Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-10-2005, 14:37   #21
mattiz
Użytkownik Forum

mattiz's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Spod monopolowego :P

Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 16/17
Poziom mag.: 16
Domyślny

Przecież mówiłem, że temat jest do zabawy, ot tak se.

mattiz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-10-2005, 16:03   #22
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

@up
Jak zresztą każdy przez ciebie założony. Każdy służy do nabijackiej zabawy. \m/

Nie widzę sensu w istnieniu takich tematów, bo to forum NIE DOROSŁO (a raczej userzy) do takich topiców. Większość odpowiedzi w takim temacie jak tutaj to "więcej kwestów!!!1111", "nowe bronie!!!1111", "nowe potwory!!!1111" czy też "bardziej rozbudowane kwesty!!!1111". Jest sens? Podobnie było z twoim poprzednim tematem o ocenianiu nicków, sygnatur i avatarów - było kilka osób, które pisały takie bezwartościowe posty tam CO CHWILA - vide nasz Fakolpet albo Angel of Death.
stary 25-10-2005, 16:26   #23
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@Ghost..
skoro raczyłeś odpowiedzieć na posta założyciela tego tematu możesz równie dobrze odpowiedzieć innym osobom, które się albo do ciebie zwracały, albo komentowały twoje zachowanie..
samo forum samym forum, żadne więc nie dorosło, gdyż oficjalne forum Tibii zawiera w sobie z 50% tematów o braku tolerancji 20% o agresji i 5% noobstwa... i tylko z tego wyszperać to co dobre..
jacy użytkownicy piszą to już inna sprawa i jak piszą to też.. a czasem przyda się niektórym powiedzieć 'pisz więcej i opisuj swe uwagi i myśli a nie jedno zdanie bez sensu' i chociaż jednostki tak zrobią.. a nie wyklinać od razu wszystkich i zamykać każdy temat, który równie dobrze może coś wnieść, bądź niektórzy mogą się w nim wypowiedzieć..
co to jest do licha za odpowiedzialność zbiorowa? jak jest kilka rozważnych osób, które mogą prowadzić normalną dysputę to czemu im sprzed nosa coś zabierać z powodu czyjegoś kretyństwa? to chyba samo kretyństwo powinno się karać..

topic w końcu :
naaaah... zawsze jakieś nowe tereny to coś dobrego.. hmn.. ale to jest też spora kupa roboty na głowie, łatwiej byłoby chyba mi powiedzieć, czego bym nie chciała zobaczyć, bądź co byłoby miłe, gdyby się działo, ale czego mi tam brak jako, że dawno troszkę tam nie zaglądałam

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-10-2005, 16:56   #24
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
@up
Nie widzę sensu w istnieniu takich tematów, bo to forum NIE DOROSŁO (a raczej userzy) do takich topiców. Większość odpowiedzi w takim temacie jak tutaj to "więcej kwestów!!!1111", "nowe bronie!!!1111", "nowe potwory!!!1111" czy też "bardziej rozbudowane kwesty!!!1111". Jest sens? Podobnie było z twoim poprzednim tematem o ocenianiu nicków, sygnatur i avatarów - było kilka osób, które pisały takie bezwartościowe posty tam CO CHWILA - vide nasz Fakolpet albo Angel of Death.
Rozumiem, ze wg ciebie kazdy powinien odpowiadac w topicu dot. naszej egzystencji, jak i materii we wszechswiecie, a kazdy uzytkownik powinien byc smiertelnie powazny? Sorry, ale to jest forum [/b] O TIBII[/b], wiec nic dziwnego, ze uzytkownicy mowia, co chcieliby zobaczyc kiedys w tibii. Moze zalozyciela tematu interesuje to, czy gosc xx chce nowe bronie, czy ciekawsze questy? Skoro uwazasz, ze to rozmowa nie na twoj poziom (poniewaz nie rozmawia sie o problemach natury moralnej itp), to po prostu OMIN ten temat. Przykro mi, ze nie jestesmy na takim poziomie, jakiego wymagasz. I na przyszlosc - wiecej luzu.
stary 25-10-2005, 18:22   #25
mattiz
Użytkownik Forum

mattiz's Avatar

Domyślny

Chyba zwariuję.
Wszyscy krytykują moje tematy. Co, nie można pisać? Wg. wszystkich to forum nie dorosło do tego, by miało użytkowników. Nieprawdaż? Niezupełnie wszystkich, ale osoby, która wypowiedziała się 3 posty wcześniej. Mam dość.
Ten temat jest ot tak sobie, żeby porozmawiać, co chcę się zobaczyć w następnym update. Macie rację, najlepiej w ogóle nie zakładać takich tematów. Ale gdyby was słuchać, nie byłoby już forum, bo WSZYSTKIE tematy są krytykowane. Fakestory "Orkowie atakują Rookgaard" Crowala też się tego tyczy. Rozumiecie?

