|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Jasło
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mnie plate armor wypadł po około 30 zabitych valkiriach , ale chyba miałem niezłe szczęście. Później próbowałem jeszcze raz , zabiłem okolo 50 valkiri ale nic cennego nie wypadło. Tak poza tematem dark helmet wypadł mi z 2 cyca którego zabiłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja zacytuje kolege:
"Ty to masz k***a farta" I chyba tak jest jak czytam wasze posty jak ide na valkirie to przez godzine lotuje ze 2 p-army ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Zachod slonca
|
![]() Mi sie trafilo 2 razy na pol roku miedzy carlin a AB
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() jak jestes knightem to idz na amazon camp i poziedz z godz powinna wypasc tylko bij valkirie ja bylem z 2 kolegami na valkiriach to nam po 30 min 2 pleity wypadly(mieldismy 14 lv) ostaniio tak sobie poszlem na valkirie mowie zaobacze moze bede mial farta i na 1 valkirie trafilem idz zawsze warto prubowac
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Imię: Devil Snake Max
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Honera
Poziom: 26
Skille: 61/46
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() mi ani razu nie wypadl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
![]() |
![]() mi ostatnio jak zaczolem grac na novej za pierwszym razem wypadl mi plate armor
![]() a jeszcze jedno na novej z becholdera za pierwszym razem mi becholder shield wypadlo, przy pierwszej zabitej tarantulli time ring, przy pierwszym GSie K-legi, przy pierwszej wizycei w katedrze okolo 3h wypadly mi 4 war kammery, kiedys znalazlem pod thais cialo z Vamp shieldem, bp SD i z 500gp, tylko ze smoka jak narazie najleprze co mi wypadlo to plate legi ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Andrew - 19-11-2005 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mi wypadły 2-3 protection amulety i plate armor.
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Refugia
|
![]() Mi gdzies tak na 30 valkirii wyopadly 2 plate armory i 2 protection amulety... a jeszcze taki gostek sie podniecal ze mu z valkirii wypadl plate armor to mu za***alem ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Plate armor raz na 30-50 valkirii. Według mnie zwiększa się też szansa, jeśli zabijając stworka dostaniesz lvl up'a. Ja już tak 2 razy miałem akurat na valkirii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fellowship of Raven
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Mi 2 razy wypadł, ale nie zabijam zbyt dużo Valkyrie...
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Imię: Lord Antrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 44
|
![]() Mi 2 razy w zyciu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
ta a teraz zacytuje jak ktos to powiedzial "a pozniej sie zadzwonil budzik i musiales isc do szkoly..." czlowieku pomysl nikt Ci nie uwierzy a wiesz ja na 1 demonie w zyciu wypadla MPA a na 2 Golden Legi.... Topic: Ja niegdy na valkirie nie polowalem a jak polowalem to i tak nie wypadl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
|
![]() Ja spędziłem trochę czasu w Amazon Camp koło Venore i praktycznie za każdym razem jak tam huciłem to lootowałem p-arm. Kwestia szczęścia. Tak samo mam z life ring z Ghouli, lecą garściami, a np. wylootowałem tylko jeden posion dagger mimo, że zabiłem hordę Orc Warriorów. Moim zdaniem nie ma jakiegoś utartego schematu ile trzeba zabić Valkirii żeby poleciał p-arm - jak już pisałem - kwestia szczęścia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Re UP
CO??? Life ring garściami?? ja godzinami siedze w ghostlandzie tłukąc ghoule i mi jak narazie jeden wypadł XD ![]() ![]() Choć moge powiedzieć jedno. Jak dawniej chodziłem na ghoule sorcem to mi ich dużo wypadało choć ich nie potrzebowałem, a jak były potrzebne to żadnego zlootować nie szło... no ale tak chyba jest zawsze albo to ja mam pecha ![]() (sorry za offtop)
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Jest jeden sposób - zaraz po save serwera pierwsza Valkiria którą wogóle zabije się na serwerze wyrzuca p-arm. Tylko trudno być tym pierwszym (ja czekam przy spawnie , wywala mnie, wracam i zawsze wypadał p-arm
![]()
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Druid
Świat: Askara
![]() |
![]() Mi nigdy nie wypadł ani p-arm ani amulet. Ale sprawdze twój sposób. Bardzoi jestem ciekaw czy to działa bo jeśli tak to spox.........codziennie p arm
![]()
Złapię cię za moment i zdobędę "wanzaj" Sprowadzony do parteru przytrzymam cię parę sekund Pora na duszenie, czy wytrzymasz na bezdechu? (Mate) Sędzia przerywa znam komendę Poprawiam czarny pas, który niebawem zdobędę Mów do mnie mistrzu bo od tego nie odejdę Mam przyzwyczajenia, nawyki ich nie zmienię Z dumą się odnoszę, jeśli przegram cię docenię A na razie prowadzenie, poszarpana judoka "Onomato" na podium z wiarą w siebie i Boga |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: Nisko
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 62
|
![]() hehe mi wypadl kilka razy amulet ale p-arm nigdy
![]() ![]()
Bede pamietal o Was nie zapomne Dzieki za wsparcie i wszelka cierpliwosc Tu w moim sercu ciagle kwitnie milosc Wybór przyjaciól na jakosc nie na ilosc Jeden za wszystkich czy radosc czy meka Tym co odeszli na zawsze pamiec swieta |
![]() |
![]() |