|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() mam kolege 60 sorca, zalowal jak kupil blue robe. Pomysl logicznie, moze i bedziesz mial mniej capa ale wiecej obrony. Blue robe to gowno, ma o jeden wiecej obrony od Plate Armora, a w plate armorze nawet troll ci hita mzoe zadac.
Crown Armor, ale to tylko moja opinia....
|
![]() |
#22 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Pomysl logicznie, co ci da 2 obrony wiecej gdy kazdy stworek powyzej slima i tak bedzie cie w melee prawie zawsze trafial ? Co za roznica czy dostaniesz 40 czy 44 ?
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Mojim zdaniem na początku lepszy jest Crown Armor poniewaz:
-Do 40 lvlu przewanie sorc nie wali runami bo jest to waste (chociaz powalic w dlki nie zaszkodzi ale mniejsza z tym) -Potwory zadają ci mniej hitów jak bijesz je z bronii -Jest tańsze i łatwiej dostać Blue robe to potem chociaz sorcowie potem expia bez eq (moze w jakims scale armor ale plate zeby te shity typu bugi spidery etc cie nie hitały) a reszta capa to na ringi/runy/ etc... To moje zdanie i nie przejme sie kiedy nastąpi fala spamów Nooob kto wogole ci pozwolil napisac etc.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2006
|
![]() ![]() KUPUJ BLUE ROBE !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Cena obu rzeczy zależy od świata na którym grasz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Trimera
|
![]() @topic to najpierw podsumujmy :
![]() Arm:11 Oz:22 ![]() Arm:13 Oz.99 Więc sam wybierz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Rzeszów--OwNz!-- Ilość postów: ok. 100
Stan: Na Emeryturze
Imię: Klopsik Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Według mnie Blue robe. Masz więcej capa, a to 2 obrony więcej możesz nadrobić tarczą (np. demon shield). Będziesz mógł przy sobie nosić więcej run lub połowę lootu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() Crown Armor to zupełny śmieć dla maga. 2 defa różnicy nie ma żadnego znaczenia przy expieniu, mając 17 shielda i tak nie ma mowy o blokowaniu czegoś silniejszego niż Cyclop. A 100 capa więcej zawsze się przydaje i właściwie Blue Robe to najlepszy arm dla sorca niezależnie od levelu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
|
![]() @up
17 shielda ? -.- ja osobiscie mam 26 shieldingu i 73% do 27... @topic mysle, ze lepsze jest blue robe, poniewaz sorc nie jest blokerem i nie potrzebuje wiekszego arma...a za to wieksza ilosc cap sie bardzo przyda, na runy, manasy czy cos innego.
~~ 13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist 13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Nawet nie mówcie, że c arm jest lepszy dla druta\sorca bo to śmieszne poprostu jest, chyba nawet nie graliście magiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Zewcio
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 70
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
|
![]() ja bym Ci radzil kupic blue robe, na malym lvl i tak nie bedziesz chodzil na potworki, ktore mocno hituja, a na wyzszym lvl - jak to ktos napisal ze 3bp runek nie robi duzej roznicy.... - NIE PRAWDA! 3bp hmm to jest duzo dluzsze expienie/hunt. Wiec.. stanowczo blue robe.
Chociaz raz br sie przydadza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
Imię: Babiloon
Świat: Kyra
Skille: 0.6/1.5
|
![]() Moim zdaniem blue robe. Niektórzy mówili że ma więcej defa, a na początku gry nie atakujesz zbytnio runami. Dobrze, ale wandy w sumie atakują dystansowo. Cap Ci sie bardzo przyda, a co do arma, scarf itd. załatwi sprawe. (Po co Ci crown jak i tak bloczyć nie będziesz??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Profesja: Druid
Świat: Azura
|
![]() Ja mam blue robe i jestem bardzo zadowolona z niego bo mam o wiele wiecej capa...I chlopie kupuj blue robe bo to jest najlepsze dla sorc/druid
~~Pozdro~~
"Czlowiek jest wielki nie przez to, co posiada lecz przez to, kim jest, nie przez to,co ma, lecz przez to, czym dzieli sie z innymi" "Zyje sie po ty by umrzec, umiera sie po to by wiedziec, ze sie zylo" |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Skille: 19/22
Poziom mag.: 33
|
![]() @up szczera prawda blue robe jest najlepsze na sorca/druida i nie jest to zalezne od jego lvla, ja sam nosze blue robe i w nim (nie wiem czemu) dostaje mniejsze hity niz w crown armor ktory mialem wczejsniej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: non-pvp
Poziom: 33
Skille: 70/55
Poziom mag.: 15
|
![]() blue robe jest 100 razy lepszy od crown armor, poniewaz blue robe jest lzejszy o prawie 80 capa wiec mozesz wziasc jeszcze 2 bp runkow!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Toruń
Świat: Guardia
![]() |
![]() Ja na twoim miejscu kupilbym c-arma.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() CHOLERA JASNA
Szlag mnie trafia jak widze takie cos!! Po co odpowiadacie na ten temat skoro zalozyl go dawno temu. Pewnie juz stracil tego b-roba/c-arma i ma w dupie co wy tu piszecie a wy sobie bezmyslnie piszecie odpowiedzi. 4-3 odpowiedzi i po co dopisujecie swoje kolejne!! TAKIE SAME! Dlugo siedze na tym forum, czasem dlugo nei zagladam ale takiego czegos (nie chcialem nikogo obrazac wiec napisalem tak) nie widzialem nigdy. Bezmyslne nabijanie postow niewiadomo w jakim celu!!! Bez komentarza.