|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Poza tym, że bosalowi zaciął się Caps Lock wszystko ładne śliczne i godne pochwały. Choć moim zdaniem miejsce 3 jest najlepsze ;-)).
Btw. Aż dziw bierze, że z gry takiej jak Tibia (pseudo mmorpg) można wysnuwać takie inspiracje i dać tej nudnej grze choć trochę klimatu. To, moim zdaniem, powinno być priorytetem przy wybieraniu zwycięzcy. Ostatnio edytowany przez Thero - 27-10-2005 o 14:33. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Kiedy nastepny konkurs ale jakis "latwiejszy"
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() bardzo ładne prace, nie ma na co narzekać, czepił bym sie tylko kolejności ponieważ najbardziej podoba mi sie obraz który uplasował sie na 3 miejscu, ale to indywidualne zdanie. Ogólnie gratuluje zwycięzcom talentu i odwagi bo odwaga jest potrzeban zeby podzielić sie ze wszystkimi swoimi działami.
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2005
|
![]() Praca na drugim miejscu jest bardzo ładna i dynamiczna, dlatego gratuluje thornik'owi za tak piękną prace.
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() heh gratz dla zwyciescow
poziom byl naprawde wysoki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Ta praca na II miejscu jakaś taka... ehm, za bardzo bajkowa. Moim zdaniem zamiana miejsca II i III
![]() A, i dobrze że nie pospieszyłem się z moim magiem... może się na następny konkurs przyda ^^
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() Mi się najbardziej podoba II mjejsce.(to TYLKO moje zdanie
![]()
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2005
|
![]() Prace naprawde ładne. Gratuluje zwycięzcom xD. Osobiście jestem baaaardzo "smutny" że nie zająłem żadnego miejsca, ale no cóż pewnie nie jeden jeszcze konkurs czeka na fanów tibii.pl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Niegrający
Imię: Blackness Thanatos
Profesja: Sorcerer
Świat: Shivera
Poziom: 33
Skille: 20/25
Poziom mag.: 36
|
![]() SERDECZNIE GRATULUJĘ ZWYCIĘZCOM KONKURSU!!
![]() Ichprace BARDZO mi się podobają (poza jednym, którego nie wymienię żeby nie było...) Może ktoś powie że czepiam się bo nie wygrałem ale mam jedno zastrzeżenie - kategorie prac... Od razu wyjaśniam: prace z różnych kategorii prezentują się na swój szczególny sposób i (wiecie juz do czego dążę...) nie powinno się ich zestawiać... Przykładowo Szkic demona walczącego z rycerzem będzie obfitował w szczegóły i będzie sprawiał bajeczne wrażenie natomiast ten sam szkic pokolorowany utraci to "coś" zato kolor nada mu wyrazu... Podobnie grafika - wystarczy ją opanować i już zrobi się coś lepszego niż rysunek przeciętny (ze zgłoszonych) samemu nie mając większego talentu w grafice - grafika jest po prostu ładniejsza (ja na warsztatach po 3 dniach języka C++ robiłem grafiki [po skończeniu programowania odpreżałem sie robieniem grafik] stołu drewnianego z miską i filiżanką więc co by ktoś po 3 miesiącach samej grafy umiał zrobić?). Zagmatwałem sprawę więc wszystko podsumuję: Może na przyszłość jakieś kategorie prac?
Soon Earth will be ours!! ![]() Tekkaman & Tibia Rulez!! ![]() Wróciłem do gry na początku kwietnia i jakoś mi idzie - hakerstwo to bardzo... brak mi nawet słów - w każdym razie straciłem kasę (głównie zainwestowaną w eq) zbieraną przez 8 miesięcy. Ale nie jest źle - w miesiąc odpracowałem już połowę z 7dmiu miesięcy... |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po konkursie tibia in rl spodziewalem sie ze i ten bedzie prezentowal mizerny poziom
![]() ![]() ![]() ![]()
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Stargard.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Barbara the Lord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mercenaries Incorporated
Świat: Secura
Poziom: 71
Skille: 87/87
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Proszę o kontakt wszystkich nagrodzonych oraz wyróżnionych, potrzebne nam będą dane co do postaci oraz danedo wysyłki nagród oraz oczywiście prace w jak najlepszej jakości. Proszę o kontakt na pw.
ale jak mamy sie zgłośić ?? bo ja niewiem na gg jak tak to jaki numer? prosze o pomoc z gury dziekuje. |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70
|
![]() pw - prywatna wiadomosc na forum tibii
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kudlaty
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 112
Skille: XX/XX
Poziom mag.: 7
|
![]() no coz nie znalalzlem sie na podium ale jedno co moge zrobic to zlozyc gratulacje zwyciescom.
A inni niech sie nie zalamuja, bo znajac team Tibia.pl jeszcze nie jeden konkurs zrobi rownie z atrakcyjnymi nagrodami. ;] p.s. inni tez mieli za***iste prace;] |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() PS: link do pracy Thornika : http://tibia.pl/homepage/konkurs/dteam.jpg i link do mojej pracy http://www.republika.pl/huntowaniedemona/index.html Dostrzegacie podobieństwo? |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Co ja będe pisać !
Zajefajne prace zasłużyliscie na nie ![]() Podoba mi sie ta pierwsza a nawet i ta trzecia ![]() Aż głupio mi sie przyzać ale to mój pierwszy post = / Ech... Będe teraz pisać więcej ! ! ! ![]() |