Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-11-2005, 07:47   #21
sebcio
Użytkownik Forum

sebcio's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.

Stan: Na emeryturze
sebcio ma numer GG 6.4.7.0.0.8.1
Domyślny

Czesciowo.
Kiedys nienawidzilem Niemcow, ale przeszlo mi juz to.
Co do gejow i lesbijek... Niech robia co chca ale nie na moich oczach...
Murzyni, Azjaci, Muzulmanie... - ok.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-11-2005, 07:52   #22
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Spotkałem w moim życiu niejednego murzyna (nie wiem skąd we Włocławku, ale jak masz dobry dzień to możesz spotkać). Przechodzę jak obok normalnego człowieka (ba! To jest normalny człowiek), ale idioci „polaczki”, oczywiście muszą wyszczerzać na ludzi innych niech oni gały i się zadziwiać. Pamiętam jak szedłem na szkolne przedstawienie niewyspany (włosy we wszystkie 4 strony świata, szabla bez "etui"[jak to nazwała woźna, litości!]). Patrzyli się na mnie jakbym co najmniej chciał pchnąć ich tym scyzorykiem w samo serce. Pamiętam też jak kiedyś coś się popsuło z naszym family wehikułem. Starszy bawi się kijakiem w silniku (tak, tak, fiat 126p ;-))). Nie byłoby w tym nic dziwnego, że każdy kto przechodził gapił się jakby pierwszy raz w życiu samochód widział. Wniosek? Ludzie są głupi; nie akceptują niczego co jest choć trochę inne od nich. To, moim zdaniem, bardzo ograniczone myślenie. Jak jest ze mną? Nie to żebym jakoś specjalnie akceptował, żebym tolerował; ale mnie to po prostu nie obchodzi. Bo co mi kvrwa do lesbijki/geja/****a czy innego "pośmiewiska". Niech robi co chce, dopóki mogę się czuć bezpieczny i nikt, ani nic nie ucierpi na tym, że idzie 2 gejów za rękę (raz w życiu widziałem...), nie toleruję natomiast adopcji w takim przypadku; dziecko nie po to wychodziło z bagna żeby je władowali w jeszcze większe (bo jak ono może się w przyszłości czuć?). Diametralnie sprawa się zmienia, kiedy chodzi o prawdziwe zboczenia (zoofilia itd. wtedy wiadomo, że człowiek nie urodził się innym, tylko chorym).
Takie jestem moje zdanie. ; )
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 07:57   #23
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Pod względem rasistowskim itp szanuję wszystkich, ponieważ to nie od nich zależy gdzie się urodzili, jaki mają kolor skóry itp. Co do homoseksualistów jest gorzej, ale nie okazuję tego, po prostu są jacy są i nie mogę ich za to tępić, a to, że trochę to dla mnie dziwne, to już mój biznes. Ale nie szanuję ludzi, którzy nie toleruję ludzi chamskich, złośliwych itp itp którzy poprostu wkur... denerwują mnie zachowaniem. Najbardziej jednak nie toleruję rasistów. Nikt nie jest całkowicie tolerancyjny i nikt nie będzie, bo każdy z nas jest człowiekiem.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 08:27   #24
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

@Thero:

Chociazby tak:

Cytuj:
Psychologom, którzy przepowiadają zaburzenia emocjonalne dzieci żyjących poza trójkątem Edypa, 16-letnia Agathe, od kołyski wychowywana przez dwie matki, odpowiada: „Za dwadzieścia lat nikomu takie obawy nie przyjdą nawet do głowy”. Licealistka uważa, że niczym nie różni się od kolegów i jest tak samo szczęśliwa, choć zdarzało się jej cierpieć z powodu głupich żartów. „W takim momencie miałam żal do mam, uważałam je za egoistki – wyznaje. – Potem odkrywałam dobre strony takiego sposobu życia, nauczyło mnie ono otwartości na świat i tolerancji”
Cytuj:
„Cierpiałam nie dlatego, że byłam wychowywana przez dwie kochające się kobiety, ale dlatego, że nie powiedziano mi prawdy” – wspomina Claire Breton. Dzisiaj ma 28 lat, chłopaka i wydaną książkę „Mam dwie mamy, to tajemnica”
Teksty pochodza z TEGO artykułu. Polecam.

Jak widzisz one wcale nie czuja sie zle. Jedna wychowana przez dwie kobiet ma nawet CHLOPAKA. Wiec jednak zyje normalnie.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 11:58   #25
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Nie toleruje skrajnej glupoty, rasizmu, nieuzasadnionej przemocy, zboczencow.
BTW. W czasie wakacji pomagalem czasami mamie w restauracji. W tym czasie stolowali sie tam niepelnosprawni sportowcy z Kataru. Jesli chodzi o kulture to znacznie przewyzszali wielu rodzimych klientow ;p.
stary 10-11-2005, 11:59   #26
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Strzałka

Żaden człowiek nie jest w pełni tolerancyjny. Gdyby był, tolerował by terrorystów, pedofili i gwałcicieli. Ale to jest sprzeczne z moralnością, więc wykluczenie rzeczy niemoralnych z tolerancji zmniejsza zakres tolerancyjności, więc człowiek nie jest w pełni tolerancyjny. I to kółeczko się zamyka.

Co do homofobii - znam jednego geja i dwie lesbijki, cała trójka to normalni ludzie - tyle, że wolą przedstawicieli swojej płci. WoGle czegoś takiego jak homofobia nie byłoby, gdyby nie stuknięci, homoseksualni bojownicy o tolerancję. Bycie gejem tudzież lesbijką jest IMO czymś normalnym i nie należy się z tym obnosić... Byłbym jedynie przeciw posiadaniu dzieci przez lesbijki i gejów - bo do homoseksualności się dorasta i jest to odejście od pierwotnego heteroseksualizmu, dlatego byłbym na niet raczej. Niech człowiek sam się przekona, czy woli chłopców, czy dziewczynki, bo gej/lesbijka swego dziecka na kogoś innego niż geja/lesbijkę nie wychowa (chociaż zdarzają się wyjątki).
O ile bi, hetero i homoseksualność toleruję, to jednak mówię stanowcze "Nie" pedofilom, nekrofilom i zoofilom. Takich ludzi to tylko wieszać... Jeśli nie potrafią się spełnić seksualnie w życiu, to gwałcą dzieci, trupy i kotki. Dżizas...

Co do koloru skóry - znam jedną murzynkę. I co? Normalna dziewczyna...
Co do wyznania - nie jestem w stanie tylko zaakceptować sekt, bo to chore wyłudzanie pieniędzy i ogłupianie łatwowiernych...
stary 10-11-2005, 12:55   #27
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Jestem częściowo tolerancyjny.Nie mam nic do Żydów,Murzynów i innych "odmieńców",ale za to nienawidze Niemców.Jak jakiegoś widze to poprosu bierze mnie obrzydzenie...
stary 10-11-2005, 13:19   #28
Maciosek
Użytkownik Forum

Maciosek's Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spiney
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Maciosek ma numer GG 1513626
Domyślny

Może jestem, ale weźmy takich moich "niewyrzytych" lub "napalonych" kumpli. Dziewczyny zakładają spódniczki jak jest apel itp. to poprostu moi koledzy podnoszą spódniczki i zagladają...

Teraz bardziej pod topic:

Murzyni - tak
Japończycy - tak
inni z tego typu ^ - tak
geje - niezbyt
lezbijki - tak...
pedały - jestem na nie...
pedofil - nie
nekrofil - a niech se gwałci trupy, co mnie to obchodzi
zoofil - nie jeszce mi psa zgwałci
inne religie - respect
żule - nie ! xD

Jeśli kto coś do mnie ma to niech się podzieli...
Maciosek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 13:23   #29
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Bycie gejem tudzież lesbijką jest IMO czymś normalnym
Nie Ghost, homoseksualizm NIE jest normalny. Normalne jest to, ze trawa jest zielona, ze ptaszki lataja sobie po niebie, czy to, ze czlowiek rodzi sie heteroseksualny, tak samo jak i inne zwierzeta, co jest calkowicie zgodne z natura. Nienaturalny jest poped do osobnikow tej samej plci, a zatem NIE jest to normalne. Mozesz to tolerowac, mozesz to akceptowac, ba, mozesz nawet nie miec najmniejszych problemow z osobnikami homo, ale nie mow mi, ze homoseksualizm jest NORMALNY, bo imo w tym momencie gadasz glupoty.
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 13:23   #30
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciosek
geje - niezbyt
(...)
pedały - jestem na nie...
Tak... yhym... jasne... A wiesz, ze to to samo?

