|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Hmmm... Duzo jest fajnych bannerow... Ale
DEJVO ROX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Teraz odemnie banerki niestety malo profesjonalne i duze
![]() ![]() ![]() EDIT: Zmniejszylem wielkosc i wyszlo to ![]() ![]() TO zrobilem bez tla: ![]() I nowe banner: ![]() I to co sie z nim stalo po zmniejszeniu jego wielkosci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() @Demon of Honor:
Niestety, ale nie widzimy Twojego projektu. Napewno jest ekscytujący, lecz podałeś ścieżke dostępu na swój dysk. Musisz bannerek wrzucić na jakiś serwer i wtedy podać link na forum. Jak to zrobić? Poszukaj na forum w dziale "zdjęcia".
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() ![]() sorra sam do tego doszedłem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Moje komentarze:
@Maniakalny: Krutko, popracuj i to nieźle bo te bannerki niezbytładne ![]() @Qstosh: Pikne, oby tak dalej (gdyby był ruchomy to by było cudo) @Oxygane: Takie sobie, ale żólty najlepszy ze wszytkich! @Androj: Ładny tylko strasznie kolorowy, troche w oczy raźi @Dejvo: Niezły tylko ten "dysko-mag" taki śmiezzny ![]() @Chomik: patrz Qstosh ^ A jeśli chodzi o fragmen Laya, to ładniutki. @Dejvo: Ogniste bannerki, troche mało czytelne (tekst słabo widoczny) @Chomik: Morźny banner: tekst słabo widoczny @RTP: Czeka cie długa praca @Pan Zeneq: Musisz popracować, choć pomysły fajne @sulik: Tekst zcasem słaboczytelny, popraw a będzie GIT! @Vemlekos: ...<no coment>... @ca1z: Taki sobie, może być @Dejvo: Laut, mi się niepodoba @Bofedojo: Pierwszy słaboczytelny, drugi, zniebyt ładny, trzeci (patrz pierwszy) czwarty: kicha, piąty i szusty, piskielowate choś pomysły bystre. PS: wszęcie ten głupi napis. @Demon of Honor: Very Nice ale tekst nieczytelny. Info: To są komentarze moje i tylko moje, nienalerzy ich brać "do serca" bo niemam, żadnego wpływu na wybór banenru. Jestem też gotów znieść każdy komentarz mojich bannerów. JAk ktoś się uprze moge mu na PW dokłądniej wyjaśnić przyczyne swych komentarzy.
![]() |
#28 |
Buuuuu
|
![]() Jako osobnik wykazujacy sie zerowymi zdolnosciami artystycznymi wykozystam to by krytykowac pozostalych:
re: Maniakalny Zabojca 1. Ogolnie taki sobie, ale baner ma zachecac nie odstraszac ludzi - ten napis kojazy mi sie z moim pierwszym komputerem (Comodore 64 ![]() 2. "wtf" absolutnie odpada baner z przeklenstwami. re: Qstosh Jak bys tam zamiast siebie umiescil jakas znana osobowosc (Furumburas, Excodus, Bubble, Steve, itp) to byl by super. re: Oxygane 1-3. Fajne, ale jakos mi sie nie kojaza z Tibia. 4. Zaczal bym z duzej litery Tibia.pl (tak dla zasady), powiekszyl bym o 1 lub 2 punkty trzcionke w pozostalej czesci banera). re: Androj Jak sie tu z autorem nie zgodzic, baner jest nieczytelny. re: Dejvo 1. Minimalnie wiecej akcji plx, zeby zaoszczedzic miejsce moze zmniejszyc ilosc szczegolow w tle? 2-3. Minimalnie zwiekszyc kontrast bo obecne troche sie zlewa ze soba. re: Chomik 1. W Tibie gra duzo nieletnich ![]() 2. Niedzwiedz polarny na szczycie gory lodowej w czasie zamieci snieznej (nic nie widac). re: Flaki A jak by cos jeszcze zrobic a nie tylko wyciac kawalek okna startowego? re: RTP Jakos tak dziwnie wyglada jak by sie litery nie chcialy ci zmiescic czy cos. re: Pan Zenek 1. Wyglada jak "cos" (nie wiadomo co) sklejone w paint. 2. Nawet ciekawy graficznie, ale brakuje mu "tego czegos" re: Sulik Oczywiscie masz zgode autora grafiki wykozystanej w twoim banerze? re: Wieszok 1-5. To samo co Sulik 6. Super, extra ![]() re: Vemlekos no coment re: ca1z Stan tak zeby bylo widac smoka ![]() Obednij kawalek szarego tla po lewej. Posprzataj okolice (widac kawalek worka). re: Bufedojo 1. Przywoluje wspomnienia z wypadku ktory sie zdazyl po pijaku. 2. L w PL jakies takie dziwne (nie czytelne), pozatym z tlem ma ~80k, bez tla wyglada nie ciekawie. 3. Dosyc slaby fotomataz, pozatym animacja sie sypie. Pomysl ogolnie nawet ciekawy, ale musial by nad tym popracowac ktos kto umie sie z grafika obchodzic. re: Demon of Honor Pierwsza mysl jaka przyszla mi do glowy: "O Kur... kolejna reklama lalki Barbie." To nie jest oficjalna wypowiedz teamu Tibia.pl tylko moje wlasne opinie i sugestje
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() A oto moje propozycje:
Baner nr 1: Baner nr 2: Baner nr 3: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Re Gremlin:
A jak by tak pomyśleć i kliknąć na 'Enter Game'... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Ogólnie fajny, nawet mi się podoba, jedyne co psuje wrażenie to ostatni napis (jesli nie chesz jujz ginąc~) A tak b.fajny pomysł ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() @Gremlin: Jeśli chodzi o prawa autorskie, to te normalne grafiki są potęrzne a na bannerkach są ich małe fragmenciki więc niewiem czy by się czepiali
![]() P.S. A kto by się czepiał ?? ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() wow, ne widziałem ostatnie banerka pana npo... yyyy... jak on tam miał.... wiem! wieszoka
![]() ![]() ![]() a ogolnie layout by dejvo rzadzi ![]() ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() @Mleczyk: zrobiłem jak doradzałeś, mam na PCciku zwolnioną wersje (niewiele ale bardziej czytelna( ale narazie nidarady wpakować na serva bo jakiś error, sprubóje wieczorkiem. Ale to mnie dobiło "pana npo... yyyy... jak on tam miał.... wiem! wieszoka"
![]() ![]()
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
Eeee lepszy by był temat "Konkurs nr 1 - PYTANIA I KOMENTARZE". [haczy o plagiat ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Wg mnie świetny Lay, dużo lepszy niż twoje prace w poprzedniej edycji konkursu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Wlasnie tak wyobrazam sobie nasza stronke. Wyrozniajaca sie, jedyna w swoim rodzaju. Bede walczyl zeby taki lay zagoscil tutaj. Masz moje wsparcie Dejvo :*
ps: nadworny grafik tibia.pl ^^
![]() |
#39 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() P.S. Matkus a widzisz im sie podoba 8) |
||
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() chce laya dejvo ale jeszcze poczekajmy az skonczy robić swoje bannerki i laye YON on to miszcz grafiki
|
![]() |
![]() |