Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-11-2005, 20:18   #21
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

@UP
Oblicz ze wplywy z pacc, kubkow itp to nie tylko zyski, trzeba cos zainwestowac i jest wiele innych kosztow
Cytuj:
Powiem to że kurde nie wiedziałem że ten serwer tyle kosztuje i to że zmiana przeglądarki nic nie dała ... próbowałem aż 4 różne i NIC ! I jeszcze powiem że te głupie krzyżyki (żęby zamknąć reklamę) są małe i trudno se trafić
a moze nalezalo by jeszcze odpowiednio skonfigurowac dana przeglądarke? sprawdzic czy jest nowasza wersja itp? myslisz ze wystarczy zainstalowac i juz?

Cytuj:
A teraz mamy 3 maszyny (1 na baze danych + 2 na serwer), każda ma 2 procki P4 4.2Ghz, 2GB Ramu i cholernie szybkie HDD (nie muszą na szczęście być duże)
0.o, widzialem ze musicie miec dobre kompy, ale tego sie nie spodziewalem, niezle niezle, co do reklam to wlaczylem pod IE i mi jedno okienko wyskoczylo z reklama, wystarczylo raz kliknac i po klopocie, czy to tak wiele?

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 09-11-2005 o 20:24.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania