|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezle, ale masz blad ortograficzny nie "minol" a minął
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
ahhhh przysneło mi sie... więc, Odpoczynek... wiesz czemu ? Rób sobie non-stop grafiki jednej treści w zacinającym się jak cholera kompie... nie wiadomo kiedy się resetującym (Sam sie resetuje -.- ) itp -.- ... A to robie to to nie wymaga żadnej prawie że interwencji z mej strony... . @Burakou: Tak, nie zgadles, nie robie fake'ow gdzie sa super bohaterowie... chociaz bogowie to bogowie, tez maja swych wrogow itp... ale raczej watpie by ktos im tam przeszkadzal... zobaczysz na mierze 2 kolejnych części . |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() *BUMP*
Oto druga część, troche inna niż w planach ale ok... : 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8) ![]() 9) ![]() 10) ![]() 11) Zapomniałem powiększyć -.-, powiekszyłem teraz po dodaniu wyrazów... heh... . ![]() Występuje tam jeszcze pare literówek.. ale cóż ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Aaaaa....Hahahahaaa... Możę się i mylę, ale sam Avager zaczerpnął cząsteczkę z mojego pomysłu... Heh, mój Fake: "Niektórzy mówili że był Świętym człowiekiem, lecz stał się zły; i przyjął imię Dark Sven"...
![]() ![]() ![]() Ocena ![]() Na wpierw: NOOOOOOOOOOOO NIEEEEEEEE KIEDY TO WRESZCIE SIĘ SKOŃCZY.... POMYŚLMY.... HD, FOI(Nie wiem jak wam, ale mi się kojarzy mi się z "Fuj"), CP, JAKIEŚ TAKIE GÓWIENKO(Nie pamiętam tytułu) CO TAM BYŁY FE, HD:SA... A TERAZ JESZCZE TO... WEŹ ZRÓB W PODPISIE SPIS TREŚCI TWOICH FAKE'ÓW WSZYSTKICH. TEGO I SA MAM NADZIEJĘ NIE UTOPISZ... . Ok. Główna ocena: Fabuła:7/10 Grafika:Co tam dużo gadać Efekty Specjalne: Też o czym gadać Dodatkowe +/-: Za dużo ++ów by mówić... Ogólnie: Znowu świetnie :| Avager jak zwykle daje pokaz Swoich możliwości...
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() NIE PODOBA MI SIE! ( nie no fajne ale zrob nastepny odcinek Space Army plx?)
|
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Jest w tym troche humoru
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Rob dalej plx.z wiadomo jakich celow
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
up up: Dokończe SA -.- ... mówiłem że zrobie 1 Fake główny (SA) i 1 Pod Fake (ten). down: tak.... zapomnaiłem sprawdzić czy ktoś przypadkiem szybciej niz ja nie odpisal ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 08-11-2005 o 20:38. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() jezeli up bylo kierowane do mnie to:
przeciez wiem;p tak tylko zartuje |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Ten fake...WYMIATA!!
Fabuła 7/10 Niestety, dużo podobnych fakeów było... Grafika 10/10 Poprostu... DOSKONAŁĄ! Humor 6/10 Niema aż tak dużo smiechu ![]() EDIT: Chciałbym rysować tak jak ty, Avager ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Wykonanie extra ale akcja...Nic sie nie dzieje.Mam nadzieje ze szybko sie rozkreci.
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Avager, trudno jest zobaczyc,powiedz, czy Dark Sven ma outfit GMa tylko ze czarny?
![]()
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Pewnie czarny...
PS. niepamiętam gdzie, ale gdzieś podawałeś wymagania swojego gruchota.., Ale nie martw się, ja mam jeszcze gorzej ![]() Geforce 2 MX 100/200 (identyko jak ty ![]() 1,2 Ghz (200 mhz więcej) 128 MB Ram (mniej ![]() Dobra, idę kombinować w PS ![]() Następną część plz ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wypas
![]() ![]() Ocen : 12/10 xD Pozdr0
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Wspaniałe... Wyczadziście ładnie zrobione, nawet lepszy pomysł niż SA
![]() Jak łatwo ci to przychodzi, to rób TEN fake masowo! |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Avager znowu roxuje! Druga czesc o niebo lepsza od pierwszej. Tym razem... CZLOWIEK RULLLLEZZZ
25/5
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() Kuu**** to jest Pie**** OTS, to jest za ładne żeby bylo prawdziwe!!!
ps. to komplement jak by co...
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: się biorą dzieci?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Xitev
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: ;(
Świat: Harmonia
Poziom: ;)
Skille: to sorc
![]() |
![]() Ej zajmij się tamtym ""Humans Doom Space Army""-HDSA-(brzmi jak nazwa nowego domestosa xD) a nie zaczynasz następny
![]() i tak jestes świetny ![]() ![]()
oto kacik humoru inteligentnego tylko dla ludzi 150+iq tom'ash:ej sven wczoraj wdepnolem w gowno,smieszne nie??buahahahahha Sven:ale smieszne ahahahahah buahahhahaah lol rolf byl to kacik chumoru inteligentnego losux rulez!!!!! |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Imię: Luczniczka
Świat: Maple Story
Poziom: 18
Skille: 13(luck
|
![]() Naprawde Super przez duże "s"
![]() ![]() ![]() Ej stwórz jakąś kobiete o imieniu Kitka ![]() ![]()
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()