![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() To tak...
Z nudów lurowaliśmy z kolegą rookstayerami all potworki z całej okolicy by był tam jak największy tłum. ![]() ![]() ![]() ![]() A tu 2 zdjątka z akcji: ![]() A tu jak to wyglądało na battle liście (i tak wszystkiego na niej nie widać, a było tego troche ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Olafisko - 10-02-2007 o 17:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Rybnik
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tebiator
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mortis Nostrae
Świat: Pandoria
Poziom: 34
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tebiator
Gildia: Mortis Nostrae
Świat: Pandoria
Poziom: 34
|
![]() coz finezja... nie no czuje sie tak jakby ogladajac obrazy EDVARDA MUNCHA
![]() ![]() pozdro ![]() ![]() ![]() trap z wieloma czy z 1dnym potworkiem to zawsze trapp ![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Nie wszystkie trapy na rooku to potworki. wykaż trochę pokory to może kiedyś ktoś Ci powie jak zrobić trapa którego nawet Sunrise na 200lvl nie przetrzyma, chyba ze pojawi się GM i wybawi go z opresji. @Pani Instynkt Razem z Pania Klocek dzień po tym co widać na POTD ulepszyliśmy trapa. Trapowaliśmy ludzi od 11:00 do 13:00 później nam się znudziło więc sobie poszliśmy. Po kilku h jak wrociliśmy on nadal tam był ![]() Teraz porzuciłem ten fach. Jedynie Baatezu mają się czego obawiać. A trapy to ja teraz lubię psuć ^.- tak samo fajna zabawa jak tworzenie ![]()
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Gdyby jakiś 15 rookstayer wlazł w pomieszczenie gdzie jest ok. 30 potworków złapałby go lag, a to jest pewna śmierć. Nie chodzi mi o coś takiego jak pokazał Olafisko. Pola oddalone o 2 kratki od drabinki trzeba obłożyć boxami. Potem wciągać potworki. Wszystkie zbiorą się na 6 pólach, a na tym środkowym te które się już nie mieszczą. Przykład?
http://www.youtube.com/watch?v=THvh9LkTjJ8 Ciekawy trap. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1w6OqIrQGbw Vial