|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Psychopata polska duma eterni odszedł
![]() Został zhakowany to iławiak ja też z iławy to wiem pjak to zobaczył to rozwalił klawiature i rozpłakał się jak dziecko. Będe musiał go zastąpić ![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Hehe fajnie sie czytalo...
Z zadnej ilawy nie jestem, a ustawilem do kasacji bo musialem sie skupic na maturze a nie myslec jak odzyskac neifortunnie to co stracilem i tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Widze ze co bardziej znani / elite mniejszych lvlow z eterni sie tutaj zaczyna odzywac
![]() ![]() @Podpalacz : racja ![]() @Psychopata : mamy nadzieje, ze wrocisz na eternie... chociaz pewnie nie pamietasz, fajnie sie z toba gadalo ![]() @Ktostam : nie rozumiem ludzi po hacku, ktorzy rozwalaja / rozwalili klawiature i plakali...coz stalo sie, trzeba bedzie odrobic / skonczyc z tibia...ale zeby plakac...
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Twoje 10 przykazan ROX!!!!! Dawno sie tak nie usmialem ale zlookajcieto -.- http://web197.ibiza049.server4free.d...t/tibia&rl.jpg To jest dopiero ROX
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Wiem jak to zobaczyłem to myslałem że mam shize jakoms
|
![]() |