|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Sz-n
Gildia: Infernal Dynasty
Świat: Inferna
|
![]() Aaaa
![]() Ja teraz często jestem na Celeści bo grają tam kuzyni i kumpel z klasy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Wodzisław Śl.
Stan: Na emeryturze
Imię: Zciulany Luftem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() A ja wróciłem troche pograc z racji tego że ezrael i spułka zrobili sobie przerwe no to domęczyłem 30 lvl druidkowi zrobiłem sobie 2 bp uhow
(5 wieczorów) na najcie pobiłem troche dragów . fajnie fajnie fun fun jak za starych dobrych czasów, no ale oczywiście ktos mi to musiał sku**** kumpel chciał żeby mu pomóc druidem DD Quest no to ok Log na druida 3-4 sec i leże co sie stało? wlogowałem sie w 2 pkerow (42 elite i 28 master z sd botem) ide na najta troche zdygany czy to nie podpucha ezraela i spułki żeby zrobić mi zrobić locka no ale byłem wnerwiony no to poczekałem na kumpli ,sorc padł w 5 sec .. najt polecił wysłał żeczy i jeszcze sie cieszył że go zabilismy ... to sie nazywa brutalne przypomnienie mi o tym że 99% graczy w tibie to kompletne poje** Więc wywaliłem grez dysku i zobaczymy czy wytrzymam .. bo sensu gry w to nie widze... gdzie tu jest pvp? zabicie kogoś kto niema szans sie bronić? gdzie tu jest fun? Taki bonus: (jak widze coś takiego to mi sie grać odechciewa , wstyd mi sie przyznawac że jestem z polski) 23:48 Master Garcia Gilardino: am I in test server 23:48 Master Garcia Gilardino: ? polska rox... 20:11 You see Masz malego (Level 1). He has no vocation. 17:00 You see Wychodek (Level 4). He has no vocation. bluzgów to nawet nie wklejam bo po co... Lefrian Użytkownik forum Data dołączenia: 06 11 2005 Czy demon skeleton może jeść? Kupiłem sorcerera na 80lvl. Nie grałem wcześniej sorcem i mam pytanie: Czy zsummonowany demon skeleton może jeść? O co dokładnie mi chodzi: Jak ide na dragi lub dragon lordy i demon skeleton bedzie na red to czy jak rzuce pod niego jakieś jedzenie (meat, ham) to czy on zje i odnowi mu się hp? Z góry dziękuje. c.d. Dzieki za NORMALNE odpowiedzi. THX! Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jeżeli postawie dwa demon skeletony i bede je uhal to czy dadza rade zbloczyc demona? Ja oczywiscie z sd bede uderzał a na końcu UE Zna ktos jakis server gzie moge normalnie pograć , gdzie graja kulturalni inteligentni ludzie czy ja gry pomyliłem?
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS Ostatnio edytowany przez luft - 10-11-2005 o 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() ja wpadam na inferne tylko popekowac z aim botem
![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A bez niepotrafisz?
o takich jak ty dupkach mówie... skoro masz takie cienkie pvp to ić na pvp ots potrenic ... jak to mój kumpel powidział do ezraela wyłoncz bota ho na lmm duel do deda rozwale cie moim 20 lvlowym drutem i ezrael zdygał ![]()
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() potrafie bez ale z aim botem lepiej sie bawie
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz to Wy jesteście terroryści
![]() Wiecie... jak wy używacie aimbota to jest luz ale jak ktoś inny na was... no to już troche chamskie nie? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Inferna nigdy nie była normalna?
A pozatym aimboty , uh boty dzielenie kont to dzis norma w tibi... tylko na infernie to najlepiej widać bo jest mało ludzi kazdy kazdego zna...
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiem czy norma , raczej malo osób tego używa/dzieli konto
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dam ci przykład inferny Kan , Dark isil~ Trollhammery i Lepra to tylko pare a znam na 100% duzo więcej
![]() taki przykład ze świata EO to jest niemozliwe zeby nim grała 1 osoba jak byś zrobił 90-100 skil sworda i dotego robił milion expa dziennie to bys zrozumiał...
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znam takich braci bliźniaków co jeden expi a drugi odrabia lekcje lub śpi i potem się zamieniają. To jest account sharing ale niemożliwy do wykrycia przez gmów... Może podobnie robi to EO? A może robią
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O takich zeczach to nawet nie mówie to jest masówka
![]() ps. chodziło ci o headow? ![]() thunder tesz podobno o grał na 2 braci ![]() itp ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawaj luft na celeste
![]() ![]() A czytaliście Tibianews dzisiaj? Torkel zakłada gildię walczącą o spokój na infernie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Tam gdzieś...
Stan: Rookstayer
Gildia: Rookers Aliance
Świat: Shivera
![]() |
![]() 5 dni hehehhe ?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Torkel ta **iwka ? Przez to ze bil mojego knighta max 20 a spodziewal sie czegos wiecej , mialem hunta od niego ( niby go obrazilem ). A jak bylem na rune makerze to wyznal wszystkim obecnym czemu zabija lov lv pod depo. Po przetlumaczeniu " Bo tylko w noobki wchodza mi hity po 1xx , a mi to sprawia przyjemnosc ". Nic dodac nic ujac . Ps: Kto wie co slychac u najwiekszego asslickera na inferni ?
@ Luft takze polecam server Saphira ludzie sie tam az tak nie panosza i jest spokojnie.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na Saphirę nie pójdziemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Saphira!??
buahahahahahahahaha wszyscy za saphirą - marsz do kibla wsadzić łeb w muszle i nacisnąć spłuczke! saphira to ostatni świat gdzie bym sie wybrał a to z 2 powodów 1. jak powiedziała szupa pewni ludzie z inferny <autocenzura> 2. szfedy którzy odwalają takie PA że głowa boli styka? na wszystkich światach z ostatnich 3-4 rzutów nie da sie grać dlaczego? bo 90% tam grający to menty wywalone ze starszych światów pozatym mam pare powodów ogulnych dla których niechce mi sie grać wogule typu stale pogarszająca sie kultóra na servach typu coraz gorsze updaty ps. zapomniałem o torkielu neichciało mi sie tego co pisał na forum nawet czytać do końca bo nawet gdyby chociaz 1% z tego był prawdą to jego szanse na wygraną z samym kronikiem oceniam na -999% mówiłem żeby ich jechać śpiochami puki mieli low mlvl echh Resthin@ chodzi ci o sarvena? bo ja tam niejednego widziałem... www.erig.net sobie zobacz... ....
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS Ostatnio edytowany przez luft - 16-11-2005 o 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @luft
jaki masz nick na nebuli?