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 10-11-2005 o 13:25.
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 13:24   #31
gorgi
Użytkownik Forum

gorgi's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!

gorgi ma numer GG 3064753
Domyślny

TAK
Pedał też człowiek i jeść musi
do murzynów nic nie mam
mulatem sam jestem wiec wiecie
gorgi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 13:55   #32
Neltharion
Użytkownik Forum

Neltharion's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Sin City

Imię: Neltharion
Świat: Furora
Poziom: 60
Neltharion ma numer GG 3324941
Domyślny

@Maciosek
Żuli,meneli czy innych wesolych panow to sie nie czepiaj bo powiem, ze taki zulek ma czasami wieksza kulture niz wiekszosc z nas !

Nie wiem czy wiecie ale nasz nowy kochany PiSowski rzad jest strasznie anty homoseksualista i zakazal organizacji "Marszu Milosci" Co prawda mnie to nie obchodzi zbytnio ale jak widzimy nasz rzad jest bardzo nie tolerancyjny... A przeciez jednym z warunkow wejscia Polski do UE bylo poszanowanie praw czlowiek - czyli tym samym tolerowac homoseksualistow jak zwyklych szarych Kowalskich ! Ale niestety tak juz jest w Polsce :/ Tolerancja stoji na bardzo niskim poziomie ! Podam taki przykladzik : W Angli czlowiek z dredami, kolczykami na calej twarzy moze bez problemu znalesc praciea w polsce patrza na niego jak na swira i odprawiaja z kwitkiem. Moja kolezanka miala dredy ale dyrektorka szkoly do ktorej chodzila kazala sciac jej dredy ! No i biedaczka musiala je sciac bo inaczej zostala by wyrzucona ze szkoly Albo jak Polacy widza bezdomnego to odrazu widza w nim narkomana i pijaka a nie normalnego czlowieka ktory nie ma domu i nie poszczescilo mu sie w zyciu

Ostatnio edytowany przez Neltharion - 10-11-2005 o 13:56.
Neltharion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 14:00   #33
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Nie wiem czy wiecie ale nasz nowy kochany PiSowski rzad jest strasznie anty homoseksualista i zakazal organizacji "Marszu Milosci"
wiem, akceptuje, popieram. Jak chca byc tacy "rowni i normalni jak inni ludzie", to nie musza sie obnosic swoja homoseksualnoscia poprzez organizowanie parad w centrum stolicy. Jezeli chca byc traktowani normalnie, to niech sie zachowuja normalnie. Normalni ludzie nie paraduja po miescie gloszac na prawo i lewo ze sa normalni.
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 14:00   #34
Lass
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidunio
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 42
Skille: 68/66
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neltharion
Hehe widze ze temat jak narazie idzie dobrym tempem wiec THX za to ze mi pomagacie

Jak wszyscy wiedza kazdy czlowiek jest inny i to tez nalezy uszanowac niektorzy jak ja nie lubia gejow a niektorzy nie lubia np. Murzynow. Wiec nie tyrajcie mnie za to, ze ich nie lubie tylko uszanujcie moja wypowiedz

@Lass - no czesciowo za to niemcow nie lubie a to co powiedziales " im wmawiali, że to Polacy zaczęli wojnę..." smierdzi mi tu Codename Panzer ( jesli wiecie o co chodzi to domyslacie sie dlaczego mi to smierdzi :S )
Btw. Przepraszam, ze uzylem zwortu PLX. To przez, ze Tibia zrzarla mi mozg !
Huhu, mi też śmierdzi codename'm ^.^ ale tak było naprawdę... mówię o szeregowcach, a nie o jakimś reichsfuhrer-ss Himmlerze oczywiście...

Ivul skillz0r trejn mode on (till 75)...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dezewov
Mam 2501 lvl i mam mpa i noob legs i mjek sdfjklfdjn srape bac***eta heya banana hasdas i wymiatam zabije forum wasze moim sdekum i benzynow beolowioa
Lass jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 14:04   #35
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

Ja jestem z reguły tolerancyjny, ale zdażają się wyjątki. Najbardziej denerwują mnie powalone coś w rodzaju religii. Czytałem w internecie o takich co uważają makaron za bóstwo. To już jest drobna przesada, i dla takich nie jestem tolerancyjny.

