![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ja bym prosil takie cos jak ten ostatni wzor tylko ze ciemne tlo i do podpisu ;D
Ah i napis DARK SVEN ew.SVEN
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Maniakalny Dinveth
Profesja: Sorcerer
Gildia: chcialbym, chciaal...
Świat: Elera
Poziom: 15
Skille: 18/21
Poziom mag.: 11
|
![]() Specter, kolory są oki, tylko prosiłem o wzór 1, aha i bez gwiazdki jesli można
bardzo prosze, wszystko oki, tylko wzór nr 1 Ostatnio edytowany przez Rysiek Hood - 02-11-2005 o 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A bez gwiazdki niestety się nie da ![]() @sebcio Nie ułatwiłeś mi ![]() ![]() Ale i tak mam nadzieje że się podoba: ![]() Może być? @Darth Ryba Wiem że kiepskie ale jakoś nie miałem weny-może póżniej poprawie ![]() Pasuje? @Dark Sven Zaraz będzie Edit: Już jest ![]() ![]() Podoba się? Ewentualnie takie: ![]() I jak? Które lepsze?
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 02-11-2005 o 16:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Wzór 4, lekko w prawo, brak odstepow (literki najezdzajace na siebie), cienie mile widziane, tło może być dla mnie ofkoz bordowe. napis to szkodi w kolorach pomaranczowo szarych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jasne, ze moze byc.
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() skąd ściągnąć ten progs ?? na google nieznalazlem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @szkodi
Kur. Ile mam powtarzać żeby za każdym razem pilnie mówić czy wersje do podpisu czy nie? Zrobiłem obydwie ale ostatni raz! Jak jeszcze ktoś nie powie jaką wersje zrobić (chybaże powie że obydwie) to niezrobie żadnej! No dobra, zaczynajmy Normalny: ![]() I wersja podpisowa: ![]() Mogą być czy poprawić?
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() specter,wolałbym aby litery się stykały, ale wszystko inne jest oki, tylko zeby sie stykaly lub nachodzily na siebie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rysiek Hood
ok, zobacze co da się zrobić i wyedytuje posta EDIT: Taadaaaa: ![]() Zadowolony czy znowu poprawiać? ^^
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 02-11-2005 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
![]() |
![]() Ja poprosze o napis Lukis, w wersji podpisowej, wzór 4, kolor żołty. Jeśli chodzi o efekty, to poprosze aby w każdej literce był ogień. (chyba wiesz co mam na myśli)
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Specter, ale chyba jest jeden blad... Wiesz dlaczego? No bo popatrz, do podpisu mozna wsadzic tylko 20kb :/ A te obrazki maja od 20 do 40. Jak sie moderatorzy dopatrza, to koniec z ogladania graffiti w podpisach. Przynajmniej w tej wielkosci.
![]() Ostatnio edytowany przez sebcio - 02-11-2005 o 17:12. Powód: cyferki.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lukis
Ty skolei nie powiedziałeś mi jaki kolor tła, ale o tym nie trąbiłem wieć wybaczam, tylko nie mów że tło badziewne bo specjalnie robiłem 2 wersje: ![]() i druga ![]() Uwaga! Od tej pory kto nie powie mi jakie ma być tło (wybrany kolor lub efekty typu woda, murek (czarny, biały, komiksowy), trucizna jasna lub ciemna, księżyc, kamienie) temu zrobie jaskraworóżowe!!! ![]() EDIT: @up ojej ^^ o tym nie pomyślałem ![]() ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 02-11-2005 o 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hem, moge uzyskac Twoje prawa autorskie na skopiowanie jednej pracy na dysk i pokombinowania z tym?
![]() edit: O jej... Takie cos mi wyszlo, ale totalna kaszana, no nie? A szkoda. ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez sebcio - 02-11-2005 o 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() To mi zrob 3 wzorem napis Konstantynopolitanczykowianeczka
![]() @Edit Tak tak to zarcik... To jak Ci sie nudzi to mozesz mi zrobic napis Matyjasz - 3 wzor ![]() @Edit2 Fajne ![]() Ostatnio edytowany przez Matyjasz - 02-11-2005 o 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() @sebcio
ok, ale tylko jednej ![]() ![]() EDIT: @Matyjasz ty chyba sobie żartujesz...czekam na poważne propozycje ![]() EDIT2: @Matyjasz ![]() Dlaczego różowe? Ostrzegałem kilka postów wcześniej ![]() @all PS. Dla porównania-poprzednie zapisane w .png to w .jpg - waga zmniejszyła się o 4kb a popatrzcie na różnice graficzną
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 02-11-2005 o 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() moje fajne lae prosilbym o podpisowa ( nie bij;D)
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() sorka, zacmiło mnie, chodziło mi o to, zeby litery sie stykaly lub nachodzily lekko na siebie, a reszta jest w porzo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
![]() |
![]() a ja mogłbym prosić o 2 grafiti? Wszystkie w 4 lub 3 wzorze jak Ci wygodnej.
Na jednym napis "Fakolpet" a na drugim "Owl" (kolor czerwony ![]() Jednak wzorem 4 bedzie lepsze ![]() Ostatnio edytowany przez Yarpen Zigrin - 02-11-2005 o 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() A ja moge prosic aKJDHKAUSHDKJAHSDKHASKJDHAKSJ <- w wszystkich kolorach,ksztaltach... j/k
Jesli mozesz zrobic Manchester United najlepiej stylem 4 i na czerwono plx0r a tlo takie plomienie plx plx. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
![]() |
![]() Wszystko ok, ale prosiłem, o wersje podpisową
![]()