D. Mattiz

Ostatnio edytowany przez mattiz - 26-10-2005 o 16:41.
stary 25-10-2005, 20:46   #26
Lisu
Użytkownik Forum

Lisu's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ

Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
Domyślny

Spierajcie sie o co tylko chcecie.... ale jakby ludzie nie pisali, to by forum nie bylo.... A co jest dla kogo ciekawe, to nie mnie oceniac....

@ Topic
1) Uwazam ze powinien byc wprowadzony jakis system wojen medzy gildiami... W tej kwestii "skull system" sie całkowicie nie sprawuje. Coś na zasadzie GildiaA wypowiada wojne GildiB. GildiaB akceptuje wyzwanie i od tej pory członkowie przeciwnej gildi mają jakis rodzaj czaszki <np niebieska> i można ich spokojnie lać i rookowac, a nie jak do tej pory łapać unjusty i rs'y, które później "troche" przeszkadzają.

2) Powini cos zrobić z sharingiem postaci... bo jest to conajmniej irytujące... no ale jak nie znajdą jakiegoś sposobu na zautomatyzowanie procesu sprawdzania <a nie znajdą>, to g*wno zrobią, bo mają to poprostu gdzieś...

3) Jakies bzdety typui nowe grafy/bestie/questy/tereny <tiqu sux>

jejeje nabiłem posta <jk>
Lisu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-10-2005, 21:12   #27
Blind Guardian
Użytkownik Forum

Blind Guardian's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania

Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Blind Guardian ma numer GG 3206657
Domyślny

Wg mnie powinni jeszcze wprowadzic jakies skromne pvp na swiatach non-pvp. CiPsoft planuje wprowadzic juz wojny serwerow. To juz mialo byc w tym updacie ale chyba nie zdazyli. Potwory napewno beda nowe. Jakies super rary tez powinni jeszcze zrobic. No i wprowadzic do gry przedmioty juz przygotowane Jeszcze jedno marzenie Zeby jedna z wysp dla pacc (Edron, Darama, Ankrahnum, Tiquinda) byla dla facc. Bo na terenach dla pacc prawie graczy nie ma a mogliby facce przeciez tam huncic. I wreszcie nie bluzgali tan na CiPow ze nic nie maja

Blind Guardian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-10-2005, 21:32   #28
PinGOnE
Użytkownik Forum

PinGOnE's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Hmmm ... moze cos takiego co jest w innych grach tego typu a mianowicie po zabiciu potworka loota moze wyjac TYLKO osoba ktora zabrala mu najwiecej HP(czyli skonczy sie kradzierz loota z potworow), a po 10-15 sekundach item (gdy wlascicel go nie chce) moga go wyjac osoby trzecie Glupota wtedy oczywiscie byloby team hunt gdzie blokuje jedna osoba na paladyni zabijają z daleka, ale mozna zrobic to tez tak ze kazdy kto jest w Party moze wyjac item tak jakby byl jego wlasnością. Tak samo byłoby z itemami rzucanymi na ziemie przez gracza. Przez pierwsze 10 sek tylko on moze je podniesc.

PS.
Poprostu nie raz na lagach nie zdazylem wyjac dsm'a i troszke mnie to wkurzalo
stary 31-10-2005, 17:14   #29
mattiz
Użytkownik Forum

mattiz's Avatar

Domyślny

Dobra, ja chciałbym żeby w następnym update skasowali tego update.
stary 31-10-2005, 20:38   #30
Major Doomus
Użytkownik Forum

Major Doomus's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Stolec uOrkiestra

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 21
Skille: 18/19
Poziom mag.: 31
Wyślij wiadomość przez ICQ do Major Doomus Major Doomus ma numer GG 2439429
Domyślny

W następnym updacie chciałbym żeby znowu możnabyło lepić snowballe koło chatki Mikołaja, żeby wild warrior nie hastował, a speary się nie łamały XD

fuc|< @11 h4x0rz!

Vlep tu notkę 4 me XD
Major Doomus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-10-2005, 23:26   #31
Seru :]
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Piła

Stan: Niegrający
Imię: Napol
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 31
Poziom mag.: 13
Wyślij wiadomość przez ICQ do Seru :] Seru :] ma numer GG 7064833
Król

Omg ja bym chciał zeby nowy rodzaj terenu stworzyli -góry

Ps.Sorka przezprypadek nacisnalem 2 razy na wyslij odpoweidz ;/ i stworzyly sie 2 posty ;/

Ostatnio edytowany przez Seru :] - 31-10-2005 o 23:28.
Seru :] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-10-2005, 23:27   #32
Seru :]
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Piła

Stan: Niegrający
Imię: Napol
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 31
Poziom mag.: 13
Wyślij wiadomość przez ICQ do Seru :] Seru :] ma numer GG 7064833
Król

Omg ja bym chciał zeby nowy rodzaj terenu stworzyli -góry noi plaze po której sie opalisz twarz na jakis czas sie zmienai na czarna

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania