam 4 bp UH i Wyprawa sie nieopłaciła wiec rub jak chcesz. ![]() Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Od niedawna, wbrew temu co tu czytam Magicians Hat jest dostępny. Kiedyś można go było zdobyć w Paradox Queście a teraz jest lootowalny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hat of the Mad jest fajny! No i co z tego? No właśnie nic bo bank nie ma być fajny tylko pieniadze zarabiac. Ale kapelusz moze byc poprostu fajny.
![]() |