|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() No nareszcie ;] Po restarcie servera o 9:25 udalo mi sie zalogowac na moja ulubiona postac. Oto kilka screenow jak sie zabawialem ;]:
Hmm tutaj przy***al sie jakis kolo z non-pvp za to ze zabilem jakiegos 20 knighta: ![]() Tu przywalilo sie juz wiecej osob: ![]() I tak mnie bili: ![]() ...i bili: ![]() Aż mi się zaciął Uosu i pozwolilem im się zabić... P.S: Bili mnie ladne 40 sekund. Porażka żeby w tyle osób (kilka 40+ ek) nie móc zabić 27 palka bez shielda... I jakby mi się nie zaciął uosu oraz nie kończyły uhy toby mnie lali do teraz. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Wrocław :>
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 21
Skille: --/--
Poziom mag.: 4
|
![]() \/ To chyba nie wymaga komenta ?
![]() /\ ![]() Jedyne moje zalogowanie , drutem ... ![]() GM \/ ![]() Srry , że nie mam więcej ale tylko 2 minuty drutem na servie przeżyłem >.< PS: narazie jestem 302 wkolejce moim rookstayerem... |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odkryl ktos jakies nowe miejsca? itemki? (nie wiem czy juz na tescie one sa ale sie pytam)
aaa i zeby nie bylo offtopic ![]() Ostatnio edytowany przez thewojtek - 12-11-2005 o 10:15. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Shedii - 12-11-2005 o 10:28. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Elvish Master
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
![]() Narazie tylko 1 ss
![]() ![]() Byly 2 razy own3d ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thazol
Gildia: Holy Justice
Świat: Solera
Poziom: 41
Skille: 80/60
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() no to more screans plx ;]
no i moj cudowny loot mms i pozniej rh xD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Elbląg
Imię: Turin Tizer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Death Assassins
Poziom: 105
Skille: 19/24
Poziom mag.: 70
|
![]() Test Server... Nie chce mi sie specjalnie opowiadac... Caly czas byla jazda na maxa dlatego SSy sa z tych najspokojniejszych momentów. Zanim zaczalem PKowac poszedlem i wzialem na solo draga + DL xD (Knightem) Demony byly zajete wiec nie udalo mi sie blokowac ;'/
Podsumowanie test servera: 15 fragów (tzn. zabilem 15 osób) Turin Tizer = Red Skull Kakofoniks = Red Skull Account banished. Z tego fraga sie najbardziej cieszylem! Zabilem Noxedy'ego... Tego idiote który zawsze kradl mi loota ze scarabów i ogólnie rzecz biorac przeszkadzal podczas expienia xD ![]() Po Ankrahmun przyszedl czas na Darashie... Oj tam sie dzialo xD Tutaj macie urywek tej akcji ;] ![]() Trzeba bylo nie zadzierac ![]() ![]() Tutaj ladny trap przy stateczku na darashii xD ![]() A tutaj jakis typek myslal ze jak powie "Don't kill me" to ja go poslucham... Oto efekt: ![]() A tutaj pierwszy frag sorcem xD ![]() Haahahaah, 11lvl druid i mial skulla... No to nie wytrzymalem xD Na strzala z SD poszedl ![]() ![]() Tutaj fragment akcji w Thais, ale dopiero jak udalo mi sie schronic w bezpiecznym miejscu xD Przydal sie wtedy Stone Skin Amulet i Fabi~ który mnie uleczył w ostatniej chwili (thx ![]() Pozniej byly jeszcze stada wrl'i ale juz nie bylo czasu na robienie SSów ![]() ![]() Tadadam! I oto zapracowalem na Red Skull'a xD ![]() Tutaj tragiczny trap Goplany... Poszlo mi 6 bp uh na leczenie jej, ale w koncu uhy sie skonczyly... ![]() ![]()
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Elbląg
Imię: Turin Tizer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Death Assassins
Poziom: 105
Skille: 19/24
Poziom mag.: 70
|
![]() Kolejny frag sorcem xD Feel the power of SDs
![]() ![]() SD rOx! ![]() No i kolejna ofiara moich SDków ![]() Tutaj jakis h lvl knight wpadl w pulapke... Dzielnie sie trzymal, ale w koncu skonczyly mu sie UHy ![]() Nie no... Nie ma to jak moje SDki xD ![]() A co tu duzo gadac? Kolejna ofiara xD ![]() I kolejna... ![]() I tu sie zaczelo ![]() 21:41 Warning! The murder of Avater Armanio was not justified. 21:41 Warning! The murder of Wizzard of Darknes was not justified. 21:41 Warning! The murder of Irlotra Allin was not justified. 3 naraz xD ![]() Juz nie mialem runek... I po prostu juz mi sie nie chcialo xD ![]() No i oczywiscie na koniec mojej przygody z test server'em: ![]() Nie ma to jak masowe PKowanie xD Zabawa byla cudna ![]() ![]()
#31 |
Użytkownik Forum
Imię: Elvish Master
Świat: Hiberna
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
![]() Napstrykalem 60 + zdjęc ale niehchce mi sie dodawac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tyle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() You see an amazon helmet (Arm:7)
![]()
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() ![]() Moj Scren z ostatniej przygody na Tescie xD niespodziewanie spotkalem 160+ pana :| Red skull Rox..aa ten Alfonsik Ladne ue Sadził xD |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() heheh kolejny noobek padl, za duzo bylo textow typu julera noob ,julera owned na tibi.com.
![]() Tym razem wygrali pk ![]() ![]()
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() PO DRODZE!:d
![]() CO TO ZA DZIADYGA?? HE GONNA DIE?? ![]() ![]() THE ROOF IS ON FIRE:d!! ![]() WYGINAM ŚMIAŁO CIALO DLA MNIE TO?? ![]() MAŁO MAŁO!!! <CO ZA GŁUPEK Z WHITE SKULLEM NAS WALI Z SD!!??> ![]() ENERGY MYX:d ![]() 365 Z LAPKI:d ![]() OWNED , GS ONLY!! <FULL ATTACK> 3 EK ![]() ![]() A TEGO GLUPKA CO NAS WALIL SDKAMI TO TROCHE POGONILEM I DLATEGO MAM MNEIJ EXPA:d POSZLO MI 2BP UH TO SADZE ZE INNYM PODOBNIE:d
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Poziom: 312
|
![]() Po okolo 50 godzinach gry i po 7 smierciach sytułacja wyglada tak:
![]() Pozdrawiam z testa, Bebi~ P.S. Prosze nie piszcie na tescie w stylu " masz jakies itemy?????", bo mam inne rzeczy na glowie ;-)
#37 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() http://members.lycos.co.uk/dwimenordeqel/testserver/
& http://members.lycos.co.uk/dwimenord...ver/test%20cd/ Sporo zdjęć z test servera w moim wykonaniu. Ogólnie bez ładu i bez składu, więc proszę się sugerować się numerkami ![]() Ogónie- same mordobicie. Nie było żadnych godów, co by nam demona zsummowali, więc musieliśmy zająć się tępieniem ludzi z skullami. Jako, że po trzech deadach nie mam już ani run, ani kasy na runy (oj ciężko cokolwiek w sklepie kupić. Jak nie kolejka to ue) tegoroczną przygodę z test server zakończyłem z wynikiem 22:3 na moją korzyść.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 13-11-2005 o 14:49. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Imię: Szulc
Gildia: Black Templars
Świat: Harmonia
Poziom: 44
|
![]() I to co niemal wszyscy musza ogladac...
mi sie rano udalo pogralem 1 h i zaliczylem deda a potem to juz: ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Niszczycielka Of Rybnik
Profesja: Sorcerer
Gildia: Camp Kill Yourself
Świat: Isara