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up
Radek 666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 14:24   #36
djkuter
Użytkownik Forum

djkuter's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!

Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do djkuter djkuter ma numer GG 3596971 djkuter ma login Tlenu laik6@tlen.pl Adres Jabbera do djkuter Send a message via Skype™ to djkuter
Domyślny

Pedałow nie toleruję i o tym otwarcie mówię.
Inny kolor skóry - króry ch*j wymyślił rasizm. Chodze do klasy z Azjatką, a w mojeje szkole jest kilku murzynów i wiekszość z nich to równi kolesie.
Inna religia - proszę bardzo, tylko niech nie detonują bomb i nie naruszają praw mojej religii.
Inna subkultura - proszę bardzo. Sam nie jestem w żadnej (choć już ktoś mnie chciał zaliczyć do skinów)
Inna narodowość - Proszę bardzo. Do Niemców, Żydów i Cyganów nic nie mam. Tylko niech nie działą na szkodę Polski.
stary 10-11-2005, 15:38   #37
Pogromca pk
Zbanowany

Pogromca pk's Avatar

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji

Domyślny

Jestem nietolerancyjny i dobrze mi z tym. Nie toleruję pedofili, zboczencow, feministek, zwolennikow aborcji, komunistow, rydzyka, urbana i masy innych rzeczy, zachowan i ludzi, ktorzy nie chca podporzadkowac sie mojej nieomylnej ocenie tego co dobre a co zle.

Nie toleruję tez ludzi, ktorzy tolerują to, czego ja nie toleruję. ^___^

Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 10-11-2005 o 15:39.
Pogromca pk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 15:45   #38
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2005
Lokacja: Doki...

Stan: Aktywny gracz
Wyślij wiadomość przez ICQ do Rohen Rohen ma numer GG 8666502 Rohen ma login Tlenu Tlen is stupid Adres Jabbera do Rohen
Domyślny

Nie toleruję pedofilów, pedałów, pier****nych żółtków którzy zjadają zwierzęta , polawań na różne zwierzęta z okazji "sportu", n00bów, polaczków, thiefów, damskich bokserów (chyba, że naprawde nabroiła, ale nie za mocno), katów (co katują małe dzieci), osame bin ladena, leppera, pseudo kibiców...
Sarki za blody aly mam dyslekcje, downa, wodoglawie, hifa, ejca, raka piersi, podraznienia macicki, porozenie mozgowe, ajchaimera, chorobe wscioklych krow, wscieklozne, parkonsne, padaczki, paraliz glywy, ptasko grype, wade serco, jedna nogy krutsza od drugijo metr.
Zaluje ze jestem Polakiem...
Rohen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 15:56   #39
Kuryca
Użytkownik Forum

Kuryca's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Kuryca ma numer GG 6659298
Domyślny

Nie jestem rasistą, ani innym typem ludzi. Nawet lubię sympatycznych Murzynów . Do Niemców (w tych czasach, nie za III rzeszy) , Żydów nic, a nic nie mam. Do tych, co mają kompleksy też dobrze podchodzę.
Komunistów i złodziei (rabusiów, dilerów, narkomanów etc.) niezbyt toleruję...
Co do homoseksualistów, to jednak ich baaardzo nie toleruję. Może ewentualnie takich lekkich, ale nie już prawdziwych gejów i lesbijek, co się ruchają co dzień, I kręcą filmy na dodatek :/
Jestem przez to w połowie tolerancyjny, chociaż nie wiem czy nietolerowanie zła jest nietolerancją.

Ostatnio edytowany przez Kuryca - 10-11-2005 o 15:59.
Kuryca jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2005, 16:17   #40
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rohen
Nie toleruję pedałów
Czemu nie tolerujesz, skoro taki pedal nikomu nie szkodzi?

Cytuj:
pier****nych żółtków którzy zjadają zwierzęta
Jako rasowy wegetarianin, nie jesz kaczek/krolikow/krow/swin/kur/ryb.
Cytuj:
polawań na różne zwierzęta z okazji "sportu"
Tak czy siak, zwierzeta zostaja zjadane.
Cytuj:
leppera
Czlowiek, jak kazdy inny, z radykalnymi pogladami na temat rzadu, chociaz i tak przekrety trzaska

Cos strasznie malo toleracyjnych ludzi tutaj jest...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania