|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Ja mam często taką sytuację.
XxX: hi Ja: hi XxX: plx food Ja: no XxX: You are hunted! Ja: ok XxX najwyraźniej zgaszony więcej się nie odzywa. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ahh...jesli masz qmpli nie boisz sie "u are hunted".Ja mialem raz taki napis - mialem zaplacic 10k i mialbym spokoj.I jak myslicie, co zrobilem?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() ile razy miałem tak na rooku zabierasz kolesiowi expa a on "you die in main" ostatnio przeprawialem postac przez rOOka na titanii nowy serw duzo gosci expa trza brac dzie sie da usłyszałem "you die in main " chyba ze 2o razy i co? i nic wielkie nic nie zwracac na to uwgi i tyle 8)
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() Ja pierdwszy raz zobaczylem ten napis jak byla jakas wojna na isare Mediota Del'toro mi wyslal ale go olalem jak chcial mnie zabic to go tyle ludzi lalo w ab pod depo ze mu sie nie udalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Ile razy ja to slyszalem .... Zawsze jak spekuje jakiegos lowlvl to sie kolo zalogowuje i mowi ze jestem hunted itp ... zawsze biore ignore. Ogolnie tylko raz huntowali mnie na powaznie, ale i tak sie nie przejolem tym. Zawsze mozna kupic nowa postac do pekowania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2004
![]() |
![]() ja mam zaliczoną 1 taką przygodę.
gościu 8 lev paladyn podszedł do mnie kiedy expilem na cyklopach i powiedział mi że on teraz tu expi i jak niepujde to karze kolegom mnie zabić ![]() nazwałem gościa noobem a ze mialem laga i cyklop mnie walnol to gość myślał że zgine ![]() spirów ![]() lag minal i goscia obilem. Nie zabilem bo nigdy nie zabijam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2004
![]() |
![]() Do mnie się podłaczył Dimitri von carstien ( napewno źle przeczytaliście nick) jak sprzedawałem d- hemmera i powiedział:
-hello -send d-hammer to my second char ( nicka nie pamiętam ) -or you hunted -you die jak mu nie chciałem wyslać to leciały mowy: -you wanna back to rook ? później go blokłem, dużo wiary przez to, że źle przeczytają nicka da się zrobić w *uja P.S. - mój jeden qmpel dzięki temu teraz ukulał eq do swojego sorca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mialem napis "you are hunted" jakis czas temu .
Skillowalem z kumplem na statku (przywolalem rata zeby bil kumpla ) i jakis koleś (nick Vassilli chyba) podbiega i zaczyna bic rata . ja pisze "stop" a on "kill rat , rats is evul" , ja pisze Stop . Zabil go ![]() kazalem mu zaplacic 6 mana fluidow , to on do mnie na priv "You are hunted. My friend have 93 lvl" . Oczywiscie napisalem "Im scared plxplx no , pkpkpk " . To była bardzo smieszna sytuacja bo oczywiscie wiedzialem ze ten jego kumpel to jakis wyimaginowany jest ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2004
|
![]() "u are hunted by me, because u was kill mine friend... dear helmchen" 117 level royal pally a ja mam teraz druida 17 level 34 magic i nie wiem o co chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() re blinek - ty jestes tym blinkiem z libery? Nie dziw sie ze cie chca zabic - masz powszechna opinie pijaka i moczymordy, mendo społeczna z libery, ty...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
|
![]() " You're hunted " ile razy widzialem ten napis ...oh nie wytrzymam jakis 11 lvl podchodzi i zaczyna mi to pieprzyc i nagle mnie atakuje ....wiec hmmm sami chyba wiecie co sie stał =) takich już było sporo nie nalerzy sie przejmowac tibia to tylko gra!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ maro38
Skąd 8lev pall mógłby mieć 2k. Albo jest to postać jekiejś silniejszej postaci i wtedy ma sie przerąbene albo jakiś złodziej. A wolf toff chain nie jest nic wart. A taki teks "hunted" to mi sie raz zdazył jak z kumplem palami szukaliśmy jakiejś czachy. Nie wiem czy kolo miał missklika jak twierdził czy to był pk ale szykaliśmy ponad godzine i troche sie nam znudziło więc utłukliśmy pierwsego lepszego. Naj lepszy to był kolo Reistelin Majer (nie ten na 116 lev master sorc, czu może już na wyższym lev), 1 lev na rook który grożił wszytkim pokolei co mu loota zabrali ze szczóra, że ich pk on main. Mojemu charowi na rook tez tak zagroził hehe.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() omg ja ten "piekny" napis widzalem kilkanascie razy sam nie wiem za co , w sumie to za nic ludzie na NOVA sa nerwowi
![]()
![]() |