|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Spod monopolowego :P
Imię: Maciej Druidmaster
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 16/17
Poziom mag.: 16
|
![]() Przecież mówiłem, że temat jest do zabawy, ot tak se.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jak zresztą każdy przez ciebie założony. Każdy służy do nabijackiej zabawy. \m/ Nie widzę sensu w istnieniu takich tematów, bo to forum NIE DOROSŁO (a raczej userzy) do takich topiców. Większość odpowiedzi w takim temacie jak tutaj to "więcej kwestów!!!1111", "nowe bronie!!!1111", "nowe potwory!!!1111" czy też "bardziej rozbudowane kwesty!!!1111". Jest sens? Podobnie było z twoim poprzednim tematem o ocenianiu nicków, sygnatur i avatarów - było kilka osób, które pisały takie bezwartościowe posty tam CO CHWILA - vide nasz Fakolpet albo Angel of Death.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Ghost..
skoro raczyłeś odpowiedzieć na posta założyciela tego tematu możesz równie dobrze odpowiedzieć innym osobom, które się albo do ciebie zwracały, albo komentowały twoje zachowanie.. samo forum samym forum, żadne więc nie dorosło, gdyż oficjalne forum Tibii zawiera w sobie z 50% tematów o braku tolerancji 20% o agresji i 5% noobstwa... i tylko z tego wyszperać to co dobre.. jacy użytkownicy piszą to już inna sprawa i jak piszą to też.. a czasem przyda się niektórym powiedzieć 'pisz więcej i opisuj swe uwagi i myśli a nie jedno zdanie bez sensu' i chociaż jednostki tak zrobią.. a nie wyklinać od razu wszystkich i zamykać każdy temat, który równie dobrze może coś wnieść, bądź niektórzy mogą się w nim wypowiedzieć.. co to jest do licha za odpowiedzialność zbiorowa? jak jest kilka rozważnych osób, które mogą prowadzić normalną dysputę to czemu im sprzed nosa coś zabierać z powodu czyjegoś kretyństwa? to chyba samo kretyństwo powinno się karać.. topic w końcu ![]() naaaah... zawsze jakieś nowe tereny to coś dobrego.. hmn.. ale to jest też spora kupa roboty na głowie, łatwiej byłoby chyba mi powiedzieć, czego bym nie chciała zobaczyć, bądź co byłoby miłe, gdyby się działo, ale czego mi tam brak ![]() ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba zwariuję.
Wszyscy krytykują moje tematy. Co, nie można pisać? Wg. wszystkich to forum nie dorosło do tego, by miało użytkowników. Nieprawdaż? Niezupełnie wszystkich, ale osoby, która wypowiedziała się 3 posty wcześniej. Mam dość. Ten temat jest ot tak sobie, żeby porozmawiać, co chcę się zobaczyć w następnym update. Macie rację, najlepiej w ogóle nie zakładać takich tematów. Ale gdyby was słuchać, nie byłoby już forum, bo WSZYSTKIE tematy są krytykowane. Fakestory "Orkowie atakują Rookgaard" Crowala też się tego tyczy. Rozumiecie? D. Mattiz Ostatnio edytowany przez mattiz - 26-10-2005 o 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Spierajcie sie o co tylko chcecie.... ale jakby ludzie nie pisali, to by forum nie bylo.... A co jest dla kogo ciekawe, to nie mnie oceniac....
@ Topic 1) Uwazam ze powinien byc wprowadzony jakis system wojen medzy gildiami... W tej kwestii "skull system" sie całkowicie nie sprawuje. Coś na zasadzie GildiaA wypowiada wojne GildiB. GildiaB akceptuje wyzwanie i od tej pory członkowie przeciwnej gildi mają jakis rodzaj czaszki <np niebieska> i można ich spokojnie lać i rookowac, a nie jak do tej pory łapać unjusty i rs'y, które później "troche" przeszkadzają. 2) Powini cos zrobić z sharingiem postaci... bo jest to conajmniej irytujące... no ale jak nie znajdą jakiegoś sposobu na zautomatyzowanie procesu sprawdzania <a nie znajdą>, to g*wno zrobią, bo mają to poprostu gdzieś... 3) Jakies bzdety typui nowe grafy/bestie/questy/tereny <tiqu sux> jejeje nabiłem posta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wg mnie powinni jeszcze wprowadzic jakies skromne pvp na swiatach non-pvp. CiPsoft planuje wprowadzic juz wojny serwerow. To juz mialo byc w tym updacie ale chyba nie zdazyli. Potwory napewno beda nowe. Jakies super rary tez powinni jeszcze zrobic. No i wprowadzic do gry przedmioty juz przygotowane
![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Hmmm ... moze cos takiego co jest w innych grach tego typu a mianowicie po zabiciu potworka loota moze wyjac TYLKO osoba ktora zabrala mu najwiecej HP(czyli skonczy sie kradzierz loota z potworow), a po 10-15 sekundach item (gdy wlascicel go nie chce) moga go wyjac osoby trzecie
![]() PS. Poprostu nie raz na lagach nie zdazylem wyjac dsm'a i troszke mnie to wkurzalo ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, ja chciałbym żeby w następnym update skasowali tego update.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Stolec uOrkiestra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Major Doomus
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 21
Skille: 18/19
Poziom mag.: 31
|
![]() W następnym updacie chciałbym żeby znowu możnabyło lepić snowballe koło chatki Mikołaja, żeby wild warrior nie hastował, a speary się nie łamały XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Piła
Stan: Niegrający
Imię: Napol
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 31
Poziom mag.: 13
|
![]() Omg
![]() ![]() ![]() Ps.Sorka przezprypadek nacisnalem 2 razy na wyslij odpoweidz ;/ i stworzyly sie 2 posty ;/
Kiedyś Moje Życie Było Hardkorem Dlatego Wole Bardziej Być Przykładem Niz Wzorem Ostatnio edytowany przez Seru :] - 31-10-2005 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Piła
Stan: Niegrający
Imię: Napol
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 31